Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nem akar az ökörcsorda legelni

3 bejegyzést írt és 212 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még soha nem nyert külföldi előadó a magyar X-Faktorban, de együttes sem, ma ezt is megéltük. Gáspár Laci volt a mentoruk, tehetségkutató-veteránok, a cseh-szlovák közös X-Faktorban már van egy második helyük. Kár, hogy minden előadásuk tökegyforma, és legfeljebb egy bárban, liftzenének vagy…..
Idén karácsonykor vadonatúj, naponta jelentkező vetélkedőt indít az MTVA: a Honfoglalót, igen, a népszerű internetes kvíz tévéváltozatát. Először celebek fognak játszani benne (az első héten), gondolom azért, hogy a nép rákapjon az ízére és megismerkedjen a játékkal, utána meg jöhetnek az…..
nem akar az ökörcsorda legelni 2017.11.06 12:37:57
@tnsnames.ora: felesleges mosakodni, ha az emberből nem árad az az alapvető udvariasság, hogy nem tesz megjegyzést senkinek a külsejére, akár mégoly burkoltan se, akkor hiába magyarázza a bizonyítvány, akkor is ..... marad. A pontok helyére mindenki ízlésének megfelelően szabadon behelyettesíthet egy-egy jelzőt.
Coming out: imádtam fára mászni. Meg mászókázni. Később kötélre mászni már nem annyira, rúdra meg kevésbé, Fütyi bá viszont nagyon szerette volna, ha a combomról az összes bőr lejön, így kénytelen voltam a tornaórán ilyesmivel is foglalkozni. Mindezt csak azért, mert nem akarom azt sugallni, hogy a…..
Harmadik epizóddal folytatódott hétőn a Trónok harca az HBO-n. A tovább után spoileresen tárgyaljuk a rész legfontosabb eseményeit...
nem akar az ökörcsorda legelni 2017.08.01 10:28:41
@Firestarter.18: A nagymester az előző részben azt mondta Jorahnak, hogy még az éjjel maradhat, utána el kell hagyni a Fellegvárat, szóval a gyógyulás, nyúzással, balzsamozással együtt mondjuk 10 óra alatt történt, mert az sem logikus, hogy ki akarod tenni az embert, de azért mert egy éjszaka alatt levedli a bőrét és ekkor még fogalmunk sem lehet, hogy tényleg nem fertőző már mégsem kell elmennie. Ilyen piszlicsáré dolgokon nem akadok fent, de aki igen, azt tényleg zavarhatta.
Mivel a hatodik évad még a könyveket is megelőzi, így minden apró részlet rendkívül fontos lehet George R.R. Martin mesterművével kapcsolatban. Nemrég kijött az új trailer, ami az előzőhöz hasonlóan tele van kombinálásra abszolút alkalmas részlettel és jelekkel, ezért gyorsan kiszedtük belőle a…..
Csapó Gábor a Heti Helyzetben egy régi tanárára hivatkozva egy pohárral mutatta be, hogyan is működik a nemi erőszak, ezt nézze meg mindenki ebben a posztban, mert tényleg elég súlyos, ahogyan a Kiss László-ügy egészen érthetetlen reakciókat vált ki az emberekből. A Sport TV még tegnap küldött ki…..
nem akar az ökörcsorda legelni 2016.04.11 12:26:38
@Dhomasson: Maximálisan egyetértek veled, engem sokkal jobban megdöbbentett Gyenesei Leila szerencsemosdatása. Érdekes, hogy sem a 444 részéről, sem a comment.blog részéről nem merült fel, hogy a szabadidejükből 10 percet még rááldozzanak, hogy az egész erről szóló blokkot megnézzék és esetleg az alapján írjanak cikket. vagy ha a szöszi csajszi véleménye akkor nem gáz, ha a nagydarab vízilabdázóé, akkor az már vérlázító.
nem akar az ökörcsorda legelni 2016.04.11 12:27:30
nem akar az ökörcsorda legelni 2016.04.11 15:32:06
@tantum verde 3: Nem hivatalosan egy magas beosztású embernek lányának akkor is megoldották volna az abortuszt, ha havonta kellett volna mennie. Tudod ha engem szexuális erőszak miatt egy koncepciós perben elítéltek, leültettek, akkor az akkori politikai rendszer bukása után kezdeményeztem volna a rehabilitációmat, mert egy ilyen múlt mindig ott lebeg az ember fölött, akkor is ha az ember egy sima géplakatos, pláne ha egy Prima Primissima díjas edző, szövetségi kapitány.
