Regisztráció Blogot indítok
Adatok
krabat

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ilyenkor télen, mikor jön a hideg, eléri a Kárpát-medencét a sarkvidéki eredetű légtömeg, fúj a beretváló szél és a farkasordítás idehallatszik, szépen előkerülnek a vastagabb holmik, kabátok, sálak, kesztyűk ééés a sapkák. Külön érdekesség a 40-70 év közötti…..
krabat 2021.11.30 17:32:30
users.atw.hu/g-modell/ferfi1.htm
A bal felső "Nándor" sapkára szeretném felhívni a figyelmet.
Hasonlít a hevesihez, de sokkal suttyóbb.
    Szijjártó külügyminiszter bekérette a német ügyvivőt, mert Petry Zsoltot elküldték a Hertha BSC-től. A hivatalos indoklás szerint a kormány  megütközését fejezte ki, hogy Németországban retorzió érhet bárkit is nézetei törvényes keretek között történő közlése miatt. I am not kidding, tényleg ez…..
1000 leütés Gyurcsány: Ne má'! 2016.01.24 08:42:06
A hvg.hu tudósítása pontosan eltalálta a Gyurcsány-eseményhez illő stílust: "ne má'!". Dögletesen unalmas egy magának a "baloldali" posványban stéget kovácsoló, egyébként a maga idejében minden nap megbukó politikusra újra és újra rábizonyítani, hogy semmi realitásérzéke nincs: már maga az újságíró…..
krabat 2016.01.24 23:48:29
Honnan jön ez a hihetetlen mennyiségű, tömegű, alaktalan masszányi ostoba? Azok, akik pontosan "emlékeznek", milyen rettenetes üldöztetésben volt részük a "komenizmusban", akik kicsiny bibliával a hónuk alatt igyekeztek szaporán vasárnap állítólag a templomba, s akiknek az…..
krabat 2014.08.28 11:06:45
@Gyingizik: Az eu-átlagos problémád gyökere az, hogy volt egy Bokros nevű faszi, meg a csomagja, amiből lett jó sok pénze az államnak, aminek az eccerü emberek nem örültek, és megszavaztak egy fidesz nevű formációt, aki mind elbaszta azt a sok pénzt hülyeségekre. Nevezett faszi (Bokros) ezután a lengyel kormánynak volt tanácsadója (ahol a pénzt nem baszták el hülyeségekre). A különbség abból látható, hogy a múlt évben idelátogató lengyel ismerősök Ukrajnához hasonlították a magyar vidék állapotát. (Lengyelország gyönyörű, fejlett ország.)
Hozzátenném, hogy az előbb említett fidesz nevű formációt nem a nyugat választotta meg, hanem a magyar emberek. Szkepticizmusodnak továbbá akkor lenne alapja, ha a nyugatról kapott pályázati pénzek és az oda kimenő pénzek mérlege negatív lenne. (A manapság kormányzati körökben dívó szokásról, a kormányközeli offshorecégek közpénzből való feltőkésítésének mértékéről nincs információm.)
krabat 2014.08.28 11:11:49
@pidou: párttal, a néppel egy az utunk,
A jelszavunk munka és béke.
Mi kommunista szívvel indulunk,
És bennünk a népünk reménye.

Széttörte népe láncát, elmúlt idők homályát,
Ifjúi vére árán annyi vértanú.
Kövesd a példát, a párt szavát,
És győzni fogsz, te büszke ifjúság!

A párttal, a néppel egy az utunk,
A jelszavunk munka és béke.
Mi kommunista szívvel indulunk,
És bennünk a népünk reménye.

Hajnali friss erőben éled a hegytető fenn,
Most van csak zsendülőben népünk tavasza.
Országunk békéjét védi már
S apái mellett küzd az ifjúság.

A párttal, a néppel egy az utunk,
A jelszavunk munka és béke.
Mi kommunista szívvel indulunk,
És bennünk a népünk reménye.

A párttal, a néppel egy az utunk,
A jelszavunk munka és béke.
Mi kommunista szívvel indulunk,
És bennünk a népünk reménye.

Hajnali friss erőben éled a hegytető fenn,
Most van csak zsendülőben népünk tavasza.
Országunk békéjét védi már
S apái mellett küzd az ifjúság.

