Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Reszelő Aladár

0 bejegyzést írt és 966 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pályaorientációs napok toborzással: nagy erőkkel készítjük fel a gyerekeinket egy nem létező háborúra..
Férfi blog Nyugdíjpara 2018.04.27 09:32:07
Régóta nem értem, hogy vajon jól képzett, tanult emberek miért hazudnak maguknak és másoknak alapvető emberi-társadalmi kérdésekben. Persze, tudni tudom az okát, a motivációt, hisz láttam elégszer. Valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva az alapvető emberi önzés faktora szemernyit sem változik…..
Valamit szögezzünk le: az évek óta tapasztalható óriási mértékű migráció, ami egyre nagyobb terhet jelent az Unió, így Magyarország számára is, létező és valós probléma, mely határozott intézkedéseket kíván. De közel sem úgy, ahogy a Fidesz próbálja elhitetni az emberekkel, sőt, most már világosan…..
Nem is feltétlenül a választás előtt kell megtámadni a kormányt a digitális államon keresztül is. A választás után is meg lehet próbálkozni "forradalommal". Gulyás Márton az ANTIFA segítségével most meghirdette a "WELCOME TO HELL IN HUNGARY- ÜDV A POKOLBAN MAGYARORSZÁGON" elnevezésű akciót. Mint…..
Autós reklámok régen szerepeltek a blogon, ez a mostani két okból sem passzol a legjobb autóreklámok rovatba: egyrészt nem hivatalos reklám (a Baden-Württembergi Filmakadémia jegyzi), másrészt nem igazán jó. Sokkal inkább a Ford KA reklámhoz hasonló félresikerült partizánprojektek közé sorolható...
A Jobbik legújabb ötlete szerint szűntessük meg az évi kétszerenkénti óraátállítást és legyen egyész évben csak nyári. Ez az ötlet persze nem új, már korábban is fölmerült itt-ott mint komolyan vehetetlen Facebook-bejegyzés, és tán nem is véletlen, hogy melyik oldalról került be most a magyar…..
Reszelő Aladár 2016.10.24 20:01:58
A mai tüntetések lementek. Orbán kapott füttyöt, Vona előre menekül és előrehozott választást emleget, civilek és pártok végre és örömteli módon közösen demonstráltak - sok ezer ember előtt. Gyurcsány beszéde volt a legerőteljesebb, de jól szerepelt Molnár Gyula is. Karácsony Gergely úgy érezte,…..
Reszelő Aladár 2016.10.24 10:06:38
Volt ugye az az Öszödi beszéd. Egy védbeli demokrata mikor meghallotta ököllel csapott a levegőbe, hogy vége a hazugság idejének! Az, hogy valaki hazugsággal nyer választást egy dolog, de egy progresszív sosem néz vissza. Nem mereng a múlton. "Nem mindegy, hogy nyert?"
Ezzel szemben van egy legutább a nemekre szavazó 3.3 milliós csőcselék, aki nem a levegőbe csapott hanem az asztalra és még a legenyhébb megjegyzés is őgy kezdődött, hogy a "qrva anyját Gyurcsánynak".
Majd a demokrácia egyik alapértékével való visszaélésként kiment az utcára és mert hangot adni annak, hogy ez az "elkúrtuk" dolog nem tetszik. Az MTV székház vagy Október 23. ennek a következménye. Mert ugye többtucatnyi emert tartóztattak le, akár ott volt akár nem, a szemkilövésről nem is beszléve.
Később is csak a kordonbontás rémlik ugye? Arról persze nem beszélünk, hogy ki is építette oda a kordont???

Képzeljük már el az egészet megfordítva. Kijön egy ilyen beszél Orbántól. Még aznap megjelenik az összes nyugati TV stáb tudósítani. Egymás után jelennénk meg a "nem akarunk Magyarország belügyeibe beleszólni, de..." kezdetű közlemények. JC Junker pedig a szavazati jog felfüggesztésére tenne javaslatot, mert Orbán méltatlan. A Kossuth téren zajló kordonépítés hírére pedig az összes civil szervezet kerítéshez bilincselő performansszal állna elő. Az anyag természetesen vezető hír a Föld összes hírműsorában. Ja igen, ezzel az aktussal pedig ugye hivatalosan is megszűnt a demokrácia.

