Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kovkam

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Urbanistán már számtalanszor elmondtam, mennyire szeretem a szecessziót, meg azt is, hogy ezzel persze nem vagyok egyedül. Talán ez az utolsó stílus, amelyet a mai kor átlagembere és átlagépítésze ugyanúgy ítél meg. (Persze a maga idejében ugyanúgy nem volt teljes a…..
Wim Wenders készítette ezt a kiválló reklámfilmet a Leica-nak. A gyár elvitathatatlanul a fotós történelem egyik legnagyobb márkája és amennyiben hasonló minőségű reklámanyagokat készítetnek ez így is maradhat. Igaz a megújult márka termékei nem az átlagos pénztárcák…..
kovkam 2010.01.09 14:14:31
Colour Your District Hollywood #001 2009.12.23 14:26:00
Gondoltam hamár elkezdtem ezt a blogot lehet, hogy titeket is érdekel néhány munka, amit mostanában csinálok. A Hollywood egy sorozat első része, amolyan tervezet a későbbiekre. ..
Brazília lüktetése jut eszembe amikor ezeket a portré kompozíciókat nézem. Az alkotója Francoise Nielly. Törzsi jellegű festményeknek tartom, a színei harsányak és vibrálóak.   A technikából adódóan karakteres formák jelennek meg a vásznon. A festőkés sajátosságai…..
Híres ember lehetsz egyetlen ceruza segítségével. Kíváncsi vagyok, hogy fel tudja e valaki sorolni az összes bajuszt fentről lefelé. :D A kép alatt megtaláljátok a megoldást, ha nem menne. Nekem is sokat segített az atypyk-e-shop, ahol meg is lehet ezeket rendelni, körülbelül 10…..