Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vicuskaa

24 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még 2011 októberében, azaz már több, mint két és fél évvel ezelőtt készítettem egy TOP10 Kedvenc sorozatom című videós toplistát. A nemrég frissült képregényfilmes toplistánál azt írtam, hogy a korábbi rangsor bővített és aktualizált változatáról van szó, viszont ez…..
Üdv Mindenkinek! Biztonságosan hazértünk. Nem volt semmi probléma útközben, még annyi sem mint odafelé. Mindenhol elértük a cstalakozást, nem késett egyik gép sem. Szóval zökkenőmentes volt az út. Jó volt, még Clevelandban találkoztunk 3 magyarral, akik ugyanúgy Budapestre…..
Most azt kell írnom, mint egy hónappal ezelőtt, hogy elérkezett az utolsó éjszaka, csak most nem otthon, hanem itt Amerikában. Holnap délután újra repülőre szállunk. Mindketten szívesen maradnánk még, de már nagyon hiányoznak az otthoniak.Még azért leírom, hogy mi történt…..
Üdv Mindenkinek!Valaki mondja meg nekem, aki ért hozzá, hogy miért van az, hogy letöröltem jónéhány kevésbé jó képet az indafoto-ról, és mégsem tudok többet feltölteni, és nem írja, hogy felszabadult volna helyem. Még egyszer megpróbálom, de lehet, hogy nem fog sikerülni.…..
Sziasztok!!!Megérkeztünk ma este Clevelandba. Huh már a végére nagyon unalmas volt az út, és fárasztó. Főleg ma, nagyon sokat hajtottunk. Kb. 600 mérföldet jöttünk, az közel 1000 km.Megint azért nem írtam, mert nem törént semmi olyan igazán említésre méltó. Tegnap befejeztem…..
Sziasztok!Tegnap nem írtam, mert az utóbbi két napban összesen nem történt annyi érdekes, mint máskor fél nap alatt. Mostmár hazafelé vettük az irányt, sokat hajtunk minden nap, nem valami izgalmas, közben fonom Lujzi haját apró tincsekbe. Ez az én születésnapi…..
Hi!Megint tudok nektek írni :) Mert ma este is ebben a Best Value hotelben alszunk, nagyon bevált, olcsóbbak, mint a táborhelyek, és mégsem kell a földön a sátorban aludni. Mindig van internet, és nem kell vesződni a sátorpakolással. van tető is a fejünk felett, ami jól jön mert ma…..
Sziasztok!Vissza is jöttünk a sétáról Las Vegasban, olyan jó volt, legszívesebben egész este császkálnék a városban. Olyan mint a filmekben, mindenhol világít a kaszinó felirat, mindegyik hotel, kaszinó próbálja az embereket minél flancosabb,…..
Halihóóó!!!Elértük Vegast! Már itt vagyunk a szállodánkban. Szerencsére kifogtunk egy nagyon jót, ugyannak a szállodaláncnak a tagja, mint ahol tegnap is aludtunk. És ez még a tegnapinál is olcsóbb, fantasztikus, miért nem maradunk itt egy hetet? Nem értem...Mindjárt lemegyünk…..
Sziasztok!Ezzel a bejegyzéssel mostmár tényleg utolérem magam.Tegnap sokáig aludtunk, mert csak délre kellett elhagyni a szállást. Sikerült a ruháinkat is kimosni a kempingben a mosodában, úgyhogy megint vannak tiszta ruháink :) Délre összepakoltunk, és elindultunk a Sequoia…..
 Üdv!Végre megint tudok írni, tudom, hogy sokat kell várni, de nem olyan egyszerû dolog mindig internetet összehozni. Már megint vagy három nappal vagyok adós, de le fogok írni mindent, semmi sem fog kimaradni. Megint késő van képzeljétek eltévedtünk, nem volt semmi de ezt…..
Sziasztok!Nem olyan egyszerű a kempingekből megoldani, hogy mindig jól szuperáljon az internet, és tudjak írni. Tegnap este mikor megérkeztünk Soult Lake Citibe a kempingünkbe,már nem volt senki a recepción, aki adott volna kódot az internethez, mostmár kaptunk, úhgyogy mielőtt…..
Sziasztok!Elnézést kérek mindenitől, tegnap nem tudtam írni, mert nem volt internet a táborhelyünkön. Ma is irtó lassú, remélem azért sikerül majd ezt az írást menteni. Képeket ebből kifolyólag nem hiszem, hogy tudnék felrakni. Tegnap egyébként sem történt semmi…..
Üdvözlet!Ma nagyon szép és kellemes napunk volt. Reggel fél 10 körül indultunk, úgyhogy volt időnk kipihenni magunkat. És az út sem volt fárasztó senki számára, mert Erzsi vezetett. Akinél aludtunk, ő volt ma egész nap az idegenvezetőnk.Elsőnek elmentünk a Crazy Horse-hoz,…..
