Regisztráció Blogot indítok
Adatok
monicarina

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan indulnak a halloween-i partyk a sztárok világában. Amíg az idei év jelmezeiről nem tudok beszámolni be kell érnünk a korábbi évek jelmezeivel...Ha valakit nem ismersz fel, elég az egérrel ráállni a képre, ha nem tudnád minek is akart beöltözni, kérdezd meg :) ..
Hosszú szárú csizma Hosszú lábú, vékony lányoknak alapdarab, de szerintem mindenki másnak is előnyösebb, mint a bokacsizma. Az orra legyen kerek, az anyaga pedig puha bőr vagy velúr - így elkerülhető a durván ribancos és/vagy dominás külső. Rövid szoknyával vagy kisnadrággal…..
Halloween-ra még a sztárok is maguk választják ki a töklámpásnak valót. Nézzük, idén kiket sikerült a paparazziknak lencsevégre kapniuk (tavalyi tökvásárlók itt).Tom Cruise, Katie Holmes és Suri;Christina Aguiera és Max Liron Bratman;Jessica Alba és Honor Marie;Paris Hilton;Gwen…..
... vagy inkább kissé komikus ez a fotósorozat Claudia Schifferről és a mindenféle túlvilági rajzolt lényről.A 80-as évekre emlékeztető képeket Michalangelo di Battista készítette a brit Harper's Bazaar novemberi számához "Mystery In the Moonlight" címmel...