Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ifj. Báró Loff-Ász Jóska

0 bejegyzést írt és 97 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy héttel az HBO-premier előtt megnézhettük a második évad első két részét, és természetesen az állunkat keresgéltük a padlón. Ha az eddigi, vérben, izzadságban és egyéb testnedvekben tobzódó tíz rész annyira volt durva, mint egy baráti hátbaverés Khal Drogótól, akkor az új részek mindegyike egy…..
Ifj. Báró Loff-Ász Jóska 2012.03.26 23:34:47
@Bogoj: Csatlakozok az előttem válaszolóhoz, hogy a sorozatban elsőre sokszor nem az, aminek látszik.

*** SPOILER ***

Van egy olyan teória is, aminek azt hiszem, a negyedik kötetben adnak hangot, hogy Havas nem is Ed gyereke, hanem a húgáé. Ezt a teóriát alátámasztja az is, hogy Edet mennyire mocskosan becsületes fickóként ismertük meg - ergo kizárt, hogy megcsalná a nejét, és a rejtélyes fogadalma is, amit Lyannának tett a halálos ágyán. De, ahogy GRRM-et ismerjük, a történet végére bárki lehet az anyja Westeroson.
hogyvolt VV5 - 1X31 2011.10.13 15:45:00
Sigismundus szerint a tegnapi öfi volt a legjobb, hát nem tudom, én a mai délelőttöt egy barkácsbótban töltöttem, esküszöm, ácsolok két kurva ágyat, és az Opel tetejére pókozva viszem fel a Villába, talán akkor vége lesz ennek a rohadt vitának egyszer. Nyolc perc. Nyolc perc…..
hogyvolt VV5 - 1X30 2011.10.12 12:23:00
Alig csitultak el a Nagy Kisolló Botrány hullámai, máris itt a D-matrac Hirig, nem bántam volna, ha Cristofel kevésbé éli bele magát a szerepébe, mert Vinyov – Pötyi trimmelés utáni neve – felébredt a szaralakozásra és az istennek nem maradt békén, össze is vesztünk,…..
hogyvolt VV5 - 1X29 2011.10.11 15:25:00
Lendüljünk túl rögtön az elején egy félmondattal Lilu terhesblúzán, amiben jobb helyeken nem műsort vezetnek, hanem háromdés ultrahangra mennek, a retikülben a Józsi fél fizetésével paraszolvencia gyanánt, és rögvest ugorjunk fejest a szerelem és ármány pöcegödrébe olyan…..
Ifj. Báró Loff-Ász Jóska 2011.10.12 01:00:16
@Ifj. Báró Loff-Ász Jóska: a szeme meg olyan, mint az erősítőkön van ez a "spectrum analyzer", úgy gúvad, ahogy nő a hangerő.
hogyvolt VV5 - 1x18 2011.09.30 15:35:00
Örömkiáltásom hörgésbe váltott, mikor tegnap este megláttam Balázson azt a kardigánt, amit bármelyik jobb érzésű tanítónéni még a kisegítő iskola anyák napi műsorán is lecincálna a kis Kevinkéről, hát még mikor azt hallottam tőle, hát igen, a Lakók seggébe Lilu…..
Ifj. Báró Loff-Ász Jóska 2011.10.01 01:58:41
@Kékdelfin: NemVagyokEgyHülyeGyerek Péter pedig szépen altatja a szerencsétlen luvnyát. Remélem, jól megégeti majd magát Halállal, megérdemelné.
Ifj. Báró Loff-Ász Jóska 2011.10.01 02:02:59
@Ifj. Báró Loff-Ász Jóska: elképzelem, ahogy Halál a nyugiszoba ablakára lehelve Petyát lesi alvás közben *a háttérben baljós zene szól*
Ifj. Báró Loff-Ász Jóska 2011.10.01 02:07:29
hogyvolt VV5 - 1x17 2011.09.29 12:45:00
Óvatosan kell bánni az elismerő szavakkal, az ember ellágyul egy kicsit, aztán másnap kap az arcába egy közúti jelzőtábla színben pompázó Lilut, aki a szőke hajával semmivel nem néz ki különbül, mint a sarokba állított, beszélő diffenbachia. És hol van Balázs?! Mivel én…..
Ifj. Báró Loff-Ász Jóska 2011.09.29 15:54:01
@irógép: Vera nem gyengén visszaszúrt az igazmondós játék során, míg az ő alázásáról csak Péter tud, addig ő kinyírta Puffanat karakterét jó pár lakó szemében.