Kedves ballipsi barátaim. Egy lassan 20 éves lázálomból próblátok felébredni, amikor elvesztettétek Orbánt Viktort. Persze tudom akkor is utáltátok, amikor még az ellenzéki kerekaszalnál csapatta, meg amikor a libsi utánpótlás szervezetet vezette, mert ti pontosan tudtátok, hogy mllyen.
Igen tudom ti vagytok az igazi demokraták, mert vagytok pár tízezren, mégis 3-4 párt akar titeket képviselni majd a demokráciára hivatkozva akartok mindenbe beleszólni. Az MSZP öregedő nyugdíjasait, Gyurcsány személyi rajongóit, a Jobbik hőbörő antiszemita nácijait és a választáson soha részt nem vevő embereket légyszi ne soroljátok magatokhoz, ők nem liberálisok.
A demokrácia a TÖBBSÉG uralma, nem pedig a kisebbségé. Ha a többség utalmát ti elnyomónak gondoljátok, akkor ne követeljetek demokráciát. Egyébként amikor egy kevés uralkodik a többség felett az a diktatúra...

10 év telt el 2006 óta és azóta nincs egy karakteretek. Egy politikus akit a nép vezetőnek fogad el. Igen, a nép szereti a vezetőket. Gordon? Nem bírta sokáig. Nem tudtok politikát csinálni, nincs egy komoly ügy, ami mögé milliók állnának oda. Volt egy internetadós dobásotok, ahol egy havi 700Ft-os tételt sikerült megpuccsolni, olyan sikeresen, hogy végül nem vezették be. Az legtöbb telefonnal világító pedig hazament, mert nem volt onnantól semmi látnivaló. A vasárnapi boltzár volt a második, a kopaszos része pedig meg is hozhatta volna az áttörést, erre eltörölték. Már megint nincs semmi látnivaló.
Viszont elkezdődik megint a 4 éve, 8 éve is futtatott casting, ahol ismét megpróbál megegyezni a bejutó helyekről az ellenzék kitudja hány és milyen nevű formációja. Ugyanazok az arcok fognak megint egymásnak feszülni, akiket 2010-ben és 2014-ben is 2/3-al zavart el az ország.
Egy hatékonyan működő nagyvállalat csak akkor vált vezetőt, ha az új vezetővel SOKKAL jobban fognak menni a dolgok. Ha csak kicsit vagy egyátalán nem várnak javulást, akkor marard a régi. Egyszerűen nem éri meg váltani.
Az emberek többsége is így gondolkodik. Amíg pénz kap a gyerekei után, van munkahely ha akar dolgozni, olcsóbb a gázszámla és még a karaj ára is lement és nincsenek burkás tömegek az utcán addig neki ez elég lesz.

Kedves lipsik, Ha tényleg kormányozni szeretnéntek, akkor légyszi kérdezzétek már meg a népet, hogy mit is szeretnének. Ígérem nem foglak ezért populistának bélyegezni titeket.
Reszelő Aladár 2016.10.24 11:29:49
@pamut:

Olvastam én is. Csak egyszerűen nem értem, hogy minek megy oda aki tudja, hogy ütni fognak? Honnan tudta, hogy ütni fognak? Nincs itt semmi összeesküvéselmélet? A véleménynyilvánítnak ez a legjobb módja? Ez a legkultúráltabb és legeurópaibb módja, hogy odamész a "csőcselékhez" és kiprovokálod, hogy megüssenek? Mégis mire számított azok ott, hogy majd megsimogatják a bukisjukat amikor szétfütyülik a Himnuszt? Ez melyik Európai Érték? Ez melyik liberális demokráciában szokás?

