Regisztráció Blogot indítok
Adatok
picikisköcsög

0 bejegyzést írt és 202 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki, olyan családból jön, ahol nincs jó sütemény otthon, az sajnos nem lehet jó polgármester. Ezt a poént Orbán Viktor sütötte el Rogán Antalné, Klárika konyhaasztalánál egy adag túrós-almás, és egy nagy tál kókuszos sütemény fölött, miután bedobott egy pálinkát. Azt…..
Az Orbán lányok videójának ideiglenes leszedése a YouTube-ról egy érdekes vitát indított a Facebook-on egy megosztásom alatt. Akit érdekel, olvassa el ott, de egy dolgot kiemelnék, ami azt hiszem az elkövetkező évek egyik legfontosabb jogi problémája lesz az interneten. Ez pedig…..
Kiterjedt razziát indított a rendőrség kedden a biciklisek ellenőrzésére. A háromnapos akcióra a kerékpáros közösség interaktív térképpel válaszolt, amelyen bejelölhetők, hogy ki hol látott ellenőrzésre kiélesített rendőrt.Itt tehát megnézheti, hogy merre kell tekernie,…..
Fotó: litera.hu Az erdélyi bányavidéken, egy székely faluban minden kilátástalan, nincs normális élet, csak élet van, de már az is csak keveseknek. Az egyetlen hagyomány, amit őrizünk, az, hogy békaszarrá isszuk magunkat. Székely Csaba az egyik legfontosabb kortárs, magyar nyelven…..
picikisköcsög 2013.06.17 22:08:47
@ga: Na, ha véletlen gyorsabban olvasok, akkor ezt átugrom, és én írom. Életem értelmetlenségének apja hosszú éveken át Szeredából járt át Balánra busszal ->reggel 1/2 5kor kelt, és este 6-7re került haza. Viszont szerencsére irodista volt, ennek ellenére megkapta a bányász "fejadagot" egyedül annyit, mint két gyerek+feleség. Ezért tudtak "viszonylag" jól élni.
Amúgy megy Vasláb mellet ott van Libán-tető, ott elég nagy kőbánya volt, nem? Aki nem hiszi, nézze meg a "Kalandorok"at :-)
Ma együtt jelent meg a Gyorskocsi utcában mintegy 40 fiatal, hogy vallomást tegyen a FIDESZ székház elfoglalása ügyében. Mint ismeretes, három „székházfoglalót” idézés nélkül már korábban bevittek a rendőrök, közülük kettőt rabosítottak. A FIDESZ csoportosan…..
picikisköcsög 2013.04.03 21:42:25
@Gatinho: Ha gondolod (hajó)gépészetről ,matekról, mecháról, irányítástechnikáról beszélhetünk (egy hajó irányításához ez mind kell). Vagy jogon ilyeneket nem tanítanak, középsuliban meg le volt szarva, apa miatt - mint fidesz troll - úgyis felvesznek?
A Telenor április 1-jével kivonul Magyarországról, mert múlt pénteken és szombaton megfagytak az előfizetőik. „Nálunk otthon Norvégiában ilyen időjárással kezdődik a tavasz. Én ilyenkor hozom fel a leandereket a pincéből, ablakot pucolok, naftalinba teszem a North Face…..
A KARD Buli riadó idején? 2013.03.17 23:05:15
Annak idején, 1986 kora nyarán a kaposvári lövészhadosztály parancsnokhelyettese meglátogatta alakulatunkat, a lenti gépesített lövészezredet és a velünk együtt települt önálló felderítőzászlóaljat. A látogatás egy pontján, úgy délután negyed hét tájban a magas vendég…..
picikisköcsög 2013.03.18 15:43:50
@béla a görög:
Szerintem lassan PM (Pintér Minisztérium) Vagy Pintér Misztérium?