3 óra 52 perc környékén:
www.youtube.com/watch?v=XwiJUGWhaKQ
hogyvolt VV5 - 1x16 2011.09.28 11:51:00
Többször megfogadtam már, hogy közvetlenül Pötyiséta után nem ülök le posztot írni, mert reggel ismét bebizonyosodott, a „fasz feláll az ész megáll” nem kizárólag a humanoid hímnemű egyedekre vonatkozik, így nemcsak az idegállapotom zaklatottabb a szokásosnál, de…..
Ifj. Báró Loff-Ász Jóska 2011.09.29 02:14:18
Ifj. Báró Loff-Ász Jóska 2011.09.29 04:39:06
@foxglove: Vera durva volt.

De Dyyyya és a gitáros gyerek beszélgetése se volt semmi.

Csaba: Dya te drogozol?
Dya: Neeeem. Miért?
Cs: Csak úgy kérdeztem.
D: Te buzi vagy?
Cs: Nem.

Dyyya nem értette, hogy miért gondolja valaki az arcidegrángását és orrhúzgálását kokóelvonási tünetnek.
Ifj. Báró Loff-Ász Jóska 2011.09.29 15:23:46
@BarBwire: kiszavazáskor "Rudit" külön entitásként kellene kezelni, ha kiszavaznák Rudit, akkor Bandinak le kellene állni a nyomulással :)
Államunk alapításának évfordulója alkalmából kötelességünknek érezzük ismételten kontextusba helyezni a magyar felsőbbség vitathatatlan tényét. Ilyen célból pedig ki mást vehetünk igénybe, mint a százezer sebből vérző Szlovákiát, amely az év 363 alkalmas napja…..
Ifj. Báró Loff-Ász Jóska 2011.09.03 23:39:29
@KariKa:

Most lett!
De várj... el is múlt.
  Nem tudom, gyártottak-e a júniusban megszavazott új budapesti lobogóból, de ha igen, akkor a gyűjtők igazi kedvence lehet a zászló, hasonlóan egy-egy visszavont vagy tévnyomatosra sikeredett bélyeghez. A főváros Tarlós István főpolgármester által megálmodott új jelképe…..
Ifj. Báró Loff-Ász Jóska 2011.09.02 07:35:12
Szerintem ez a zászló illene legjobban Butapesthez: theflagman.co.uk/images/P3190041.JPG

Lehetne a fogakat piros-fehér-zöldre színezni, esetleg le lehetne cserélni a kardokat két keresztbe tett metrókocsira, vagy csak simán megtarlósmintázni.
  Heves indulatokat váltott ki csütörtöki, Heller Ágnes hazudik 2006 őszéről című posztunk, amiben Heller március 1-i, brüsszeli beszédéből emeltem ki egy részt, melyet a Hungarian democracy in danger? című vitanapon mondott.    Amikor a posztot írtam, a…..
  A kilencvenes években többek között Kurt Cobain és Michael Hutchence tárolta az ügyeletes rockhérosz vándorserlegét. Talán ebből már lehet következtetni arra, miféle trófea ez. A serleg lassan egy évtizede Jack White birtoka. Ez a Jack White két napja a White Stripes…..
A médiahatósághoz panasz érkezett, valakinek nem tetszett, hogy a Tilos Rádió szeptember 2-án délután előzetes figyelmeztetés nélkül leadott "egy kiskorúak erkölcsi, szellemi és pszichikai fejlődésére hátrányos hatású" Ice-T számot. Az NMHH ezért most vizsgálatot…..
    Tényleg elképesztő, mit meg nem engednek maguknak a magyar rádiók! A fenti címet a Tankcsapda Agyarország című dalából kölcsönöztem, jól leírja, hogy fiataljaink micsoda fertőt kénytelenek hallgatni nap mint nap. A Tilos elleni NMHH-fellépés csak az első lépése…..
  Gyíkember mikroblogjának köszönhetően jutott el hozzánk az önkormányzati választás eddigi legerősebb kampányanyaga. Az üllési Jobbik által kiadott Árpád népe nem kertel, kérlelhetetlenül rámutat, kik mozgatják a CHF-HUF árfolyamot:..
Ifj. Báró Loff-Ász Jóska 2010.09.11 23:12:08
Mindenki emlékszik, mi történt 2006. október 23-án: tüntetések, randalírozás, Fidesz-nagygyűlés, a két tábor összekeverése, majd összeverése rendőrök által, rendőri túlkapások egész sora, szétdúlt város. Ám nehogy azt higgye valaki, hogy mindez kifogott Demszky Gáboron,…..
Ifj. Báró Loff-Ász Jóska 2010.09.10 06:40:00
Kiváló időzítés, remek plakátok (a kedvencem az esztergomi bazilika és a piramisok montázsa), csodálatos programok, Hegedűs Lóránt, a HAMASZ elnöke (micsoda poén, ha-ha-ha, az atv már le is csapott rá). Vajon mi lesz még? 3 emeletes torta, tetején a World Trade Center…..
Salgótarján, Beszterce-lakótelep, MSZP-gyűlés. Mesterházy Attila, az MSZP elnöke (!) Bikicsunájt énekel és Michael Jacksont imitál. Mindezt egy gyér színpadon, egy lekonyuló "Csapatmunka" molinó előtt. Hát már csak erre futja az MSZP-nek? Szegény mamikák akik kilátogattak,…..
  Még február végén határoztuk el, hogy elkészítjük Pécsről a világ legnagyobb, 27 gigapixeles panorámafotóját. Azóta a választási és kormányalakítási őrület, a Biszku-film és hasonlók kötötték le erőink nagy részét, de közben azért az óriásfotó ügye is…..
  Ma tartják a parlamenti választásokat Szlovákiában, a szavazófülkék reggel 7-től (egyes helyeken 5-től) este 10-ig vannak nyitva. Északi szomszédunknál (szerencsés ország!) nincs kampánycsend, így még ma is nyomják a pártok. A fenti MKP-táblát a szavazóhelyiség…..
Ifj. Báró Loff-Ász Jóska 2010.06.12 15:56:35
@==T==:
Akkor megvan a tettes; ha már szét van kalapálva a gránittömb, akkor nem kell strázsálni tovább ebben a picsaerjesztő melegben.
   Tavaly december eleje óta tudni lehet, hogy igen, embertelen hosszú idő (11 év!) után megint koncertet ad nálunk a Metallica. Még mielőtt elmondanám, milyen érzéseket okoz ez az átlag rajongó szervezetében, egy pillanatra azért álljunk meg ennél a hosszú időnél.…..
  Amikor megjelent a mélyszlovák SNS kampányának első cigányügyi plakátja, furcsa gondolataim támadtak: az rémlett fel, hogy az SNS esetleg tanult a Jobbik sikeréből, és a cigányokkal kapcsolatos ellenérzésekre építi 2010-es kampányát. Hogy ne etessük azokat, akik…..
Ifj. Báró Loff-Ász Jóska 2010.05.06 17:52:34
@TaTa86.: "Akkor mi legyen?"

