Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zoltan.baraka

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Örülünk, Vincent? Einstand 2011.12.16 19:00:00
A kormány (pillanatnyilag) 320 milliárdos lyukat tömköd. Például a magán-nyugdíjpénztári rendszerben maradók (mintegy 10 ezer ember) 10 %-os munkavállalói járulékának átirányításával foltozná a — maga ütötte — lyukat. Sőt, szemet vetett a maradók 250–300…..
[az előzmények] [és még korábban a témáról] Elérkezett a reggel 5 óra, ébresztő, ahogy azt a "prospektus" is igérte, szakállas hegyivezető ébreszt, de mondjuk ebben az időpontban senkinek se örülnék különösebben, aki megszakítja az álmomat. A koedukált,…..
Tudom, hogy még csak a nullás sorszámú verziónál tartunk, és lesz még hiba bőven, én mégis elkészítettem nemtetszési listámat. Azt is elmondom, miért. Míg Csaba összességében egy jobb, gördülékenyebb operációs rendszert kapott, nekem sok esetben a bosszúság maradt, amit…..
Új típusú hiba jelentkezett a MacBook Prókban. Az alutestűek tuladonosai közül sokan arról panaszkodnak, hogy a merevlemezük elkezd csipogni, aztán leáll. Miután ebben az állapotban eltöltött 10 másodpercet, a winchester újra elindul. Adatvesztés nincs, mivel a gépet nem kell…..
Az NYPost egy rövid írást közölt arról, hogy az ötödik sugárúton található, üvegkocka alá rejtett Applebolt meglehetősen nagy forgalmat generál. A tavalyi bevétel állítólag elérte a 440 millió dollárt, ami 1,2 milliós napi bevételt jelent a soha be nem záró bolt esetében.…..