A konyha ördöge a TV2 állatorvosi lova. Minden benne van, ami egy jól megcsinált, sima főműsoridős, normális nézettséget hozó realityhez kell, az alapötlete nem új, hanem egy többször átgyúrt, kismillió országban (Nagy étteremátalakítás néven többek között nálunk is)…..
nem akar az ökörcsorda legelni 2015.03.08 23:47:24
Érdemes megnézni az első epizódban szereplő panzió és étterem facebookos lapját, ahol a tulajdonos nemhogy szégyellte volna, hogy milyen ételeket szolgáltak fel évekig (és gyaníthatóan fognak eztán is), hanem még reklámozta is, hogy szerepelt a műsorban. Abból a konyhából és azokból az alapanyagokból készült ételért én biztosan nem fizetnék egy fillért sem. Nincs gond a lencsefőzelékkel, de azt a minőséget egy konzerv is produkálja, amit az első műsor két matrónája.
Az eredeti formulával ellentétben engem sem varázsolt el a műsor, persze kiválóan megmutatja, hogy azokon a helyeken, ahol nincs fizetőképes kereslet, miként csúszik le hazánkban egy nem a felsőközéposztályt megcélzó étterem (azok pedig jelenleg is sokszor teltházzal mennek, így egy ilyen műsor érdektelen a számukra, ahogy egy jól menő étterem is érdektelen a másor számára). A 700-900 forintos menük esetében ugyanis nem nagyon marad anyagi mozgástér a minőségi alapanyagokra és a megfelelő technikai eszközökre. Persze ettől még 200 forint értékű szivaccsal és egy kiló 50 forintos sóval vagy 150 forintos ecettel legalább a mocskot meg lehet szüntetni, de ehhez egy kicsit adnia kellene magára az étteremnek.
Ha az étlapot kellene megváltoztatni és feltölteni jól fogyó ételekkel, akkor alighanem minden helyen gyroszt, hamburgert meg lángost kellene árulni, ezek mennek jelenleg sok vidéki nagyvárosban.
A termékelhelyezés már a Familía Kft esetében is inkább ellentétes hatást váltott ki nálam, semmint az adott termék fogyasztására ösztönzött és én érzem magam kellemetlenül a műsor készítői helyett minden alkalommal, amikor a pofámba akarják tolni a Sparos energiaitalt vagy a telenoros tabletet, telefont.
A felújított, megreformált éttermeknél bekövetkező pozitív vagy negatív fordulatot is inkább be lehet mutatni egy olyan országban, ahol az emberek hetente vagy akár hetente többször járnak étterembe és egy-egy étterem sikere nem azon múlik, hogy van e egyáltalán fizetőképes kereslet bármilyen étteremre a környéken.
Ők pedig a műsorvezetők, a női egyenjogúság nevében egy hölggyel. Indulás március 15., csodálatos nap lesz! A Facebook-oldal itt.   ..
A jövő heti epizódban a reptéren ragadó Claire szeretne Haley nevű lányával megbeszélni valamit (veszekedtek, és azt tisztázni, de végül is mindegy), és ehhez a modern technológia minden eszközét beveti, a telefont, a csetet, a facebook üzengetést, az sms-t és a facetime nevű…..
Egy Instagram-fotón szúrtuk ki, hogy Anthony Bourdain műsorvezető, szakács, hivatásos piáló és általában egy izgalmas figura tegnap Budapesten, méghozzá az Élesztő nevű kocsmában tespedett. Akkor még nem tudtuk pontosan, hogy szórakozásból jött, vagy munkából, a hivatalos…..
