Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tordafia

0 bejegyzést írt és 81 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tessék, itt a poszt, amit várt a kommentelőhad, itt lehet kibeszélni a hamarosan kezdődő döntő eseményeit, drukkolni valamelyik agyhalottnak és keseregni azon, hogy VV Attila két mondata többet ért, mint ez az egész évad, de hát ha egyszer így volt, akkor mit lehet tenni. UPDATE:…..
Gyásznap volt a vellában, amikor az ex-villalakók kiköltöztek, és nemcsak a szívfacsaró Robinett románc miatt, hanem azért is, mert mostantól újra az unalom posványába fullad a villalét. Jó hír, hogy már csak 2 napot kell kihúzni. Az előző esti bulika utózöngéivel nyitunk,…..
Tordafia 2015.03.01 01:16:50
@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!):

Az összeesküvés elméletek vonalán:

Mi kell ahhoz, hogy Robin a köztudatba maradjon, és pozitív, jó fej, szegény áldozatnak tűnjön? Hát egy gonosz, "öreg", pénzéhes nőszemély, aki meg akarja kopasztani szegényt.

Szerintem Attillánál semmi nem az, aminek látszik. :)))))

Simán eltudom képzelni, hogy generálnak egy kis műbalhét, komment háborút.
De lehet, hogy csak fáradt vagyok... :)
Tordafia 2015.03.01 01:37:15
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:

Legalábbis úgy vettem észre, hogy Atti szimpatizál Robinnal. És ha már agyal, hát hogy lehetne pár szavazatot még belapátolni?
Egy jó szaftos sztorival. Ami nem baj ugye, mert talán ő a legvállalhatóbb figura a három közül,
ha mindent összevetünk.

Nemsokára minden kiderül.
Tordafia 2015.03.01 01:40:44
Erről van szó, kéremszépen. Amikor már csak a végtelenített csicskag*cizés, meg Komisz kényszeres faroklóbálása töltené ki a műsoridőt, fel kell tuningolni a vellát néhány recyclingolt arccal, és máris jön a szerelmes turbékolás, a taktikázás meg a manipuláció, ahogy az a…..
Az utolsó hétbe léptünk és rutinos VV nézők már tudják, hogy a műsor ilyen tájt leledzik a moslékos vödör legalján. Már nem segít a konfliktusok bejátszása, nem segítenek a szabadtéri programok, sőt még az se segítene, ha valaki a csillárról lógva hányná telibe a…..
Ahogy Lilu a nézőket, úgy én is tengermély tisztelettel köszöntöm az olvasókat. Elfogulatlan reggelre virradtunk. A lakók egészen a szakadékig hajtották a bulibuszt. Lesz itt sírva vigadás, paréj részegség, könnyes búcsúzkodás és véres végrendelkezés. Az utolsó hétre se…..
Tordafia 2015.02.25 00:11:00
@Spitzbauer:
Már rég ki kellett volna. :)
Lacccnak ki kell esnie. Valamikor. :D
Tordafia 2015.02.25 00:13:44
@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):

Én sem a Denisz mérhetetlen számú pozitív tulajdonságát említem. :)
De sokkal kevesebb visszataszító negatív van, mint Lacinak. Ebben biztos vagyok.
Tordafia 2015.02.25 00:23:44
@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):

Ebben a szériában már be kellett tudni gyakorlatilag minden nem negatívot pozitívnak. :D
De én nem láttam részegen lealjasodni, hőbörögni, ordibálni a másikkal (kiv Fanni), nem akarta állandóan a "és neked mi a karaktered" ; "te mit képvisel itt" szentbeszédeket, mártírnak se mondanám. De azért abban egyetértünk, hogy az ő pozitív tulajdonságainak az indexe is a nulla felé konvergál. :D
Egyszerűen csak nem látom annyira "rossznak mint Lacit. Meg Edinát. :D
Fokozódik a helyzet, dúl a harc az önző és önzetlen villalakók közt, szaporodnak a beleállásra váró konfliktusok, Edina hiányzik, Dóri köhög, Laci pedig végre kiviheti azt, akit a legjobban rühell. Kiderül, hogy kié lett a jobb videoklip, és hogy mit csinálna Fanni és Dennis,…..
Tordafia 2015.02.20 12:32:37
@másodpéldány:
szerintem dennis abszolút nem rosszindulatú, max egy iskolázatlan, link,
néha tukkó, srác. egy igazi életművész, aki eddig csak sodródott a semmivel.
ha kicsit összekapná magát odakint, és élne az esetlegesen felkínált lehetőségekkel, ne adj isten
még hasznára is tudná fordítani, biztos egyenesre tehetné magát.

