Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csákány

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az olasz Vogue a burzsujkisasszonyok egyik kedvenc lapja – leszámítva persze azokat, akik hétvégén is csak a Közgazdasági szemlével mászkálnak a hónuk alatt -, éppen ezért nagyon érdekes, hogy mit gondol az újság Budapestről. Akik a cikk miatt jönnek ugyanis ide, azok…..
Subba Miből lesz a cserebogár 2010.06.09 13:46:00
Meg a nagy magyar slágerek: a Bikini A sötétebbik oldal című, 1991-ben megjelent albumán található Részegen ki visz majd haza című förmedvény konkrétan egy az egyben megegyezik az 1989-ben megjelent Super Mario Land zenéjével. A nótát egyébként D. Nagy Lala annó…..
Az Akzo Nobel csoporhoz tartozó, belga Levis festékgyár izgalmas installációval hívja fel a figyelmet termékeire. Egy lámpaoszlop búrájára húzott, méretes festékesvödör, illetve a vörösre festett oszlop segítségével ábrázolják az anyag kiadóságát, amiből a járdára és…..
Ez a kérdés azért érdekes, mert Ausztria nem tartozott a győztesekhez, hanem az osztrákok és magyarok együtt harcoltak első- és másodsorban is az osztrák érdekekért. Mégis 4300 km2 és 350 ezer fő (ebből kb. 65ezer magyar) Ausztriához csatolásáról döntöttek Trianonban.…..
Mint már írtuk, Ausztrália a kemény férfiak hazája, a foci a kemény férfiak sportja. És, tettük hozzá, az elbűvülő labdabűvölőké is, de most nem ez a lényeg. Hanem az, hogy ahol kemény, vagy csábos, vagy erős, vagy szexis, vagy egyszerűen csak híres, gazdag férfiak vannak,…..
David Fincher nemrégiben úgy nyilatkozott, hogy a Facebookról szóló The Social Network után A tetovált lány című bestseller angol filmfeldolgozását készítené el legközelebb. Számomra érthetetlen, hogy miért ragaszkodik annyira a projekthez, hiszen a svéd változat önmagában is…..
Döbbenten olvastam Zsolt levelét, ugyanis sohasem kerültem olyan helyzetbe, hogy megmaradjon okmánybélyegem, így el sem tudtam volna képzelni, hogy az ilyesmit nem váltják vissza ott, ahol vettem. Zsolt szerint olyannyira nem, hogy elképesztő procedúrát kell végigcsinálnia annak, aki…..
Csákány 2010.05.22 01:15:27
@A rája szarik rája: Igyunk rája!
Subba Bosszú, hidegen tálalva 2010.02.02 08:00:00
Az ég irgalmazzon annak, aki beküldőnkkel szórakozik! Az általa nagyjából fél óra alatt megtisztított parkolóhelyre állt be ez a pofátlan astrás, majd mosolyogva távozott (IGEN, ahhoz, hogy lássa a beküldő a mosolyt, a helyszínen kellett lennie), ám kedves olvasónk nem volt…..
Hallott már valaki a Diamond zenekarról? Nem? Nem baj, majd most fog, ugyanis a rockcsapat még tavaly dalt írt Talmácsi Gábor motorversenyző tiszteletére Talma Go címmel. A videó láttán egyszerűen elállt a szavunk, így kommentár helyett inkább felhívnánk a figyelmet a klip…..
Csákány 2009.09.08 18:08:29
És ezt www.youtube.com/watch?v=pRiq41Fncxg megvan nektek?Garantált a sikítva röhögés.
Backdoor Danger megbasz! 2009.09.06 07:00:00
Intelligens felhívás az elektromos áram által okozott sérülések elkerülésére. És még arra is figyeltek, hogy mindenki megértse. Aki nem tud angolul az tudja. Aki nem tud magyarul az is tudja. Vagy a kék az veszélyes, a piros meg megbasz?..
Magunk közt szólva, jobban kedvelem a vizuális effekttömeg nélküli filmeket, de az alábbi videó (melyet az indavideó oldalon találtam) kifejezetten lenyűgőző összefoglalása az elmúlt 100 év vizuális effekt-történelmének. Nyilván lehet vitatkozni, hogy maradhatott ki az…..
A hét lemeze Debrecenben.A közpénzen működő önkormányzati média következetesen hallgat a romák elleni sorozatgyilkosságok helyi vonatkozásairól. A városi televízió némaságáról Kácsor Zsolt írt a mai Népszabadságban. A város nevét viselő mindenpostaládás heti ingyenes…..
 Gyakran ér bennünket a kritika, hogy csak a munkavállalók véleményét publikáljuk és a munkaadói oldalt figyelmen kívül hagyjuk. Természetesen eszünk ágában sincs diszkriminálni senkit, arra biztatnánk a munkáltatókat, hogy gyakrabban írjanak nekünk, akkor mi is gyakrabban…..
Következő történetünk egy APEH dolgozó levele, amely az Apeh-intranet-hálózatán jelent meg és egy kedves olvasónk továbbította nekünk. Kedves Despota! Bár a történet esetemben és kollégáim esetében nem "klasszikus" munkahelyi terror, örülnék, ha közzétennéd. Az…..
Csákány 2009.07.18 12:43:44
@Strici: Nem, persze hogy ne nyesse ki magát, de azt azért elvárhatónak tartom, hogy az Apeh dolgozók kollektívan azt mondják: Köszönjük szépen, de ezt azért már nem!
Mond te hallottál valaha ilyenről?!
Csákány 2009.07.18 13:50:04
@Strici: Hála az égnek magánzó vagyok,és tudom a kívánságaim égbe kiáltott szavak, ettől függetlenül hiszek abban, az ember nem a Cég, és mint ilyen(ek) kávé, cigiszünetben ugyanúgy anyázzák mint én,és innen már csak egy lépés lenne a közös fellépés.
Van miért leesni az állunknak! A psdtuts+ csokorba szedte az éppen legmenőbb photoshop mesterek legjobb munkáit a bolygó összes zugából. Ezen a héten Európa legjobb dizájnerei vannak terítéken, jövő héten Dél-Amerika következik! A képek magukért beszélnek a tovább után és az…..