Regisztráció Blogot indítok
Adatok
errgerberger

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Faszombat: Félúton 2014.09.13 18:27:31
Peckes. ..
errgerberger 2014.09.13 18:32:18
Pinásfiú, nem kúrnám!

Itt egy másik:
users.atw.hu/ergerberger/pinasfiu/

Bezzeg egy jó pöcsöslányt, azt faszra húznék!
errgerberger 2014.09.13 18:37:47
KönyvesBlog A lázadás hangjai 2014.08.02 16:07:51
B+ John Scalzi: A lázadás hangjai Agave Könyvek, Budapest, 2014, 464 oldal, 3480 Ft Első mondat: "Amikor a Polk kapitánya meghívta a hajóhídra, ahol végignézheti az ugrást a Danavar-rendszerbe, Sara Bair nagykövet tisztában volt azzal, hogy a protokoll értelmében nemet illene…..
James Lecesne: Trevor Tilos az Á Könyvek, Budapest, 2014, 96 oldal, 1990 Ft ELSŐ MONDAT: „A ház előtt feküdtem a füvön, és egyértelműen egy kés állt ki a hátamból.” "Bőven volt időm, hogy újra meg újra elolvassam a szekrényembe karcolt betűket. KÖCSÖG" A Trevor…..
errgerberger 2014.06.09 17:46:44
@Butuska: "Vannak, akik önmegtartóztatnak, de az se leszokás, csak nem cselekvés - nem ugyan az az állapot."

Az tényleg nem ugyanaz, szóval mi a tökért kevered össze a kettőt?
Csak hogy keverhesd a szart?
errgerberger 2014.06.09 18:30:16
@Butuska: "pont az ilyen emberek miatt nem érhetik el a boldogságot, a kiteljesülést."

A fiatalok egy része pont azért nem érheti el a boldogságot, mert a liberális média (meg a hozzád hasonló papagájok, akik csak a liberális kultúra jelszavait tudjátok ismételgetni) elveszik ezeknek a gyerekeknek a szabadságát, mert azt erőszakolják rájuk, hogy nincsen szabad választásuk.
A másik, még durvább hazugság a transzszexualitás, ennek következtében a bizonytalan fiatalok még kés alá is fekszenek és eltávolíttatják az egészséges nemi szerveiket, mert bebeszéli nekik a liberális média (a liberális pszichiátria asszisztálása mellett), hogy majd úgy lesznek boldogok, ha nemet váltanak.
Tönkreteszik a fiatalokat, akik persze ettől nem lesznek boldogok, hanem szétcseszik az életüket.
Aztán mehetnek sírni a Pride.hu-ra, hogy mennyire gyűlölik saját magukat a buziságuk vagy/és levágatott tökük miatt.

"Tudod, most van egy Pápa, aki azt mondta: "Ha valaki meleg és az Urat keresi, ki vagyok én ahhoz, hogy ítéletet mondjak róla? Mindannyian a testvéreink.""

Aztán ki nem szarja le, hogy mit mond egy kitalált lény imádatára alapított, közismerten homofób szakkör fővarázslója, hogy az éppen aktuális propagandának próbáljon megfelelni, mert vészesen esik a klubjának a népszerűsége?

"Az életünk nem arról kellene, hogy "szóljon, ki miben tér el tőlünk, hanem arról, hogy mit tesz értünk."

Lehet, hogy a te életed arról szól, hogy ki mit tesz érted, de most arról van szó, hogy mi a jó a fiataloknak, akik még nem ismerik a világot.

"Azt gondolom, nem kevés olyan ember volt a történelemben, aki bár meleg volt, de sokat tett ezért a világért."

