Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kalóz Jack

3 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A gimis-egyetemistás táborozós-utazós filmek főszereplői, hiszen Amerika amint kilépsz a városból elmaradott tahó vidék a filmek szerint. Könnyű felismerni őket, kanadai favágó ing, kantáros mocskos farmer és piros baseball sapka. A divatdiktátorokon szalma cowboy kalap és egy…..
Gyulavitéz írását jól kiegészíti a Panamera videó-anyaga, bár a műsorvezető kicsit mesterkélt és darabos a kamera előtt. De nem is ezért szeretjük Walter Röhrlt. Megteszi, amit megkövetel a haza, bizony a gyári tesztpilóták munkája nem csak játék és mese, kőkemény meló,…..
Gyerekszoba Rasszista IKEA? 2009.09.08 14:07:00
Felhívom a figyelmet, hogy én elkötelezett IKEA-fan vagyok, ha kell valami lakberendezés, oda fordulok először, aztán még másodszor is. Most sem verte ki a biztosítékot nálam ez a kis közjáték, inkább csak mosolyogtam egyet rajta, és rögtön eszembe jutottatok, hogy ezt Veletek is…..
Kalóz Jack 2009.09.08 15:20:26
Sanya-Csuri főz Az olívaolaj 2009.08.23 08:00:00
Viki bácsi sorozata folytatódik; ma az olívaolajról mesél nekünk, majd – egy másik posztban – elmeséljük saját tapasztalatainkat és friss élményeinket is a témával kapcsolatban. Az utóbbi időben akárhány mesterszakácsot láttunk főzni a különböző…..
A párizsi McCann (amely a korábban már bemutatott kotonnyulas szexfilmet is késztette),  ezúttal egy szokványosabb ötlettel rukkolt elő. A filmben egy a Forest Gumpból is ismert effekttel a városon keresztülszálló, üres Durex-csonagolást látunk, amelynek puszta látványától…..
Kalóz Jack 2009.07.18 23:17:38
A nagysikerű Nike P-Rod II után már a startvonalon a 2010-es tavaszi szezon egyik legjobban várt cipője, a P-Rod 2.5.                         P-Rod II Természetesen addig is fenntartják az érdeklődést, például a Maloof Money…..
Első heti klasszikusunk az egykoron Emerica-csapattag Marc Johnson első pro cipője. Mivel Marc deszkázása nagyon technikás és kifinomult, nem csoda, hogy a cipőjét is igyekezett viszonylag vékonyra, de ugyanakkor all-aroundra tervezni. A cipő legmarkánsabb részlete az "M"…..
Az Emerica régi motorosa, Ed Templeton a japán Beams céggel együttműködve hozta ki a Fat Laced-ra alapuló modelljét. A cipő műszőrrel borítva, zebra- és leopárdmintával kerül forgalomba. A közös kollekció részeként a cipőkhöz illő pólókra is érdemes…..