Megbuktatok. Megbuktatok, már a nemzetközi porondon, megbuktatok már a gazdasági területen, demokrácia kritériumokban és országvezetésben. Most egy hóesés buktatott meg Titeket. Nem kicsi hóesés és nem kicsit buktatott meg Titeket, hanem nagyon. Semjén lovagol...…..
picikisköcsög 2013.03.15 16:13:02
@étcsokinyuszi: Annyit tehetett volna minden katasztrófavédő, hogy nem hallgat pincér sándúrra, hanem - bár ez szolgálati fegyelem megtagadása, de ha 20 órán át nem kap utasítást, cselekszik -:
. tegnap déltől megtiltja a nehézgépjárművek közlekedését, kivéve élő állat és sürgősségi rakomány
- nem engedi ki a városokból az embereket, csak azokat akinek a lakhelye adott irányban fekszik (közút, vasút,stb) -> leszarja a hosszú hétvégezőket.
- ellenőrzi, hogy a várost elhagyó járművek megfelelnek-e a rendkívüli körülményeknek: hólánc, téli gumi, min. fél tank, (hó)lapát, só/homok, vontatókötél
Ha csak ezt a 3 dolgot megteszik, tized ekkora balhé. ÉS nem tudom sajnálni az úton rekedtek 70%-át, mert tegnap déltől folyamatosan mondták: NE INDULJANAK ÚTNAK! Mégis számtalan hozzászóló:"tegnap fél négytől", "15.30tól", "16.45kor indultam". Őket az én és a Te pénzedből mentik.l
Február első felének a kicsit a nyolcvanas éveket parodizáló zászlóháborújának végére lehet hogy pont került. A román parlament - alaposan megvizsgálva, hogy hogyan is válaszoljon a magyar törvényhozásnak arra a világbékét és a nemzetek közti egyetértést veszélyeztető…..
picikisköcsög 2013.02.20 00:04:43
index.hu/belfold/2013/02/12/jol_fogy_a_szekely_zaszlo/
, "A fideszes, aki nem tűzi ki" cikkrészlet. Én szinte teljesen magaménak érzem ezt a pár sort, annyi különbséggel, hogy - hála istennek - nem vok fikuszos, főleg nem kádéempés, és - sajnos - nincs három kölök (még). 10 éve van viszont egy csíki (kétszeresen is) Székely csaj és sokszor megtett 1500 km (oda-vissza) út, amit remélem az összes nagy magyar zászlókitűző is megtett (hóban/j. Bár az ilyen fikuszosokkal talán még le is ülnék beszélgetni, és elfogadnánk egymás véleményét, nem pedig meg szeretnénk győzni egymást a magunk igazáról...
GFG Blog Újsághírben a Végtelen 2013.02.13 15:28:30
„Valami rémület kell ide / - bomba! karambol! – hogy beszéljék / ...így még kigyúl / a sárban valami izgalom / s mint távoli, megkésett, kopott / film, végigdübörög egy lopott / újsághírben a Végtelen / Törökszentmiklóson és Fegyverneken.” (Szabó Lőrinc: Újsághírben…..
picikisköcsög 2013.02.13 21:21:53
@nemigazmá: Sőt, azt úgy teszi, hogy vezér(?) egyéniségei(?) ollót ragadnak! (na, jó ctrl-v,ctrl-c, mint nagy magyar szellemes kormány([?]szóvivőnktől más nextusban hallottuk)Ezek a gyerekek legalább ki mernek állni az általuk igaznak vélt dolgokért, és még nem loptak. Erkölcsileg plagi bácsi és tömjén zsolt egy napon nem említhető velük.
A kormányzatban valakinek komoly ellenérzései lehetnek a nyugdíjas pedagógusokkal szemben, a fóbia pedig kormányhatározatilag kötelezővé vált, az eredetileg beígért egérút sem tűnik most már járhatónak, Az index.hu információi szerint a nyugdíjas tanárok…..
picikisköcsög 2013.02.06 18:47:55
@AskmeLater30:
Hát remélem, amikor Te nyugdíjas leszel (hozzád hasonlóan gondolkodó, "országmegváltó" 2/3 szavazó társaiddal együtt)), én már nem leszek, és Titeket fog eltartani akkor már csak kb. 100000 aktív dolgozó, akkor mekkora lesz a POFÁD?!
