Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vidékjáró

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem igazán tudok elszakadni az étkezés-témától, hiába, mostanában ez köt le. A napokban belefutottam a World Watch Insitute 2009 végén összeállított jelentésébe, ami az ember okozta üvegházgáz-kibocsátás 51 százalékáért az állattartást teszi felelőssé, és természetesen…..
Kelthetném a drámai feszültséget, de minek: megszületett a befutó a spontán önironikus magyartermék-világsikeresítési mozgalom pár poszttal ezelőtti felhívására: a magyar pálinka fog kapni egy ajándék külföldi szpotot, de pont ugyanennyire köszönjük az összes többi…..
A hónap igazi magyaros sztorija Jánosé és Ferencé, akik megsértették a Mindenkori Magyar Kormányszervek Íratlan Törvényét és, kapaszkodjatok meg, erős, érdekes pályaművet adtak le egy kormányzati pályázaton! Az illetékes kormányszerv viszont olyan arcpirítóan próbálta…..
vidékjáró 2009.08.11 16:49:41
Sziasztok, itt vagyunk.

Osztályvezető úr ma, 16 óra előtt nem sokkal, az alábbi e-mailt küldte a tisztelt pályázóknak:

"Tisztelt Uraim,

Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy az umvp.eu honlapon meghirdetett "ÚMVP újságírói és fotós pályázat" keretében beküldött pályamunkáik egyik kategóriában sem kerültek az első három közé (eredmények bővebben itt: umvp.eu/?q=hirek/nyerteseink-hegedus-gabriella-es-meggyesi-balint).

A pályázat lebonyolításáért felelős Müller Anna Ráhel kolléganőm augusztus 4-én küldött e-mailje - az abban foglaltakkal együtt - egy félreértés és a magánvélemény sajnálatos keveréke, ilyenformán egy kizárólag Önöknek szánt magánlevél, mely a döntéshozatalt megelőzően ment ki, és az FVM VKSZI Társadalmi Kapcsolatok Igazgatóságának hivatalos álláspontját nem tükrözte. Az Önök erre adott válaszára, illetve az abban sorolt két alternatívára pénteken és a hétvégén egyéb elfoglaltságaim miatt mulasztottam el reagálni, ezt hétfőn terveztem megtenni valamiféle együttműködés felvázolása, kialakítása reményében - ekkor fogadott az említett magánlevéllel álláspontom szerint durván viszaélő, nem hivatalos félinformációkon és vélelmeken alapuló blogindító bejegyzés a gatya.blog.hu-n (nem beszélve az azt követő, még több csúsztatással, általánosítással érkező lavináról), ami egész más megvilágításba helyezte viszonyunkat. Ezúton is tudomásukra hozom, hogy sajnálom a kolléganő hibáját, az én mulasztásomat, ami a blog megszületéséhez vezetett, de nemkülönben az Önök három nap után megindított "szőnyegbombázását", melynek egyre táguló célkeresztjébe egy hibát vétő közalkalmazotton keresztül 'sikerült' befogni az FVM VKSZI-t, a minisztériumot, majd lassan a teljes magyar kormányt.

Kommunikációs osztályvezetőként nem tisztem megítélni az Önök eljárását, véleményemet egy magánlevélben fogom az Önök részére eljuttatni.

Kérem a fentiek szíves elfogadását, az FVM VKSZI TKI részéről az ügyet lezártnak gondolom, azonban ha mégis lenne valami fontos, amit az eddigiekben nem írtak volna ki magukból, és rám tartozna, várom.

Üdvözlettel,

Kerényi Gyula, osztályvezető"


Kérdés, sav jöhet.
Igazán straighforward, könnyen dekódolható üzenettel célozták meg a fiatalokat az illetékesek ebben a kampányban, amellyel a vidéki turizmust szeretnék fellendíteni. A vidék szépségeinek unalmas ecsetelése helyett egy keményebb üzenettel próbálták eltalálni a célközönséget,…..
Lapozgatom a szombathelyi-estet, majd elakadok egy pillanatra az alábbi, Falusi turizmust hirdető reklámoldalon:A lap alján láthaóak a nevesebb vidékfejlesztési és turisztikai szervezetek/szövetségek logója, így azt kell, hogy mondjam: azért akadnak öteletes és humoros emberek is ott…..