Bizonyára neked is van olyan ismerősöd (,szomszédod, vagy annak a kiskutyája), aki vette a bátorságot (mert ugye ehhez hatalmas bátorság is kell) fiatalként (Y generáció tagjai) székhelyet váltani angliába. Eleinte nem retúr, csak oda. Aztán a városi legendák elkezdtek terjedni, ahogyan a Londonban…..
nem akar az ökörcsorda legelni 2014.11.07 12:54:22
@doggfather: Nem elképzelhetetlen, nekem is van olyan az ismerősi körömben, aki a 500 ezer nettó fölötti fizetéssel honorált felsővezetői állását otthagyta egy olyan beosztotti állásért, ami nem jár napi 10-12 óra munkával, stresszel és több örömöt ad neki a munka maga, mint a félmilliós fizetés. Nyilván nem mosogatásról beszélünk.

A 140 ezer nettós szobalány fizetés, mint összehasonlítási alap nagyon mókás. Vidéken ha egyáltalán van ilyen lehetőség (Borsod falvaiban, kisvárosaiban relatív kevés szálloda van) jó lesz nettó 70 ezernek is, De oda is csak kihalásos alapon tudsz bekerülni, mert arra a helyre ácsingóztok tízen, tizenöten. Szakképzettség nélkül ha nem ugrik be valami bomba lehetőség 100-110 ezer nettónál többet vidéken nem nagyon fogsz keresni és akkor még szerencséd volt, hogy el tudtál helyezkedni valamelyik gyárban és van lehetőséged túlórázni, hogy egyáltalán az előbbi fizetést elérd a 90 ezres alapbérről. Szerintem egyre kevesebben hiszik, hogy kolbászból van a kerítés akár Londonban, akár Németországban, ugyanakkor az tény, hogy vagy annyival még betanított munkásként is többet kereshetsz minimális nyelvtudás mellett is, hogy az itteni életszínvonaladhoz képest sokkal jobban élhess, vagy azonos életszínvonal mellett tudj spórolni.
Freddie Highmore egy tök normális, 22 éves angol színész, aki most éppen a Bates Motel című sorozatban alakítja Norman Bates-t, és igen, azt a Bates-t, akiről Hitchcock olyan beszaratós kis filmet rendezett Psycho címmel. Highmore-t az amerikai közönség a Charlie és a csokigyárban…..
nem akar az ökörcsorda legelni 2014.11.01 10:20:49
@Advanced Flight: ez a sorozat meglepően jó és ami ritkaságszámba megy, hogy a második évad még jobb, mint az első.
nem akar az ökörcsorda legelni 2014.11.01 10:20:49
@Advanced Flight: ez a sorozat meglepően jó és ami ritkaságszámba megy, hogy a második évad még jobb, mint az első.
Jó, nem a The Big Bang Therory szereplője, Penny, hanem Kaley Cuoco, az őt megszemélyesítő színésznő, de egyértelmű, hogy ezért a szerepért, illetve a sorozat sikerének jár az elismerés. A hollywoodi Hírességek sétányán tartott ceremónián részt vett a műsorban Jim Parsons…..
nem akar az ökörcsorda legelni 2014.10.31 14:38:19
@humorpalanta: Ed O'Neillnek szerintem nagyobb szerepe volt abban, hogy a Rém rendes család az lett ami, mint Kaleynek a TBBT sikerében. Christina Applegate sem kapott még tudtommal, pedig ő is leforgatott pár részt a rém rendesben, meg mellé egy tucatnyi filmet. Lehetne még sorolni sok-sok nevet, akit érdesebbnek tartanék rá a jelenleg mezőnyben. Olyan ez, mintha a Barátok Köztre tekintettel Fodor Zsóka a Nemzet Színésze lenne, hisz mikor még a sorozat szereplője, mennyien nézték.