Varju László egykori MSZP-s, jelenlegi DK-s politikus vezetésével a Demokratikus Koalíció médiaheccről elnevezett szabadcsapata tegnap megpróbálkozott egy kordonbontással. Nem először igyekeztek ráépülni hiteles emberek hiteles akcióira. Emlékezhetünk, hogy tavaly decemberben egy…..
picikisköcsög 2013.02.04 16:58:58
@radikalisviccek: csőcselékek - ez mit is jelent? A csőcselék alapból többes szám (nincs is "egyes" száma). Hát, látod ez miatt is hiba volt az oktatást így szétb@szni. Legalább Te is megtanulhattál vóna hejesen írni.
Naiv ügyfél nem teljesen érzi jogosnak a 60 ezer forintos büntetését, mikor volt érvényes műszaki vizsgája, csak egy matricát felejtett el beleragasztatni az okmányba. A rendőrség azonban pénzre ment, így bár egy ügyintéző is azt mondat neki, ilyen esetekben figyelmeztetést…..
picikisköcsög 2013.02.01 23:40:51
@jobbos:
Igen? (bár ehhez a Volán is kell + az, is hogy leessen január közepén (váratlanul) 15 cm hó, és egész Bp. megbénuljon.
Számokkal:
életem értelmetlensége + én ->2 közalkalmazott -> városhatárig (pl. Újpest) utazást cég fizeti (törvény?).
Megoldás:
1. Ember tankol
2. Ember elszámolja cégnél a buszpénzt, de a buszbérletet asszony használja
3. Asszony elszámol X forint benzindíjat, mert ő orvosként megteheti (nem nőgyógyász, gasztreneterologus)
4. Asszony bp-i tömegközlekedését egyetemi klinika (nem magáncég fizeti)
5. Mindkettő hozzátesz 5 ezer Ft-ot a fizetéséből a zúthoz.
Végeredmény:
1. Háztól indulsz, PONTOSAN
2. Olyan járműbe ülsz, ahol van fűtés, rádió, stb.
3. Pontosan érkezel a munkahelyedre
4. Hazaérsz (járatfüggetlenül) -> házimunka, stb.
5. Ha találsz még egy "bérlethackert" (reggeli beérés pontosságáért/kényelméért áldozni hajlandó)-> nullás az üzlet.
Összegzés: 3 ember (1 irányba)gyakorlatilag kényelmese utazik,szinte mindent fizet a munkahely, pontosan érkezel, stb.
Ha majd a Volán/BKV ezt tudja, akkor lesz miről beszél(get)ni
picikisköcsög 2013.02.01 23:47:33
@stillmatic: Melegben (pl. garázs[nem fűtött]), a műanyag nem törik csak alakul (kis kézügyességgel). Mindenkinek kel egy (garázzsal rendelkező, jó?) barát...
picikisköcsög 2013.02.01 23:49:25
Néha a köztévé is tud normális döntéseket hozni, például olyat, ami némi nézettséget is generál a versenyben vezető kereskedelmi tévék mögött kétségbeejtő távolságban lemaradva kullogó állami vízfejnek. A sorozatpróbálkozások (Marslakók, Hacktion) bebuktak, a saját…..
A Duna jegén címmel a Kormány pályázatot írt ki a királyi tisztség betöltésére. Ha befagy a Duna, akkor annak jegén királyválasztásra kerül sor. A kormány ma reggel hozta nyilvánosságra azt a pályázatot, amelyre a király-jelöltek jelentkezhetnek. A pályázat…..
picikisköcsög 2013.01.29 22:14:20
picikisköcsög 2013.01.29 22:16:15
@Dinkainka: fordítva nem lehetne????????!!!!!!!!!4 A Duna vizét orbánra!!!!!!!!! Vagy legalább a Gyaloggaloppos kísérletet!!!!!!!!!
- Ma van az Állatkínzás világnapja. - 2009. január 29-én rendezték meg az első hip hop táncversenyt a Nemzetközi Űrállomáson. - 232-ben ezen a napon avatták fel Severus római császár vízilovakkal közös aktszobrát, amit a népakarat később elsöpört. A nap mondása: “Dr.…..