@pioneer2016:
Valóban bölcs dolog lecsürhézni minden arra járó cekkeres öreget és babakocsist családost. Nénány balhézó miatt szétverni és lőni nagyjából minden arrajárót, majd napokid ezt folytatva rabosítani a kocsmában ivó és a buszon utazót. Az Index elég kimerítően tájékoztatott a "túlkapásokról". De gondolom az csak a demokrácia tökéletlenségének apró jelei és nem rendszerszintű hibák voltak. Az azonosítók pedig leestek. Ha ott lakták volna, lehet hogy te is kapsz.
Természetes, hogy mindenki próbálja így vagy úgy egyedivé tenni a saját autóját, de vannak akik ezt úgy érzik minden „erkölcsi” határon átivelő módon valósitják meg. Lehet ez egy önkifejező eszköz számukra, lehet ez a belső zűrzavaruk kivetülése, de kérek mindenkit, hogy ha ekkora a baj inkább…..
Nézze végig, hogyan tudósított a kormánypropaganda a vasárnapi népszavazásról! Böngésszen címlapokat!..
Nem akarok olyan országban élni, ahol 4 millió embert képes  akkora gyűlöletre nevelni a kormánypropaganda, hogy képes legyen felülírni a „minden ember egyenlő” elvét. Aki nemmel szavaz, azt mondja, a muszlimoknak kevesebb jár, mint másnak, vesszenek el a háborúban, nincs joguk menekülni. Ami a…..
Lassan száz éve nem szexeltek olyan keveset a fiatalok, mint ezekben az években – állítja egy új kutatás, mely szerint utoljára az 1920-as években voltak ilyen kevéssé lelkesek a huszonévesek, mint most...
A kétszeres paralimpiai bajnok nem csupán lemond a lovagkeresztjéről, de részletesen meg is indokolja, miért érzi szükségét, hogy így tegyen. Az írást a szerző hozzájárulásával közli a SZEMlélek blog...
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Címzett   Segítséget kérnék. Olvastam utána már és tisztába vagyok azzal, hogy ezek a dolgok amiket leírok jogellenesek pusztán megerősítést szeretnék kapni. Szóval az én…..
A képen a melegségét nyíltan vállaló Tom Daley szerepel, aki 10 méter szinkrontoronyugrásban szerzett bronzérmet. Tegnap zárta kapuit a 2016-os Riói Olimpia, azaz hivatalos nevén, a XXXI. nyári olimpiai játékok. Dél-Amerikai ország most először adott otthont a világ legrangosabb sportesemény…..
Arcpirító kérdések a mai Magyarországról   Kurvák vagytok mind! - ismeretlen művész realista graffitije a Széll Kálmán téri alagút falán   -          Asszonyom, lefeküdne velem kérem 4 millió dollárért? -          Ó persze, mehetünk. -          Értem. És 1250 forintért? -          De kérem,…..
A hét legütősebb hírének bevezetőjét Schmidt Mária tolmácsolja: "lovagkeresztet kapott a keresztes lovag, aki nem engedi, hogy értékeinket, hagyományainkat, érzéseinket és józan eszünket elveszítsük". Na csak el ne bőgjem magam véletlenül. Mikor tudod, hogy megint nagy a baj? Hát például amikor…..
Az EB után sokan azt remélték, hogy na, talán majd most megmozdul valami a magyar labdarúgásban, és a játékosaink jól megmutathatják, hogy milyen jól is tudnak focizni. Sajnos azonban először a Fradi vérzett el idejekorán a Bajnokok Ligája selejtezőiben, majd szépen lassan kihullottak az Európa…..
Orbán Viktor tizennégy évvel ezelőtti beszédére épít az olimpiai csatornákon vetített klip.   Az m4 és m5 állami televíziós csatornákon, a gyakorlatilag folyamatos kormánypropagandát megszakító olimpiai közvetítések között, augusztus 16-án, kedden déjà vu érzésem támadt. Kivehetetlen szövegű…..