Nincs egy önálló gondolatod sem, a liberális média által betanított leckét böfögöd vissza.
Jelentem, elkészült. Három és fél év után roncsaiból újjáépült Botond barátom (a Totalcar-közösség Bopatja) DeLorean DMC-12-es kupéja. Három és fél év – ez tényleg időutazás volt, Marty McFly a Dokival a mozifilmben letudta volna fél perc alatt, de a valódi világban…..
Brit tudósok megállapították, hogy sok honfitársuk nem mond igazat, amikor arról kérdezik, olvasta-e ezt vagy azt az alapkönyvet. Hogy egy kicsit megkönnyítse a füllentők dolgát, a Telegraph összeszedett néhányat Az Irodalom Nagy Klasszikusai közül, és egy tweetnyi terjedelemben…..
Pár hónapja írtunk egy posztot egy magyar fotósról,  Maar Balázsról, aki a kambodzsai F magazinban jelentett meg divatfotókat. Nem sokkal a poszt kikerülése után csörgött a telefonom. Koch Balázs hívott aki lelkesen mesélte, hogy Maar Balázs a volt osztálytársa, és már…..
Nem tudom, hogy ti már láttatok-e közelről igazán agyonplasztikázott nőt élőben, nem pedig fotókon. És persze nem egy mellműtétre gondolok, hanem arcplasztikára. Arra, amikor az orr természetellenesen elvékonyodott, van két fura pukli az arccsonton (a feltöltés miatt) és…..
errgerberger 2010.12.01 11:23:55
Pilcz Roland a 26 éves szegedi képregényrajzoló rendületlenül, önfejűen halad előre saját útján. A célja, hogy mindenki megismerje az ő hősét, Kalyber Joe-t, akit Hollandiában a magyar Indiana Jones-ként aposztrofált a sajtó. Pilczet a gyermekkori hatásokról, a hazai…..
Így néz ki, ha egy lány superman suspension-ben lóg...
errgerberger 2010.08.07 16:18:03
Ritka ha egy tetoválást az ánusz (közismertebb nevén segglyuk köré) köré készítenek el, még ritkább, ha ez egy pornószínésznőn van. Ilyen esetben lehet, hogy az adott testrész nem a legjobb választás, mert hamar kikophat a tetoválás, a különböző szakmai ártalmaknak…..
errgerberger 2010.08.07 16:14:22
testmódosítás Füljavítás 2010.08.04 13:20:00
Legújabb füljavításom, kb. 18-20mm-esről lett eltűntetve a fülcimpa. Mindkettőt megcsináltam, de sajnos a másik fülnél csak a végeredményről lőttem képet. ..
errgerberger 2010.08.07 16:12:24
testmódosítás Rolf új arca 2010.08.06 14:06:00
Rolf eddig sem volt egy átlagos megjelenésű német fickó, de ettől a remek arc scarificaton-től (amit mellesleg Lestyn készített neki) már biztosan totálisan extrém külseje lett. Hihetetlen, hogy mennyire eltökélt ez az ember ha testmódosításokról van a szó. Kíváncsian várom a…..
A nyolcvanas évek után most az ötvenes évekbe jutott eszébe visszarepíteni a közösségi médiát a dél-amerikai Moma reklámügynökségnek. A print hirdetések a brazil Sao Paulo-i reklámfesztivál kampányának részei, és grafikailag és szövegezésben is pontosan úgy készültek,…..
Ha lakáshirdetést adunk fel, könnyen megfeledkezünk azokról az extrákról, amelyek számunkra talán megszokottak, de sokak szemében növelik ingatlanunk értékét. Ilyen lehet például a különleges szilícium alapú nyílászáró, amely szinte hihetetlen módon a fényt átengedi, de a…..
"Elkezdődött az év legjobb új magyar képregényeit kiemelő szakmai elismerés, az Alfabéta-díj előkészítése. A 22 alkotóból, szerkesztőből, szakíróból és gyűjtőből álló előzsűri a “kép-sor” (comic strip) kategóriában a 2009-ben megjelent 21 képsor…..
errgerberger 2010.02.18 13:35:36
@koholmány: A Göndöcs is hatalmas király.
Robert Pattinsonért nők milliói rajonganak azóta, hogy eljátszotta Edwardot, a tökéletes vega vámpírt. Minden lépését paparazzik hada kíséri, szinte naponta jelennek meg róla újabb pletykák. Állítása szerint nem szereti ezt a felhajtást, félénknek és unalmasnak…..
Bár a keddi Google-bejelentéskor újságírói kérdése már megerősítették, hogy a Buzz felhasználóinak aktivitásai alapból publikusak lesznek, azt azonban elfelejtették hangsúlyozni a Google vezetői, hogy a Buzz élesítésével láthatóvá válik a felhasználók kapcsolati hálója…..
errgerberger 2010.02.14 14:03:11
A beöltöztetett, szereplésre kényszerített, vagy bárhogy máshogy macerált kutyákat alapvetően inkább sajnáljuk, mint tartjuk cukinak, de ennek a telefonáló bambaságnak nem tudtunk ellenállni. Önök szerint cuki, vagy inkább ciki?..
Grigori Maslow munkája, szerintem nagyon szépen illeszkedik a test vonalaihoz, és a minta is remekül el van találva.katt a képre!..
errgerberger 2010.02.12 23:42:21
tegnap készítettem, és a horgonyt és a feliratot is kézzel rajzoltam föl, ezért lehetnek eltérések a fekete és a piros kontúr között, de szerintem így még jobb is, mintha full szabályos lenne. Mégiscsak minimál, meg absztrakt vagy mi:) klikk a képre!   ..
errgerberger 2010.02.12 23:39:46
Tegnap írtam egy postot arról, hogy az IDF-en demózott, darabokra szedett gép valószínűleg Hackintosh volt, mert Macre nem emlékeztetett, viszont OS X futott rajta.Mondjuk nekem gyanús volt a Mac Prókból is ismert kék alaplap, de nem tudtam annyit a frissen bemutatott Light Peakről,…..