A Chicago Fire című NBC-sorozat sok jelenetét nem stúdióban, hanem külső helyszínen veszik fel - mint tegnap reggel egy kisgép lezuhanásánál is tették. A tűzoltós sorozat forgatására Chicagóban került sor, egy forgalmasabb útkereszteződést zártak le, a közepére betoltak egy…..
Véres diktátor vagy a rend megteremtője? Történelmi szerepe vitatott, ám a szem áprilistól minket is figyel. Szauronnak állít szobrot a Kossuth téren a kormány, annak mementójaként, hogy a hatalom szemmel tart. Szauron szerepe nemcsak a történészek körében vitatott, de a…..
picikisköcsög 2012.11.25 20:13:48
@dr. Balta$ár: Gondolom, te is megrögzött Göncz Árpád Bácsi " rajongó" vagy..... Ha volt Magyarországon (amikor az még köztársaság volt), mind emberileg, mind tudásilag köztársasági elnőknek méltó ember, Ő az volt. Menjél, tapsolj plagi bácsinak és ádernak.
picikisköcsög 2012.11.25 20:14:22
@picikisköcsög: elnöknek, bocs
Hetek óta sztrájkkal fenyegetőznek a pedagógusok, érdekes módon mégis csupán annyi történik, hogy folyamatosan engednek a követeléseikből. Sztrájkbizottságot alakítottak, szót emeltek többek közt az iskolák állami fenntartásba vétele, a béremelések elhalasztása ellen, de…..
picikisköcsög 2012.11.23 16:53:49
@Össze kell fogni: igen, bogárkám, de ezért a pénzért el kell türnöm, hogy le qrvaanyázzanak, 2 cmel a pofám előtt állítsa meg az öklét a mocsok kölök (lehet, tied), és a fejem mellett 3 cmrel, hátad mögül a táblához vágjanak szotyihájat, amit papírba csavartak. Gyere bogaram, orvoslátogatóként add a szolgálati autót, laptopot, mobil, 300 kilós fizetést. Szivesen cserélek, hazudni én is tudok!
Die Hard 5-be vagy a World War Z-be illő akciójelenet helyett MTVA-forgatás miatt zárták le vasárnap a Lánchidat: az évi hetvenmilliárdból gazdálkodó köztévé 1000 fagyoskodó alsó tagozatossal vette újra a műsorzáró Himnusz vágóképeit. A gyerekeknek délután kettőtől este…..
Olyan konyhai eszközöket láttunk ma a szentendrei Skanzenben megtekinthető izgalmas kiállításon,amelyeket szerintem a legtöbb családból össze lehetne szedni a hétvégi házak sufnijaiból vagy a nagymama spájzszekrényéből. Az 1945 és 1980 közötti lakáskultúra változását…..
picikisköcsög 2012.11.19 13:54:31
@dr Kangörény: Na azért ha szocializmus és kukta, akkor a szalontüdő zsemlegombóccal is a kuktában főtt :-)
picikisköcsög 2012.11.19 13:59:16
@Samott: szerintem a gyáli piacot kell megnézni, ott Jézuskától géppuskáig minden van
A pedagógusok elbocsátásával az egészségügyben ellátottak száma is jelentősen csökkenhet, így 2013-tól már nem is lesz rá szükség. "Nyilván sokaknak nehéz lesz megszokni az elején a sok üres épületet, de a kínai áruházak hamar pezsgő közösségi térré…..
picikisköcsög 2012.10.26 00:31:55
@reccs: Nem jött össze????!!! Nagyon is!!
picikisköcsög 2012.10.26 00:37:10
@dr. Balta$ár: Sőt, a zucca bal és jobb oldalán is lehet lehet különböző időjárás. Szegény fidesz(rohadjanak meg) vs. MSZP polg. mesterek....(A)rogán(s) antal mit fog tenni, ha vélellen "kommnestával) hozza a sorsa?
Az orvosok szerint csupán az történhetett, hogy túl hideg volt az uszoda vize, amelyben a nemzetgazdasági miniszter úszott ma reggel. A Nemzetközi Valutalap (IMF) közleményben adott hangot aggodalmának és arra volt kíváncsi, hogy Magyarország így is igényt tart-e a készenléti…..