Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ricszol

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na kérem szépen. Tudom, hogy ez nagy valószínűséggel csak számomra fontos, de én belehaltam volna ha ezt nem oszthatom meg veletek. :) Szóval egyrészt magyar app, másrészt FC Barcelona Live Wallpaper. A program írója szerint nem baj, ha van 1GHz-es proci a vasban, amin fut illetve…..
 Valami végérvényesen elromolhatott az Apple-nél. Egyszerűen nem tudják már titokban tartani termékeiket a bemutatókig. Ami rosszabb, hogy nem fotók szivárognak ki, hanem maguk a termékek. Először a Gizmodo vásárolt meg egy elvesztett új generációs iPhone-t, majd néhány…..
A Clear Classic névre hallgató joystick kicsit drágának tűnhet 30 dolláros árával, de több, mint aminek látszik. A kütyüben ugyanis 80 régi Atari játék van. Csak annyit kell tenni, hogy usb-n hozzácsatlakoztatjuk a géphez, telepítjük a kapott emulátort és már játszhatunk is.…..
Darabonként 28,2 millió dollárért adná el a NASA két űrsiklóját, az Atlantist és az Endeavourt. Ez forintban most éppen 5,2 milliárdot jelentene, ha valaki komolyabban elgondolkodna az ötleten. A Discoveryről már lemaradtak az űrrajongók, azt odaígérték a Smithsonian…..
Bigyóblog Öt perc a Nexus One-nal 2010.01.08 10:38:00
Csörgött a telefon, egy eltorzított férfi vagy női hang szólt bele, hogy ha meg akarom nézni "A" mobilt, akkor menjek ide és ide, és öt percre a kezembe foghatom és kipróbálhatom. Fotót és videót nem készíthetek. Igent mondtam, belebújtam 007-es jamesbond-ruhámba és…..
Egyelőre még csak terv, illetve egy bemutató darab el is készült ebből a furcsa laptopból, amit a CES-en lehet közelebbről megnézni. A lényeg, hogy áttetsző a kijelzője. Ez elég vad ötletnek tűnik elsőre, hiszen figyelni kell majd arra, hogy mi van a háttérben, ha dolgozni…..
Bigyóblog Nexus One, az igazi 2009.12.13 17:59:05
Nem hivatalos, de mindenki annyira biztos a dolgában, hogy lassan elhisszük: itt a Google Phone. Az egy, az igazi, a GPhone, a Nexus One. Lássuk, mit tudunk összeszedni a twittek, bejegyzések, pletykák alapján. A Nexus One-t karácsonyra kapták az amerikai Google alkalmazottak. Akik persze…..
Ikonmentes asztal gyakori beküldőnk gépéről, eléggé pure, de egész jó :) Többet most nem írok, rohamléptekkel állítom be a posztot.....
Hónapok óta tartja magát a pletyka, hogy a Google nemsokára saját mobillal rukkol elő, hiába cáfolta, tagadta a cég Androidért felelős vezetője nemrég. A TechCrunchnak, egészen pontosan Michael Arringtonnak azonban van egy elképzelése, melyet innen-onnan elkapott infókkal próbál…..
Nem szoktunk számítógépalkatrészekkel foglalkozni, és cégeket sem mutatunk be. Most azonban kivételt teszünk, mert szeretjük, ha egy magyar cég sikereket ér el külföldön. Az Englide képviselője mutatja be a céget, mely több külföldi díjat nyert, mégsem ismert itthon.…..
Újrarakott oprendszer, több kép, anime, animegadget, animeboot... de ami azt illeti, ezek jól meg vannak oldva, kissé kaotikusra, de stílushűre. Hali, Most raktam újra az oprendszert, így gondoltam beküldök néhány képet.A dokkban a két felismerhetetlen ikon a total commander és a…..
ricszol 2009.10.27 10:24:46
a gadgeteket itt:www.animetheme.com/animetheme.html az ikonokat meg deviantart.com-on kerestem meg
Két keret nélküli tévét mutat be az LG a berlini IFA kiállításon, az SL8000 és SL9000 modelleket. Az LG tájékoztatása szerint ezek az első tévék, amelyeknél a képernyő és a körülötte lévő lekeskenyített káva közötti illesztés teljes egészében megszűnt, így szemből…..
Ismét csak egy anime háttérkép, amiről nem tudom, hogy melyikből származik, hülyeséget meg nem fogok leírni :) Ha jól számolom, ez a második beküldött képed (Nemmy).Az tálca felül, a dock alul, az oldalsáv meg oldalt, hol máshol? :P  Ha jól látom, notebook/netbook van…..
A post címe gondolom fura, de ő így nevezte el a képet, én meg nem kötekedek :) Szóval ismét érkezett egy böngésző méghozzá Bachtermané. A képen egy 3.5-ös Firefox-ot láthatunk, ám abból még a beta-t. Felső sávban ikonok, ez nálam is hasonlóan van, gyorsabb mint ha a…..
ricszol 2009.07.15 12:58:46
@Vicktor: köszi
Eltiron asztalát első ránézésre eme lengén öltötzött arab lány uralja. A kép amúgy nem rossz, de igazán nem rajongok se az ilyen stílusú festményekért, se az arab kultúráért... A tálca kék színe viszont jól megy az a háttér színéhez. Sokmindenről az asztal nem…..
Egy kis nyelvi kontárkodással ezt a címet adtam a következő posztnak, ahol látható, hogy a beküldő mennyire anime/manga irányultságú (bár szerintem inkább az előbbi). A képernyő két szélét foglalja el az ikonok és képek információdús halmaza, amelyek alól rossz…..