az meg hogy a munkahetet ő nyerte (annak ellenére, hogy
tényleg ő volt a legügyesebb)...hát inkább minősítse a másik kettőt.
Tordafia 2015.02.20 13:38:36
@Csak ügyesen!:
szerintem ha fanni nyeri, jövő héten párbajozik. robin dupla + dóri szavazataival.
ha a nyálas nyeri, szintén megint megy.
Tordafia 2015.02.20 17:04:14
@zsopicur: valszeg a puffasztott rizs szája idegesíti ennyire, vagy mert folyamatosan csorog a nyála a megdagasztott felső ínyétől. :)
A kontinensek hetén is a wannabe ataktikázás az úr. Három hónap összezártság után nehéz egy sima hétköznapot ugyanazzal az öt emberrel érdemben eltölteni, akiket napi 24-ben lát és gyűlöl az ember. Látszik a lakókon, hogy egész nap ellenének magukban egy kis zugban és simán…..
  Tegnapi ígéretünknek megfelelően íme egy kis színes-szagos-füstös videóösszeállítás a rendvédelmi dolgozók tüntetéséről. Az esemény egyébként nekünk bejött, demokratikus chartás nénis rendezvényekhez szokott lelkünknek jól esett, hogy végre hozzánk is elkezdett…..
Tordafia 2011.05.07 22:11:24
@picur3ka/mesterhazymiklospart:

"Nem véletlen ez a lejárató kampány ellenünk, de jó látni hogy vagytok, és kitartotok mellettünk."

Nem neked szólt, nehogy magadra vedd!

Az a mondatod meg, hogy ...a nép ellen harcoltok...
egyszerűen szégyenletes.

@hajrámagyarok:

Teljesen egyetértek a hozzászólásaiddal!

Magasról teszünk rá hogy ki és milyen politikai rabló fosztó gazdálkodás van hatalmon.
Tordafia 2011.05.07 22:44:18
@Goompah:

Látom leragadtál, nézd tovább a valóvilágot, kulturálódj, hozzá nem értésed a témához egyszerűen képtelenné tesz arra, hogy vitatkozzak veled, ne haragudj.
Az viszont érdekes, hogy nem ismersz, de két mondat után véleményt alkotsz rólam:

"Cinizmusból summa cum laude diplomát érdemelsz, de emberségből és tisztességből egyes alát!"

Kettőnk között az az óriási különbség, hogy én ezután is bemennék érted egy égő házba, bárki is legyél.
Emberségből, tisztességből, nettó 90ezerért.

Remélem a munkám során nem fogunk találkozni soha.

További jó vitatkozást és konstruktív hozzászólást mindenkinek!
Tordafia 2011.05.07 23:08:03
@Goompah:
nem akarlak megbántani vagy alábecsülni, de ha nem gyökerezett földbe a lábad, esetleg nem csináltad magad össze, akkor még a házat sem tudnád megközelíteni a hőterheléstől, tudod itt gyorsan a nyakadra pöndörödik a füled, de tegyük föl védőruha nélkül eljutsz a ház ajtajáig, ott kb. 5 másodperc alatt füstmérgezést kapsz a rengeteg égett ragasztótól, műanyagtól, textiltől, esetleg egy ilyen forró slukkot lehúzol ,szétég a tüdőd, ha még nem estél össze, akkor a pániktól úgysem találsz ki, hiába van 20 centire a bejárati ajtó.
Aztán téged ugyanúgy fekete zsákba raknak.
Maradj csak kint nyugodtan. Ingyen.

Viszont látásra.
A rendvédelmi dolgozók a belügyminiszter tiltása ellenére egyenruhában vonultak a Parlament elé, hogy jogaikat követeljék. Becslések szerint több mint tizenötezren vettek részt a megmozduláson. A tűzoltók egy transzparensre ezt írták: Mi a macskát is mentjük, de velünk a kutya…..
Tordafia 2011.04.18 09:28:26
A legnagyobb baj az , hogy sok rendkívül okos ember úgy szakérti, és oldja meg a rendvédelmisek jövőjét, meg nyugdíját, hogy lövése sincs a parancsuralmi rendszerről, a HSZT -ről mégcsak nem is hallott, de azt sem tudja igazán, hogy egy tűzoltó mit csinál nap mint nap, milyen jogai és kötelezettségei vannak.
Kérdezem a sok okostojást, hogy országos szinten hány tűzoltó az, aki 40 évesen nyugdíjba ment? Számoljatok már az istenit, nincs agyatok??? Ha a jelenlegi vonulós állomány közel egyszerre fogja majd elérni később a nyugdíjkorhatárt (3-5 éves időintervallumban mondjuk), akkor az így is hatalmas vízfejet majd tovább dagasztjuk több ezer aktatologatóval?

Ajánlom a véres szájúaknak, hogy látogassanak el egy tűzőrségre, töltsenek el pár órát a napon (nem a lángokban) teljes védőfelszerelésben, szaladgáljanak acél palackkal a hátukon, közben gurítsanak tömlőket, csak hogy az alapot említsem.
Ha még nem hányták el magukat, és nem szakadt le a hátuk, akkor fürödjenek le, pihenjenek, csak aztán lehet hogy a piros lámpa pár perc múlva kigyullad, és akkor van két perc hogy összevakard magad, 110 %-on pörögj megint, mert a következő pillanatokban emberek, gyerekek élete múlik rajtad.
Ha ezek után kedvet érzel lángoló gázpalackokat kihozni, vagy egy -2 szinten levő égő labirintus pincében túlélőket keresni, rajta, folyamatos az emberhiány, várnak szeretettel az öt-hat fordulós felvételin, ami fél évig tart, majd fél év kiképzés, aztán egy év próbaidő.