Az RTL Klub szereti duplán nyomni az anált, oppardon, valóságshowkat, annak idején a Survivorból is kettőt forgattak egy helyszínen és a Celeb vagyok 1. és 2. évada is így készült, jóhogy most is kapunk egy második adag követendő példát az arcba. Első blikkre, és a megérkezés…..
nem akar az ökörcsorda legelni 2014.10.28 13:16:45
@mojoking77: a rádióban a tegyük fel igazi akcentus sokkal jobban előjön, mint a tegnapi műsorban előjött. Szerintem is van abban egy "minimális" rájátszás, kb. ahhoz tudnám hasonlítani, mikor valaki kimegy felnőtt fejjel 5 évre az USA-ba és mire hazatér akcentussal beszélni a magyar nyelvet. Ha esetleg mégis rájátszik lehet azért teszi, mert erre van igény. Jó példa a hasonló nyelvi leleményre Gianni, akivel ha magánbeszélgetést folytatsz semmilyen akcentust nem fogsz felfedezni (már csak azért sem, mert neki az egyik anyanyelve a magyar), míg a tévében sok esetben még a szavakat sikerül megtalálnia. Természetesen emellett le a kalappal azok előtt, akik bármilyen nyelvet megtanulnak társalgási szinten, legyen szó akár Cookytól, vagy egy Egyesült Királyságban dolgozó mosogatóról.
Volt mitől félni a Terápia című sorozat második évadának bemutatója előtt. Az HBO ugyanis az első évaddal annyira magasra tette a lécet, hogy félő volt, nem fogják tudni újra megugrani. Ráadásul erre már láttunk példát: másik saját gyártású sorozatuk, a Társas játék…..
nem akar az ökörcsorda legelni 2014.10.27 23:49:43
@PixelDrake: Az HBG Go-n elérhető a második évad első 5 része, mindenféle regisztráció nélkül. Ha várod, akkor lesd meg őket :)
Az idei X-Faktor második adását nézve azon tűnődtem, hogy mi az ijesztőbb: Alföldi Róbert sztreccsfarmerbe bújtatott segge, vagy a Micsoda nő egyik mellékszereplőjének – na nem a gyökér eladó a boltban, hanem a nyolcvanas évekbe ragadt ribanc a sarkon karakternek –…..
nem akar az ökörcsorda legelni 2014.10.26 13:22:50
@Vierre_: az Rtl egyetlen motivációja valószínűleg Szabó Zsófi szerepeltetésével, tovább megyek, leigazolásával annyi volt, hogy Ördög Nóra miatt visszavágjanak. Ha ennek x millió forint az ára, akkor bevállalva azt is. Nekem már Nórától is a hideg futkosott a hátamon az ordítozásai és a műsor koncepciójához tartozó folyamatos álfeszültség-keltési próbálkozásaitól. Persze azt nem lehet elvitatni tőle, hogy gördülékenyen vezette az összes nagy showt, így akit a képernyőről lejövő személyisége nem taszított (a hétköznapi életben lehet nekem is szimpatikus lenne, nem tudhatom) lehetett és majd a kettesen lehet nagy kedvence. Ha valakiben nincs meg az a természetes(nek tűnő) lazaság, mint Istenes Bencében vagy Sebestyén Balázsban szorgos munkával még lehet fapados Ördög Nóra-pótlék. Ha Szabó Zsófi eltölt még pár évet a televízióban vagy a színpadon, akkor lehet belőle egy jobbacska műsorvezető vagy színésznő. Drukkolok Zsófinak is, hogy sikerüljön ezt az utat bejárnia!
