Regisztráció Blogot indítok
Adatok
korne72

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
belga világos ale Blogunk fontos prioritásként kezeli az üdvös ismeretterjesztést, ezért most egy ismert, sokfelé kapható belga sörmárka kevésbé ismert, kevésbé sokfelé kapható ikrét fogjuk bemutatni. Blogunk például sokáig úgy vélte, ugyanis, hogy a 'Corsendonk' így…..
Hanzo egy japán motoros. Olyan férfi, aki imádja a motorját és szereti fényképezni is azt. Nem csak úgy lekattintja, hanem félelmetes precizitással komponál, majd lő. Nem tudjuk ki ő, csak Flickr galériáját találtuk: a mappában 194 kép található Honda CB750 RC42-jéről. A…..
Épp a sajtóiroda felé ballagtunk Telós Bandival, amikor utunkba került egy arra parkoló kisebb konvoj. El is eresztettem egy poént, hogy biztos a legnagyobb magyar jár erre, és valóban. Megkérdeztem egy szekust, hogy mi történik itt, csak annyit mondott: az Elnök van itt. Nofene, itt…..
korne72 2010.10.02 15:23:14
Tibi barátomnak (IPK) köszönhetően én is szeretnék hozzájárulni e jópofa és hétköznapi blog bővítéséhez. Igaz, kicsit talán más szemmel, mert én csak rosszat tudok mondani az autókról, mert hát jó autót nem hoznak javítani. Így jutottam el az elmúlt évek alatt, hogy a…..
Az első (saját-)motoros szezon után végignéztem, mit kellett még venni a Honda mellé, hisz eredetileg az volt a duma, hogy olcsón fogok motorozni, hogy megérje. Mármint ne költsek többet a projektre, mint amennyit a nem autózással megspórolok. Egyszer már írtam erről, már ami a…..
magyar szűretlen világos búzasör A Szalonon kívül csak az Ilzer nevű cég gyárt Magyarországon búzából sört, de egybehangzó vélemények szerint azt kár komolyan venni, így megint ugyanott vagyunk, mint a barnával tegnap: kevés az alap összehasonlítani. Percről percre…..
Belsőség Kis magyar lábszag 2010.07.29 19:33:00
- Oh, wie typisch! - mondaná a német, de mondja sajna a hazai autós is. Pedig csak egy a sok közül ez a valaha volt szép, elegáns és prémium A6-os. Széthajtották-ütötték, körbetörték, majd a lízingcék visszavette és nyilvános árverésre bocsátotta. Tessék, nézzék csak meg…..
Unalmas, hogy minden motoros találkozón zs-kategóriás rockzenekarok aprítják a borntubívájdot? Végre egy friss hang, újító zene és sosem látott vágóképek: Stifter „Stiffler” Balázs megújította a tematikus tánczenét. Nézzék meg Dombóvár büszkeségét,…..
korne72 2010.04.01 20:27:00
A kis tok sokkal elegánsabb, mint vattapamacsok után kutatni a kabátzsebben Ender Baba, újságíró kollégám rám nézett, mondott valamit, én meg visszakérdeztem, hogy tessék? Ő elmondta másodszor is, ekkor már eljutott néhány szó a tudatomig. Látta, hogy bambán bámulok, emelt…..
Összeszámoltam, hogy ebben a szerkesztőségben hány Toyota van. Négy. Rettenetes. Még jó, hogy ott van Winkler Tehene és TéZé Hacsirokuja, ezek talán tudják ellensúlyozni a Balázs Viktor Versója és az én Avensisem által sugárzott masszív szürkeséget. Mert a használós autók…..