A demonstráció (nem sztrájk!!) rég nem a korkedvezményes nyugdíjról szól, csak a korlátolt és ostoba agyatokig ez jut el, mert ezt halljátok a médiában, ezt sulykolják belétek, ezzel tudják a lakosságot kiborítani, és felháborítani.

Ti meghalnátok szó nélkül számotokra vadidegen emberekért a jelenlegi nettó 90.000 forintért???
Vége. Iniesta a 116. percben eldöntötte a mérkőzést, világbajnok lett Spanyolország, valljuk be, megérdemelten. Mindenekelőtt gratulálunk a hispánoknak, ahogy a sportszerűség ezt megkívánja. Apropó, sportszerűség. Az Oranje meggyőződésem szerint annak köszönheti ezt a…..
Tordafia 2010.07.13 09:33:24
Én sajnos nem voltam ott az öltözőben, így nem tudhatom hogy az volt e a taktika hogy rúgjuk szét a spanyolokat, félemlítsük meg őket, mert akkor majd tutira megijednek, mert még rutintalanok, és ha van Bommel közelít elszaladnak a zöldfülűek. Ugyan már. Nem hiszem hogy bármelyik edző száját is elhagyhatná ilyen mondat egy vb-n. És nevetségesnek is tűnik, ha egy döntőn ez lenne a taktika. van Bommel játékában mindig is benne volt(van) a durvaság, és időnként a szándékosság. de Jongéba nem, Sneijderében meg aztán abszolút nem. Heitinga nem tehetett mást, meg kellett állítania Iniestát mikor lefordult róla, bár a nagyhalál remekül működött. 10ből 11en visszahúznák.

Sajnos tény hogy kemények, durvák és néha szándékosak voltak a belépők, 2-3 piros mehetett volna simán.
Viszont a spanyoloknál is kettő piros elmaradt, ami biztos. (Puyol, Iniesta)
A spanyolok játéka nem volt szép az egész vb alatt, és sajnos a hollandoké sem.
A szerencse faktorról meg annyit, hogy a 'ha', meg a 'lehet', meg a 'majdnem' nincs a pályán. Ha lenne, lehet a spanyolok még a csoportból sem jutnak ki. Vagy ha a hollandok összes helyzete bemegy a brazilok ellen akkor 5-1 a vége. Jelentősége zéró mindkét megközelítésben.

A döntőn jobbak voltak a spanyolok ez tény, nem tudtunk velük mit kezdeni, az előre játékot teljesen lemattolták. van Persie nulla, Kuyt is maga alatt, és Sneijder-nek sem ment. Lehet hogy ez a spanyolok érdeme.

Az aranyat meg Uruguay-nak adtam volna.

Reméljük egy szebb játékkal, legalább ugyanennyire eredményesen találkozhat az eb-n ismét a két csapat.

hajrá oranje.
economy Akkor egy kis LMP 2009.11.26 13:07:00
A legútóbbi blog-trend elemzésem nyomán elkövettem azt a hibát, hogy nem vettem figyelembe az LMP-t hiszen már a google kereséseknél csúnyán elvéreztek. Ha egy picit továbbmegyünk láthatjuk, hogy az LMP legalább blogok szintjén picit láthatóbb. Ugyanakkor érdemes megjegyezni,…..
Tordafia 2009.11.27 09:39:21
@iii:

"Nem a szavazók döntik el a párt irányultságát, hanem a tagság, a pártvezetés és végső soron a programja."

Ez ám igazi demokratikus, liberális gondolkodás.
Szerintem meg mindenről a szavazók döntenek.
Tudod, DEMOS = népuralom, a nép uralma

"Valóban, a Jobbik érzelmekre és indulatokra ható "programja" elsősorban a képzetlen emberekre hat, ezért sikeres leginkább vidéken."

Akkor szerinted ,és az általad képviselt párt szerint vidéken tudatlanok, iskolázatlanok és tahók élnek? Ahhoz képest hogy lebunkózzátok őket, még jó hogy van Miskolcon és Szolnokon is támogatótok.

Lehet hogy egyszer más lesz a politika, de ha így folytatjátok akkor az nélkületek lesz.
Sárdobáló Kire szavazzak? 2009.06.04 07:00:00
Egy polgári demokráciában az egyik legrosszabb, amit tiltakozásul tehetek, az a választások ignorálása lenne. Szavazni akarok, de lássuk, hogy kire lehetne.MKMP: Nem vagyok kádárista és tudom, hogy a szocialista protekcionizmus gazdaságilag lerombolná az országot. [NEM]Jobbik: Nem…..