Mélységes empátiával megáldva, kussban maradunk a földhöz lapulva. A hiperérzékenyek esetleg önszorgalomból a Tiszából, Dunából vödrökkel elkezdhetik feltölteni vízzel a zországot, hogy legyen hol lubickolniuk jó szomszédainknak a nyáron. Csak így lehet javítani a két nép kapcsolatán, ezt az utóbbi 90 év is jól példázza, a konfrontálódást messziről kerülni kő.

Talán még lenne egy módszer: csoportos öngyilkosságokkal nyilván kivívnánk jó Jánosunk szimpátiáját. Én kezdem.
  Vállalhatatlannak tartja Horváth Csaba díjmentes BKV-ról szóló kijelentését Szanyi Tibor, aki szakítana a szocialista párt eddigi irányvonalával és markánsan balrá tolná azt. A Mandinernek adott interjújában a képviselő többek között az átjelentkezős…..
Ifj. Báró Loff-Ász Jóska 2010.05.05 15:02:31
@Herr SturmLiberator:
Bennem is ez a kérdés vetődött fel: miért pont most?
A Vörösök elindították egyéniben, a pártapparátust alátolták Szanyi kapitány alá, a kampányát kicsengették szépen a pártkasszából, 4 évre beleült a tutiba, most már kockázat nélkül, biztonságos távolságból köpködhet az egykori haverokra. 8 éven keresztül - 1-2 lightos odamondáson kívül - meg kussban meghúzta magát.
Nem egy nagy jellem ez az ordenáré paraj.
  61,44 százalékos feldolgozottságnál a fideszes Szalay Péter mindössze 8 szavazattal vezet Szanyi Tiborral szemben. 70 százalék feletti feldolgozottságnál az MSZP-s Szanyi Tibor több mint 400 szavazattal vezet Szalay Péterrel szemben. Mivel (ha volt külföldön…..
Ifj. Báró Loff-Ász Jóska 2010.04.25 22:01:08
@TuRuL_2k2: Bazzeg, megsajnáltad a csóbliszájú Vörös kapitányt? Na, kezdj el szépen cikk-cakkban menekülni, mert fejbecsaplak egy lapos és melepően éles bazalttufa-darabbal.
Ifj. Báró Loff-Ász Jóska 2010.04.25 22:17:10
@tanarseged ur: "...szocik legszórakoztatóbb figurája..."

Csak ő halál komolyan gondolja. Rajta szórakozni olyan, mint a fagyiba belefejelő, retardált kiskölykön röhögni - még ha vicces is, belül érzed, hogy nem helyes. :)
  Ma délután az MSZP sokáig talán utolsó izgalmasnak ígérkező lakossági fórumán vettünk részt, Gyurcsány Ferenccel, Simon Gáborral és Arató Gergellyel együtt. Maga a pártrendezvény azon kívül, hogy a bejáratnál Narancsvidéket osztogattak, sajnos nem sok izgalmat…..