Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kártevőirtó

59 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hangyairtás legújabb módszere: gélezés.Az hangyairtó elv és a hatásmechanizmus ismert lehet a bolti hangyairtó készítményekből, a hangyák elfogyasztják a felkínált csalétket, majd elpusztulnak. Azonban a házi hangyairtó csalikat a hangyák általában elkerülik, vonzóbbak…..
Ez a kis gonosztevő nyest egy óbudai társasház udvarában esett a nyestfogó csapdába. A tetőtér szigetelését rongálta hónapokon át, dübörgésével az őrületbe kergette a felső szinten lakókat. A felállított nyestketrec 1 hét alatt eredményes volt. Nem nyugodott le a csapdában…..
  A nyest folyamatosan látogatta az udvaron parkoló suzuki sx4-et.Egy autó alá, és a motortérbe helyezett kamera rögzítette az állat ténykedését.Nyestriasztó spray és ultrahangos riasztó nem vált be.A legjobb nyestfogó csapdát megrendelheti a nyestcsapda.hu címen...
A TV2 új riportjában ismét nyestkár -t mutat be. Az autókban óriási károkat tud tenni, az autószerelő szerint korszerű járművekben akár milliós kárt is okozhat. Motorháztető szigetelését, műanyag alkatrészeket, kábeleket rágja. Egyetlen hatékony módszer: az élvefogó…..
Gyakran előfordul, hogy macskát fog a kihelyezett nyestcsapda. Ezen kívül nem ritkán keresnek meg ügyfeleink, kifejezetten macska befogására alkalmas csapda igényével. Kóbor állatok begyűjtéséhez, állatmenhelyre valós elszállításhoz elengedhetetlen a jó minőségű befogó…..
A TV2 "nyestrágás" riportjában egy autó tulajdonosa nyilatkozik, akinek autójában több százezres kárt csináltak a nyestek. Előszeretettel rágja és kaparja az autók motorháztetejének belső burkolatát, belerág az indító és elektromos kábelekbe. Nyest elleni élvefogó…..
A képen egy kifejlett vándorpatkány látható, amint kiszagolja majd elhurcolja a felkínált rágcsálóirtó pépet. A mérgezett csalétket  patkányirtás alkalmával etetődobozokba helyezzük, a fényképet csak a patkányirtó pép vonzó hatásának bemutatása céljából…..
A nyest mindenevő ragadozó. A székletminták elemzése alapján deríthető, hogy milyen a nyest táplálékának összetétele természetes élőhelyén. Halastavak környékét övező erdőkben végzett hazai vizsgálatok szerint tavasszal az énekesmadarak, nyáron és ősszel a rovarok és a…..
myjesus poloska az agyban? 2007.10.19 16:10:00
tegnap délután poloska- és csótányirtás volt a bányában. előtte minden csöviszálló-lakónak megmondták, hozzanak ki a szobából mindent, mert nem lehet majd bemenni. jó. még a tévét is bekapcsolva hagyták, valaki bent hagyta a gyógyszerét... hát, igen. reggel ügyeltem egy…..
Menator Jog az élethez... 2010.07.21 13:04:00
Az ember / 3.    Minek ide szó, mikor látom: NEM ELÉG  Minek ide dal, csak egy OLCSÓ MENEDÉK  Minek ide szív, viszont FÁJ A VERESÉG  Minek ide kard hol ELÉG A FEDEZÉK      Két napja hatalmasat beszélgettem az ex-átmeneti szálló(m)…..
az Avas.. Razziázik az ÁNTSZ is 2011.02.01 11:18:00
Hónapokig tart, és nem csak a "fészekrakókat" keresik fel a hatóságok.Elmúlt héten több hatósággal közösen „renitens” családok ellenőrzésébe fogott a miskolci önkormányzat. Pénteken a hatóságok összehangolt ellenőrzést hajtottak végre azoknál a…..
Csomagolás Blog Csótányos pizza 2012.04.27 10:45:00
A pizzás doboz elég nagy felület, hogy ne legyen hirdetés nélkül. Csótányirtók, szájhigénia vagy akár gazdasági újság is hirdethet rajta.Nem kis kockázat csótányirtást hirdetni a pizza alatt, azonban az esetlegesen meglévő problémára igen hatásosan hívja fel a figyelmet. A…..
