Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vinersniccel

117 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tardai történetek Nyolcvannégy 2010.03.22 09:00:00
Minden nő kurva! Ezzel próbálta nyugtatni Vladi a bátyját, ami elég szarul hangzott, mivel ő volt az, aki felszarvazta a tesóját. Dzseni Diamond volt a legkevésbé hibás. Egy elhanyagolt gumipina kevés dolog miatt hibáztatható, még akkor is, ha egy napon belül egy komplett…..
vinersniccel 2018.01.11 22:14:57
vinersniccel 2019.09.28 01:30:38
Felejts el mindent, amit a gízai nagy piramisról az általános iskolában tanultál, mert az elmúlt években, fejlett technikai eszközökkel végzett helyszíni vizsgálatok egészen új megvilágításba helyeznek mindent, amit eddig tudni véltünk az építményről és környezetéről. Vegyünk sorra néhány…..
Az RTL tavalyi sikersorozata február 3-án tér vissza a képernyőkre, és a két kiadott előzetes alapján pont olyan lesz, mint az első kanyar volt. Az meg vagy bejön az embernek, vagy nem (nekem nagyon nem), de azt elvitatni tőle, hogy működik, nem lehet, meg azt sem, hogy a 2017-es évben nem volt…..
vinersniccel 2018.01.23 18:02:27
@ember100: ki írta, hogy jobbak? Te miről beszélsz? Betegség gyötör?
Szerinted AMKF egy görbe tükör? Több kérdésem nincs. Nevess, pihenj, megérdemled. Nézd meg az ismétlést is!
2018-ban azt mondani, hogy túl sok sorozat van, nevetséges közhely. A rövid távú előrejelzések alapján drasztikus csökkenésre nem kell számítani, ekkora zajban viszont kisebb csoda kell ahhoz, hogy valami olyan népszerűségre tudjon szert tenni, mint a Walking Dead vagy a Trónok harca. Mindkét…..
vinersniccel 2018.01.14 19:24:00
És nem kamu!..
Amatőr XXX Zsófi pózol 2017.05.16 12:00:00
vinersniccel 2017.05.25 00:40:46
Az index írta meg az Epson új feljesztését, a drónpilóták munkáját segítő új okosszemüveget. Jó cucc! Iitt a cikk: http://index.hu/tech/2016/12/20/dronvezerlo_okosszemuveget_ad_ki_az_epson/    ..
Az alábbi két kóddal a Gearbestről kedvezményesen tudtok drónt rendelni. Ha innen rendeltek mindig jelöljétek be a biztosítást. Ne felejtsétek el MINDIG bejelölni a "Add Shipping Insurance to your order" opciót, mely egy kicsit megdrágítja a vásárlást, cserébe nem kell izgulni, hogy megjön-e vagy…..
Biztos veled is előfordult már, hogy úgy érezted beszürkülnek a hétköznapok, ami ellen sürgősen tenni kell valamit. Ilyenkor jut eszedbe egy ízletes koktél vagy egy finom bor gondolata. Legyen szó baráti iszogatásról, randiról, csajos estéről vagy egy szimpla péntek estéről, a következő listában…..
reTarda nyolcvankilenc 2016.06.01 11:56:56
Cicuka nem bír a bugyijában maradni, fasztudja, hogy kényszeres, vagy csak annyira hülye, hogy azt hiszi nem bukhat bele, de Zsorzs-al való válása után, se nagyon volt képes életmódot váltani.    Mikor hazaköltözött Tardára, eléggé össze volt törve, leginkább az életszínvonalbeli változást bírta…..
Két héttel karácsony előtt az őrület már költői magasságokba tud emelkedni, főleg ha az ajándékvásárlásról van szó. Ebben a posztban a tavaly nagy sikert aratott (ezúton is köszönöm nektek) cikksorozatot folytatva mutatok be négy quadkoptert, melyek mindegyike remek ajándék…..
vinersniccel 2015.12.11 14:44:25
@Jackal_: Köszi! :)
A motorok szénkefések, sajna a brushless még nem jellemző, talán majd jövőre :)
Alkatrész van, főleg motor, ami el szokott romlani.
vinersniccel 2016.07.04 11:19:24
@KayD: Szia! Azzal kezdeném, hogy a lezuhanás még drónok, kis RC-s kopterek esetében SEM minősül rendeltetésszerű használatnak, ezért sem itthon, sem pedig külföldön garanciát érvényesíteni nem tudsz ilyen esetben.
Én arra tippelnék, amit többször is megírtam, hogy egy fűszál rátekeredett a motorokra és mivel nem hirtelen lépett fel az erőhatás, ami lekapcsolja azonnal a motort, hanem lassan, ezért szépen túlerőltette magát és tönkrementek.
Javítani biztosan lehet, sokan foglalkoznak ezzel, kis utánajárással, guglival, biztosan találsz szervizt, ahol foglalkoznak érdemben a gépeddel, a linkjeim között is van ilyen.

