Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rotring

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastag keretes szemüveg, boka fölött libbenő gatyaszár és kötött sapka vs. csokornyakkendő és kisestélyi - nagyjából erről szólt A Dal döntője, amiben eldőlt, hogy Bye Alex képviseli a magyar színeket a malmői Eurovíziós Dalfesztiválon. A döntéssel lehet vitatkozni, de az…..
Rendőr büntet biciklist a Margit hídon a pénteken a Pesti Side-on megjelent fotó tanúsága szerint, az azonban nem derül ki, hogy a biciklis mit követett el. Másra nem is tudunk tippelni, mint hogy nem szállt le a bicikliről. A hídfőknél egyébként nem egyértelmű, hogy pontosan mi…..
rotring 2010.07.17 10:47:08
60 napja, március 31-én adták át a friss-ropogós-többszázmilliárdba került autópályát, az M6-ost. Bevallom, én azt hittem, az alagutakkal lesznek majd problémák, mert  ugye ott van az a pár méter vizes lösz az alagutak felett ... de nem, nem ez történt. Az M6-os…..
  ..
Információink szerint nem mindenki örült felhőtlenül annak, hogy a magyar kereskedelmi rádiózás önjelölt istenei, azaz a Boros-Bochkor kettős ismét hallható az éterben: a Sláger rádió egykori reggeli műsora ugyanis legalább nyolc (más források szerint tíz) korábbi Neo…..
Tudtad? Szőrőstalpú románok 2009.11.07 10:36:00
Biztos hallottátok már ti is a címben szereplő jelzőt román szomszédainkra. Sőt még olyat is hall az ember, hogy „ezek nem régen még embert ettek”. Lehet persze csúfolódni, de azért az vitathatatlan, hogy bizonyos dolgokban jóval előttünk járnak. Itt van például…..
rotring 2009.11.08 13:01:37
@KANADA: Nálunk a zsebtolvaj, és a cigány kivételével senkit sem csuknak le. A "Cuslág" is csak addig lesz előzetesben, mig meg nem ússza.
Amikor Winkler elkezdte összeszedni életének tíz legcsapnivalóbb járművét, iszonyatos ötletbörze indult be a TC-ben, ennek aztán az lett a vége, hogy belelkesültünk, és Csikós is összegyűjtötte a magáét, meg én is. Elvégre, tizenöt év nagy idő, van miből szemezgetni.…..
rotring 2009.08.23 09:43:46
Az egy lakosra jutó Urbanista-posztok számát tekintve Csömör bizonyára előkelő helyet foglal el a magyarországi települések lsitáján. Ezt mindenképpen Szálkás Csiró Gézának köszönheti a nagyközség, hisz ő szokta felhívni a figyelmem különféle helyi ügyekre, mint ahogy…..
rotring 2009.06.27 07:02:09
@1116001: Igen, aluminium, és mint ilyen fokozottan veszélyeztetett.
Kerékagy Óvatosan a hekkevéssel! 2009.06.13 00:13:00
Múlt héten adták át hatalmas késéssel az Újpesti vasúti hídon a bicikliutat, elmentünk letesztelni. A következtetés egyszerű: a célnak megfelel, végre újra van összeköttetés Újpest és Római között, de az építőiparnak ez a burkolat se lesz nagy büszkesége, szétrázza a…..