Regisztráció Blogot indítok
Adatok
livia

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Apám mesélte, hogy náluk gyerekkorában - egy szegény angyalföldi munkáscsaládról van szó a háború utáni évtizedekben - téglát kellett a vécétetőre tenni, hogy ne jöjjön föl a patkány. Mielőtt az ember felhajtotta volna, illedelmesen bekopogott, hogy most ő jön, a…..
Nicholas Gouny képei egy varázslatos mesevilágba kalauzolnak minket, olyanba, ahol tátott szájjal néz körül az ember lánya. Teljes odaadással kezdtem rajongani az árnyas, csigavonalas képeiért, de azokat én inkább bizony a hálóba vagy nappaliba raknám, még akkor is, ha gyerekeknek…..
Gyerekszoba Nem lehet megunni 2009.10.15 14:29:00
Ez esetben nem a tejre, és nem is a telfölre gondoltunk, hanem a babázásra, babaházazásra. Nemcsak a kislányok, de a kisfiúk is elkezdhetik, főleg, ha van otthon a Villa Carton babaházából. Elnézést, babavárából.Egyet már mutattunk nagyon régen tőlük, az egy igazi lovagi vár…..
Idióta kacatok Virág és a lámpa 2009.09.01 20:48:32
Aki a virágot szereti, az már világíthat is ezzel a kicsit giccses lámpával, de legalább nem drága, 30 dollár. Chipchick ..
Gyerekszoba Ezt a szart! 2009.05.06 09:59:00
A címet kéretik szó szerint érteni! Mert a svédek 2004-ben megalkották ezt a fantasztikus terméket, melynek neve Pee& Poo, azaz Pisi&Kaki – ahogy arra nyilván már rájöttetek. Emma Megitt egyébként eredetileg diplomamunkájához alkotta meg ezeket a figurákat, grafikus…..
Tegnapi egyik posztunkban egy betonból készült, kerti játszóházat vettünk górcső alá, ám tudjuk ám, hogy vannak olyan látogatóink, akik nincsenek kibékülve a betonnal, mint alapanyaggal. Nekik szántuk ezt a posztot, amelyben egy vesszőből font várat mutatunk be, amely…..