Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vizmegtakaritas

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
“A zuhanyzóra felszerelt vízadagoló szemmel láthatóan lecsökkentette a vízfogyasztást, nagyon jól működik, mindenkinek csak ajánlani tudom!” Horváth Alfonz, Veszprém “Nagyon látványos már az első perctől fogva. Egységnyi idő alatt kevesebb (levegősebb…..
Felezd meg a vízszámládat egy egyszerű párszáz Ft-os megoldással! Mennyit fizetnél, ha egy egyszeri beruházással életed végéig mindig csak fele vízdíjat kellene fizetned, persze mindezt teljesen legálisan? Megérne ez Neked egyszeri 900 Ft-ot? Nézzük miről van szó: Egy…..
Az energiahatékonyság növelése, valamint a lakossági energiafogyasztás csökkentése a megújuló energiaforrások terjesztéséhez hasonló, kiemelt környezetvédelmi célkitűzés.  Az energiahatékonyság növelése, valamint a lakossági energiafogyasztás csökkentése a…..
Hirtelen és elkerülhetetlen éghajlati változások egyre növekvő kockázatával kell szembenéznie a világnak a vártnál gyorsabb globális felmelegedés miatt – figyelmeztetett egy nemzetközi tudóscsoport csütörtökön nyilvánosságra hozott tanulmánya.…..
A Massachusetts Institute of Technology (MIT) kutatógárdája új, minden eddiginél összetettebb modellt alkotott a klímaváltozás esélyeinek elemzésére, és ez az új elemzés azt mutatja, hogy a felmelegedés kétszer akkora lehet, mint amekkorára az eddigi becslések értékelték. …..
Kalifornia halai a kipusztulás szélére kerültek a lakosság csillapíthatatlan szomja miatt - ezért most egy szövetségi hatóság arra szólította fel a tisztségviselőket, hogy a fajok megmentése érdekében korlátozzák a városok és farmok rendelkezésére álló…..
Növény- és állatfajok kipusztulása, 2,5 fokos átlaghőmérséklet-emelkedés, éhínség és vízhiány - egyebek mellett ezeket tartalmazza az ENSZ klímaváltozással kapcsolatos második jelentése, amelynek a nyilvánosságra hozatalát több ország is megakadályozta volna. …..
Most még természetes, mindig a rendelkezésünkre áll, csak a csapot kell kinyitnunk. De vajon így lesz-e ez tizenöt év múlva is? Az ENSZ Környezetvédelmi Programja megállapítja, hogy a jelenlegi fogyasztási szokások megmaradása esetén 2025-re a Föld lakosságának kétharmadát…..
A világ - a gyenge politikai akartnak köszönhetően - hamarosan eddig példátlan méretű vízhiánnyal néz majd szembe - áll az ENSZ által 2005. március 5-én közzétett első World Water Development Report című jelentésben.A jelentés felhívja a figyelmet arra, hogy ha sürgős és…..