A párttal, a néppel egy az utunk,
A jelszavunk munka és béke.
Mi kommunista szívvel indulunk,
És bennünk a népünk reménye.
Egy teljes nemzet előtt fogom most magam totálisan lejáratni. Viszont. Kéne valahogy reagálnom, olyan állati kulturáltan, mégiscsak kegyelet vagy mi a szar, de speciel én kikérem magamnak, hogy egy focista, aki csak azt a rendszert nem szolgálta ki nagy odaadással, amelyikben…..
Pedig, talán, nem nekem kéne! Tegnap, sétáltam az Andrássy úton. Sütött a januári nap. Mentem, kávét venni a Nespressohoz. Már az Oktogonnál láttam, rendőrök kettesével sétálnak, a Nagymező utcánál is posztolt egy főtörzs és egy őrmester. Visszafelé tűnt fel, hogy a…..
Egy korábbi bejegyzésben ígéretet tettem arra, hogy leírom, miért gondolom azt, hogy Magyarország öles léptekkel halad egy olyan világ felé, amit Örményországban felnagyítva, a maga brutalitásában látok. Az ország gyakorlatilag 20 éve, a Szovjetúnióból való kiválás…..
krabat 2013.09.08 18:31:14
@Muzsikok közt:
"A meggazdagodás nem kormány hanem okos kitartó munka kérdése"
Teljesen igazad van, főleg ha az erőfeszítés a kiskapukra és az adó(khm)optimalizálásra összpontosít. Van akinek ez könnyebben megy (ugye), van aki azt mondja:"Amit Allah nem lát, azért nem haragszik". Azt ezt előidéző szabályozás nyilván nem a kormány műve.
Aki volt már Magyarországon vállalkozó, az tudja hogy a rendszer nem a munkahelyteremtésre meg virágzó gazdaságra játszik, hanem egyszerűen a lehúzásra. Az okosságnak és a kitartóságnak egy mércéje, hogy milyen arányban tudja magát a vállalkozás függetleníteni az adórendszertől. Oszt jó napot.
Az amerikai fiú A boldog trafikos 2013.06.12 14:50:49
A Dohánykereskedelmi Zrt felhívást tett közzé, melyben boldog trafik nyertesek történeteit várja! Egy ilyen sztori valami szerencsés véletlen folytán Az amerikai fiú blog postaládájában landolt. Nem habozunk közzétenni! Íme:ELFOGTUNK EGY LEVELET "Tisztelt Nemzeti…..
ez egy tesztoldal, az eredeti írás itt található https://kkbk.blog.hu/2009/06/08/spiro_gyorgy_jonnek_a_melymagyarok_1   Kossuth-díjas magyar író, költő, irodalomtörténész és műfordító. Aki többet akar tudni, az majd megnézni a wikipédián. A már unalomig ismételt Spiró-vers (és aztán annak erősen…..
krabat 2013.06.11 20:53:58
Alapvetően elhibázott elemzés.

A dúlt kebel és a szar összefüggését Ady is magyarázta már.

"Néznek bennünket kultúrnépek. Látják képtelenségünket a haladásra, látják, hogy szamojéd erkölcsökkel terpeszkedünk, okvetetlenkedünk Európa közepén, mint egy kis itt felejtett középkor, látják, hogy üresek és könnyűk vagyunk, ha nagyot akarunk csinálni zsidót ütünk, ha egy kicsit már józanodni kezdünk rögtön sietünk felkortyantani bizonyos ezeréves múlt kiszínezett dicsőségének édes italából, látják, hogy semmittevők és mihasznák vagyunk, nagy népek sziklavára, a parlament, nekünk csak arra jó, hogy lejárassuk. Mi lesz ennek a vége szeretett úri véreim? Mert magam is ősmagyar volnék s nem handlézsidó, mint ahogy ti címeztek mindenkit aki különb mint ti. A vége az lesz, hogy úgy kitessékelnek bennünket innen mintha itt sem lettünk volna.

Legyünk ez egyszer számítók. Kerekedjünk föl s menjünk vissza Ázsiába. Ott nem hallunk kellemetlenül igazmondó demokratákat. Vadászunk, halászunk, verjük a csöndes hazai kártyajátékot, s elmélkedhetünk ama bizonyos szép ezredéves álomról.

Menjünk vissza, szeretett úri véreim. Megöl itt bennünket a betű, a vasút, meg ez a sok zsidó, aki folyton ösztökél, hogy menjünk előre. Fel a sallanggal, fringiával, szentelt olvasókkal, kártyákkal, kulacsokkal, agarakkal, versenylovakkal, és ősökkel! Menjünk vissza Ázsiába!."

Ady Endre Nagyváradi Napló - 1902. január 31.
Ha az internet-tartalmak nagy százaléka pornó, akkor mekkora az esélye annak, hogy ez a tartalom mára már elérkezett a tinédzser szobákba is? Valószínűleg sokkal nagyobb, mint ahogy a szülők és az oktatási kormányzat gondolja. De vajon kinek a feladata a kamaszokat felkészíteni…..
A helyzet egyre aggasztóbb. Azt gondolom, Orbán Viktor eldöntötte, hogy ha kell, hatalmát erőszak árán is megtartja. Ha mégis olyan leváltós hangulat alakulna ki, amely megállíthatatlanná tenné a váltást, a következő kormány is megkapná a törvénytelen ellenállást, csak még…..