Ha olvastad az írásaimat, akkor célszerű a gyakorlásra vonatkozó tanácsokat is megfogadni:
1. csak bent gyakorlunk, amíg nem tudjuk tökéletesen uralni a gépet
2. először a földön csúsztatva be kell gyakorolni a mozgásokat, irányokat, forgást
2. utána a levegőbe emelkedve az egy helyben lebegést,
3. aztán a repülést különböző irányokba
4. és végül ha már bent tökéletesen uraljuk a gépet, lehet kimenni a szabadba, persze fenntartásokkal, mert egy erősebb szellő el is tudja fújni a gépet
Nagy test, nagy élvezet... de nem sokáig. Mit ér az ember, ha kövér? Az egészséges életmód (fogyás) közérdek. A nemzetközi kövérség fokozódik Ott a legrosszabb a helyzet, ahol a legmagasabb az életszínvonal. Amerikában. Ahol a lakosság több mint 60%-a elhízott, vagy túlsúlyos. A középszerű…..
Doktor Drón Láncfűrész! :D 2016.04.03 22:30:53
A Gearbest újabb akciókkal jött ki, itt találjátok: http://www.gearbest.com/promotion-rc-accessories-special-384.html Különböző játék quadcopterek, RC autók, alkatrészek, rotorok, motorok, akksik és minden egyéb, ami szem szájnak ingere akciós most. A honlapon márka szerint vannak sorolva az…..
Repül a nehéz drón: ki tudja, hol áll meg? Ki tudja, hol áll meg s kit hogyan talál meg? ..
Doktor Drón DrónAjánló #1 2016.02.09 22:42:38
Elég gyakran járom a különböző webshopokat, és sokszor találkozom nagyon jó akciókkal. Ezek az akciók legtöbbször csak limitált ideig tartanak, így ha nem lóg valaki folyamatosan ezeken az oldalakon, akkor könnyen lemarad róluk. Ebben segítek most újonnan induló cikksorozatommal, melyben m…..
A tegnapi nap folyamán kaptam egy újabb bejelentést egy megtalált drónról. Olvasónk ezt írta: Kedves Doktor Drón! :) A mai napon találtam a hűvösvölgyi Nagyréten egy narancssárga színű, mjx rc márkájú drónt. (Képek csatolva.) A kvadrokopter kis mértékben sérült.…..
vinersniccel 2016.01.06 13:31:42
Ebben az írásban a tegnap beharangozott Tarantula X6-t mutatom be. A Syma X5SW és WLToys V686G-t holnap tesztelem.  Az X6 név ne tévesszen meg senkit, quadról lesz szó. Bár nem kapunk hozzá előképet és bizonyos alkatrészeinek minősége hagy némi kívánnivalót maguk után, ez a…..
Amikor elindítottam a blogot, az egyik problémám pontosan az volt, hogy sehol sem találtam meg a számomra szükséges információkat. Nem volt egy olyan központi oldal, ahová fordulhattam volna, ahol lettek volna cikkek és elemzések vagy ahol feltehettem volna a kérdéseimet. Ennek ellenére találtam…..
vinersniccel 2015.12.07 13:21:35
@Jackal_: én olyam motherfuckerezésben vagyok az eladóval, hogy gyönyörű..
A Tinydeallel jó tapasztalatod van?
A képen látható hölgyet Niabe Dorianénak hívják, és a Got Talent mai adásában egy szál pinában lesz látható, mert csak, illetve azért, mert az énekesnő egy olyan produkcióval készül, amihez - legalábbis a hírt közzétevő Blikk szerint - pucérra kell vetkőzni. Nekem ez a…..
vinersniccel 2015.11.28 20:10:35
Hamarosan jövünk egy új quadcopter tesztjével, ami megfizethető áron nyújt olyan szolgáltatásokat, amik eddig csak a nagyobbaknál volt elérhető: Android/IOS irányítás és FPV funkció a telefonon. Ha érdekel egy ilyen, megajándékoznád magadat vagy egy családtagodat egy ilyen…..
A szabályozásról régen írtunk, mert valójában fontos információ, vagy tényleges változás nem történt az ügyben. Az FSA berkein belül a malmok még mindig csigalassúsággal őrölnek, az EU-ban egységes szabályozásra esély sincsen, az egyes országok pedig inkább a tiltás és…..
Egyik olvasónktól, Dánieltől kaptuk ezt a levelet. Ha valaki talált egy ilyet, vagy tud segíteni Dánielnek a keresésben, akkor jelentkezzen nálunk. Név és cím a szerkesztőségben. És akkor a szomorú üzenet: "...Ezúton szeretném én is bejelenteni az elveszett drónomat és…..
Doktor Drón BRUTÁLIS 2015.10.08 09:45:28
Jusson ez az eszetekbe, amikor legközelebb az M7-en döcögtök anyázva Pest felé vasárnap délután 6-kor, rögtön jobb lesz a kedvetek. A videót egy Pekingbe vezető autópályán készítették. Szinte várja az ember, hogy a távol keleti tömegrendezvények, sportesemények visszatérő…..