Regisztráció Blogot indítok
Adatok
licious

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bedlam hosszú, de annál drámaibb sztorija bemutatja, milyen tortúrán kell átesnie, aki nulla százalék THM-mel akar hitelt fölvenni a Media Marktban. Na és az is kiderül, hogyan vesznek föl hitelt hajléktalanok, kísérővel. Egy érdekes, és a tapasztalatok alapján sok embert…..
licious 2009.06.09 19:40:15
@az igazi, az egyetlen mamapicilánya/mpl: ne is haragudj, de valószínűleg én nagyobb lakást takarítok egyedül, mint amekkora a te szobád - amiről neked gondoskodnod kell.
Én marhára örülnék neki ha reggel 6kor nem mosogatással kéne kezdeni a napot, vagy akár este 11kor meló után. Mert tudod, ...mi dolgozunk. Sokat. Miért? hogy jobban éljünk.
Levonva a tanulságot az írásodból, aki nem szeret mosogatni az móniKA sót néz? szép gondolatmenet. :D
licious 2009.06.09 21:10:36
@JohnSpartam: Először is: ha a klasszikus film után kaptad (vetted) a neved, akkor John Spartan. lol
De nem ez a lényeg, hanem az, hogy nem hiszem, hogy ezen kéne vitáznunk, Te magad mondtad ki a kulcsmondatot: "csinálja, aki akarja". Tehát, ha ebből indulunk ki, na meg abból, hogy ő csinálja, akkor ő akarja, szóval egy szava ne legyen, ha dolgozni kell. Engem nem érdekel, hogy naponta hány embert kell kiszolgálnia, a bolti eladók (Spar, Tesco, stb.) sem verik a nyálukat, hogy harmad annyi fizetésért, mint egy ilyen "banki ügyintéző", hány embert kellett ma kiszolgálniuk. 42? Ugyan már... És nekik nincs is választási lehetőségük, nincs szimpátia rubrika, áru van meg pénz. Szemellenzőm nincs, a négylábú meg az idősebb SpartaM...
licious 2009.06.09 23:05:05
@JohnSpartam: Nem elemeztem a nickedet, csak gondoltam, köze van a filmhez. Ezek szerint mégsincs... Félreértettem a postoló-kommentelő dolgot, azért hittem hogy nekem szól, így bocsi, de én válaszoltam bedlam helyett. Tőle is bocsi.

Én úgy gondolom, hogy mindenki saját maga irányítja az életét, én sem kacsalábon forgó palotában születtem, mégis elértem valamit az életben, és remélem még el is fogok. Ez hozzáállás kérdése. Senkinek nem tartanak pisztolyt a fejéhez, hogy végezzen el egy munkát. Amikor pedig valaki akármennyiért is, de elvállal egy munkát, végezze el rendesen. Ez szerintem egy minimális elvárás. Azért értek egyet bedlammal, és azokkal akik az előzőekben neki adtak igazat, vagy megdöbbentek a dolgon, mert nem hiszem, hogy így kéne működnie ennek az egésznek. És most nem arról van szó hogy mosogatógépet, vagy mikrót vagy bármi mást akarna venni akárki, hanem a kiszolgálás módjáról, és a posztoló által leírt szituációról, ami ha igaz, elég megdöbbentő. Ugyanakkor hallottunk már ilyenről, ez csak megerősítés, hogy tényleg megtörténik.
És hogy lefaszozok valakit? Aki ilyen kommenteket ír, igen. Baj? De ha igen, akkor is ez van.
A szupermarketes példával pedig csak azt akartam szemléltetni, hogy másnak is kemény lehet az élet, mégsem küldenek haza, hogy már nem veheted meg a kiflit, mert nem fér bele zárásig, vagy mert még ő nem is evett ma, stb.