Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kövér_Ellenőr

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zsírverseny 06.17 2009.06.17 11:04:00
Reggel mértem: 118,4 kg. Ez vasárnap estétől 5 kg minusz. Fenem a fogam a szvingerklubra :) Egész nap nem voltam éhes, de ma éjjelre sikerült... Szerintem ez a különösen szerény adagoknak volt köszönhető. Reggeli: Kávé-tejjel, kétszersült.Ebéd: Saláta egy tojásból…..
A minap átadtam tapasztalataimat Gombóc Arturnak és Szerénkének a Cefamadarról. Ezt is bevetettem a verseny érdekében. Aki még nem tudná, ez egy homeopátiás gyógyszerkészítmény. Napi 3 bogyót kell belőle elszopogatni, lassan, hogy a nyálkahártyán keresztül szépen lassan…..
HelyzetjelentésGombóc Arturral beszéltük, hogy a legfontosabb az, hogy az ember fejben elhatározza az egészet. Itt konkrétan a zsírvesenyről van szó. A kollégáim jóvoltából sajnos a hétköznapi diétás étkezés, ami egy ajánlás szerint történhetne, gyakorlatilag meghiúsult.…..
Zsírverseny Szodor szigete 2009.06.15 01:02:08
Üdvözlök mindenkit Szodor szigetén!Ebben az esetben Szodor szigete a verseny szigete lesz! Gombóc Artúr és jómagam (Kövér Ellenőr) szeretné megmutatni Szerénkének és Lukráéciának, hogy igenis sikerülni fog a kitűzött célt elérni.Aztán jönnek a mérföldköveknél a jól…..