Regisztráció Blogot indítok
Adatok
--shine--

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kategória: "Az élet szép! ...Hiszen olyannak lett tervezve!" Mostanában sokminden történt velem. Lehetőségeket, barátságokat, kapcsolatokat kaptam, szép időt, kellemes utazást, elit bánásmódot, tanulságos beszélgetést, elismerő szavakat, bátorítást, köszönetet, és még…..
hajnalcsillag nem. 2009.10.05 22:36:00
Mostanában elég sok kérdés felmerült bennem. Sokat őrlödtem bizonyos dolgokban. Nem akartam beleélni magam semmibe, mert tudtam, hogy utána rosszabb lesz, de mégis kellemes képek jöttek elém. De egyik nap megértettem, hogy nem. Nem szabad, hogy az emberi kíváncsiságom vezéreljen,…..
hajnalcsillag szeretlek! 2009.07.05 22:14:00
Az álmaimat élem, melyek körülvesznek és boldoggá tesznek. Boldoggá, amilyen senki más, csupán az, aki ugyanezt érzi. Az érzések átjárják az egész bensőmet, vagy megmelengetik, vagy jégcsappá fagyaszták. Úgy érzem készen állok, készen egy új életre, egy új érzésre, egy…..
Váci zseblámpámban kicseréltem a váci izzót...
--shine-- 2009.06.25 11:41:16
hajnalcsillag gondolatok. 2009.06.08 22:47:00
Belegondoltál, hogy mit jelent az a szó, hogy barátság?! Hogy mennyi megértést, szeretetet, vidámságot és rengeteg dolgot rejt még magába?! Hogy olyan személyt takar, akire mindig számíthatsz, aki mindig figyel rád, aki érdeklődik utánad?! Hogy mennyire egyedül érzed magad,…..