Udv mindenkinek!Ma reggel osszeszedtuk a satorfankat, es ujra utnak indultunk. Nem gondoltam volna, hogy ilyen hosszu lesz, es ilyen sokara fogunk megerkezni.De az volt a vigasztalo, hogy tudtuk az ut vege fele utbaesik a Badlands Nemzeti Park is. Az elso emlitesre melto…..
Vicuskaa 2009.07.02 16:37:52
@s.zsuzska: Szia!
Irtam a kepekkel kapcsolatban, mert sajnos mi sem tudjuk megnezni, nem tudom, hogy mi lehet a gond. Lehet, hogy karbantartjak az oldalt. Remelem valszolnak, es elintezik a dolgot. Ugysem raktam most fel ujabb kepeket. De ha nem sikerul, akkor ki kell talalnom valami mast.
Puszi: Evi
 Sziasztok!Egy jó hír, még soha nem volt annyi látogatónk, mint ma. :) Összesen 21-en nézték meg ma a blogunkat :) Rekord.Azt hittem, hogy nem fogok tudni annyit írni erről a napról, de mostmár egy csomó gondolat meegfogalmazódott bennem. Végülis 9 óra autóút után elértük…..
Sziasztok!Ismet vege egy csodalatos napnak. Annyira szep es jo volt minden, csak mar hullak vagyunk. Most erkeztunk haza, mar a kocsiban hazafele elaludtam, most probalok egy kis erot gyujteni magamnak az irashoz. De nincs megallas, holnap koran reggel indulunk a nyugati turankra, mert estere mar le…..
Meg egy felvonas Floridarol, bepotolom a lemaradasom...Errol a naprol kulon szerettem volna beszamolni, mert kicist mas jellegu volt mint a strand. Ellatogattunk a szomszedos faluba, ahol volt Thomas Edison teli lakasa talalhatoma is eredeti voltaban. (ugyertve teli, hogy telen jart ide, mikor…..
Sziasztok!Utolag is elnezest kerek megegszer mindenkitol, akik vartak a bejegyzeseket, de sajnos nem tudtunk tobbszor irni. Meg egyszer probaltam a konyvtarbol irni, de elveszett, amit irtam, nem tudtam feltolteni, bagyon bosszanto volt. Mostmar visszaerkeztunk Floridabol, faradtak vagyunk, irto…..
Évi és Lujzi Amerikában Florida 2009.06.23 17:39:03
Kedves Mindenki!Sajnos csak nagyon keveset tudunk irni, mert nem hoztuk magunkkal a laptopot, nem tudunk internethez jutni.Most a Floridaban a konyvtarbol irunk, de csak 15 perc van ra.Csak annyit, hogy jo a tengerpart nagyon. Olyan a homokja, mintha liszt lenne, hofeher es puha. A vilag masodik…..
A mai napon ellatogattunk a vilag legnagyobb vidamparkjaba :) Fantasztikus jo volt, en mar voltam ott egyszer, de Lujzi meg szerintem soha nem volt ehhez hasonloban sem. Tenyleg teljesen olyan, mint amit az ember csak a filmekben lat.En sajnos tobb hullamvasuton is kicsit rosszul lettem, meg kellett…..
Vicuskaa 2009.06.21 18:08:13
@S-Edina: azt a kepet direkt neked fényképeztuk :)))
Na sikerult kepeket feltoltenem, megha nem is ugy, ahogy szerettem volna.De akit erdekel az nezze meg: www.indafoto.hu/vicuskaa..
Megerkeztunk a vasarlasbol. Jo volt nagyon, szerintem ez nem is lehet kerdes milyen volt a vasarlas ket lanynak :P Vettunk (kaptunk) osszeszamoltuk 10-10 ruhadarabot. Itt is vannak jo kiarusitasok, es Gabinak uzenjuk hogy mindenhova ki volt irva, hogy "sale"... Mc donald's-ban ebedeltunk,…..
Kedves mindenki!Az utunk minden elkepzelesemet felulmulta. Sehol nem volt semmi gond sem. Ami azt jelenti, hogy mindenhol elertuk a csatlakozast, nem vizsgaltak at a nagyborondjeinket sem. Ugyhogy minden ajandekot el tudtunk hozni, nem vettek el semmit. :))Hogy ketten utaztunk sokkal jobb volt, mint…..
Évi és Lujzi Amerikában 2009.06.17 23:29:00
Elérkezett az utolsó esténk is Magyrországon. Sikerült minden cuccot, ajándékot bezsúfolni a két utazótáskába nagy nehezen, reméljük minden éppségben elér Amerikába. Bízunk benne, hogy semmit nem vesznek el tőlünk, bár a védőgázas szalámi nem biztos, hogy átjut a…..