Elérkezett az X-Faktor az első élő show-hoz, amiből nem csak a párbajozók személye derült ki, hanem az a szerencsés is, aki tizenharmadikként bekerül a vigaszágba. A férfi indulók odaverték a mezőnyt, de leglátványosabb produkció pont a 15 éves Tóth Andinak köszönhető. A…..
nem akar az ökörcsorda legelni 2014.10.19 17:58:42
@Tamás Stuu: A műsor kb. 2 óra 30 perc+ reklám. Ennek közel fele sms tarhálás, tehát nettó másfél óra az egész. Ha nincs jobb dolga az embernek szombat este annál, hogy éjfélig x faktorozzon, akkor legalább megvan oldva a szombat estéje, ha van, ám érdekli is egyben a műsor, akkor jobban jár a "konzerv" verzióval.
nem akar az ökörcsorda legelni 2014.10.19 18:01:13
@betegesh_: "Ha rajtam múlt volna, Tóth Andin és Horányi Julin KÍVÜL az összes női versenyző mellett a Pálinka Republikot dobom még ki, bár a legnagyobb esély az utóbbira van." Egyedül a rappel volt problémája a szerzőnek, de az tényleg nem volt jó.
Már sokan, sok helyen leírták, hogy a kis Magyarország nem alkalmas arra, hogy évente kitermeljen annyi énekest, ami tartalmilag kitölt alkalmanként 2-3 tehetségkutatót. Ezért is meglepő, hogy az X-Faktor szerkesztői idén ennyi tehetséges(nek tűnő) arcot voltak képesek…..
nem akar az ökörcsorda legelni 2014.10.13 20:29:53
@sweeney todd: Persze, az első alkalommal a dal negyedénél már sírt, rá mondjuk egy héttel meg legalább ugyanannyi ember tök magabiztosan énekel. Nyilván nem ugyanaz a kategória, de énekelt a saját ballagásán is egy egész iskola előtt, akkor szintén nem volt zavarban, no de majd most. Szerintem az első körben rá ez a szerep volt osztva és semmi köze sincs az igazi személyiségéhez, csak kellett olyan ember is, akit nagy kegyesen tovább lehet engedni, mert ugyan lámpalázas, félénk, de jó hangja van.

A csaj kövér, ez ténykérdés, de a trampli jelző szerintem teljesen alaptalan. Azt pedig "van itt valakivel" együtt el kell fogadnod, hogy a férfiak egy része hamarabb összegyűrné vele a lepedőt, mint mondjuk Dzseniferrel, százalékos arányt nem írok, mert nem végeztem ebben a tárgykörben reprezentatív kutatást.
nem akar az ökörcsorda legelni 2014.10.13 20:30:40
A vége felé tart már a Sztárban sztár, és mintha kezdenének kifáradni mind a versenyzők, mind a szerkesztők. Szerencsére a zsűrinek sikerült mentenie a menthető és Vastag Tamásról kiderült, hogy születetett Apostol-imposztor. A kiesés végül Sipos Péter és Hevesi Tamás…..
nem akar az ökörcsorda legelni 2014.10.13 15:33:23
@huncut_kata: vagy ha már online sajtó, akkor esetleg fel lehetett volna nézni a tv2 oldalára, hátha fent van az utolsó két produkció is.

Vastag Tamás nagyon jól hozta a figurát, a többiekre sok jót nem tudok írni, Hevesi Tamás produkciója közben Sipos F. Tamás arcán lehetett látni a kétségbeesést, tényleg nagyon gyenge volt és már nem először. A Tóth Vera-féle Caramel sem tetszett.
Tegnap kellett volna leülnie a színészeknek az új évad első részének forgatásához és összeolvasni a forgatókönyvet, de mivel továbbra sincs érvényes szerződésük, így erre nem került sor. Egy nap csúszás nem a világ, sőt egy hét sem, de ha ennél tovább tart a bérvita,…..
nem akar az ökörcsorda legelni 2014.07.31 14:17:42
@westhammer: nyilván a nagy rajongók nem fognak egyetérteni, de szerintem még őket is ki/le lehet cserélni. Ahhoz képest nézem az 1 millió dollár/epizódot, hogyha menniük kell, akkor milyen további kilátásaik vannak. Színészi kvalitásaik alapján nem hiszem, hogy kapkodnának értük, szóval kicsit másképp látom a helyzetüket, mint annak idején a Jóbarátok vagy épp az Így jártam anyátokkal szereplőinek helyzetét.