Elég meglepő dolgot tudtam meg a minap; hosszú idő után ismét megjelent a városban egy igen geci állatka, a Cimex Iectularius. Iparági forrásom egyéb érdekes infókkal is szolgált: a kis szemeteket Amerikából hurcolják be ( főként ) a hátizsákos túristák, ahol a szakszerűtlen…..
Tenyei Tamás A bogarász 2009.10.23 11:50:00
Kaposvárról hajnalban értem haza, és jót aludtam. Reggel arra keltem, hogy a párom rémülget az ablaknál. Egyáltalán nem tértem még magamhoz, a koponyámon átszűrődő rezgések erőszakosan akartak a tudatomra téríteni sikertelenül. Mint kiderült, egy poloska mászott a…..
Leszállt az éj, gyorsan jött ma a sötétség, s hamarost lett öregeste a szobában. Mámi nem tudta pontosan megítélni, rossz volt a szeme, pedig szűkítette is, hogy jobban lásson. Lassan forgatta a fejét, karmos végű, tapadókorongos lábaival óvatosan araszolt előre a szűk résben,…..
 A House 6x10 részében így néz ki egy poloska...
Nem nagy a szobám, nincs nagy légtere. Reggel a lakótársnőm szólt, hogy rohadok. El nem tudtam képzelni, mi lehet, maximum egy cigaretta szagú nadrágra gondoltam. Kiszellőztettem, megérkezett vendégségbe az öcsém, ő is szólt, hogy rohadok. Nem tudtam mire vélni a dolgot, hát…..
Kártevőirtó 2012.11.27 18:15:44
@Kutya Úr:

Mert a sajt csak a Tom és Jerry-ben kedvenc eledele az egérnek. Legközelebb kenj olcsó mogyorókrémet az egércsapdára, nagyobb sikere lesz. :)
www.agrohydro.hu/ragcsaloirtas.html
Jelenlegi albérletünkben, melyet a fiammal bérlek, jópár hónapja lakunk. Sajnos mikor beköltöztünk, kiderült, hogy az ágyak olyannyira totálkárosak, hogy nem lehet rajtuk aludni. Egyiket a fiammal összetettük, bár nem tökéletes, de fiam súlyát elbírja. Én jobb híján vettem…..
Utolso jelentkezesem ota a haladasi utemem meglehetosen lelassult. Ennek tobb oka is van. Viana nagyon szep kis hely volt, tul vagyok az elso bocadilloson, amivel azonnal megbaratkoztam, azota is azt vacsorazom, ha tehetem. Aki nem ismeri, ez egy hosszu bagett fele felvagva, benne nagyon finom sonka…..
Az utóbbi időben piacra került gyenge minőségű élvefogó ketrecekről ejtsünk néhány szót: ezek működőképes eszközök, kitűnően alkalmasak például macska befogására. Megjelenése hasonló a rendes nyestcsapdához, azonban anyagminősége csapnivaló, a ketrec drótjai…..
2012 tavasza igen kedvező volt a verőköltő bodobács számára. A hirtelen jött napos meleg idő, továbbá a csapadék hiánya okán tömegesen sütkéreztek a lakóházak oldalán. Gyérítésük porozógépes felületkezeléssel lehetséges. A főbb bodobács búvó és tartózkodóhelyeket…..
Időnként előfordul hogy macskát fog a nyest ellen kihelyezett csapda. A kültérre, udvarokba telepített nyestcsapda esetében ez különösen gyakori. Tojás és gyümölcs csalétek esetében ritka a macska fogás, a nyershús és egyéb csalétek használatánál (mely a macska számára is…..
A nyest elleni védekezés célravezető módja a csapdával történő befogás. Zárt padlástereken, illetve udvarokon a nyest nyomait, csapáit, búvóhelyeit, ürülékét kell felkutatni, majd kihelyezni élvebefogó nyestcsapdát. A csapdát célszerű álcázni a gyors befogás érdekében.…..
Kártevőirtó 2011.05.08 15:40:24
Képen egy paraffinos rágcsálóirtó blokk: Jól látható patkány rágásnyomokkal.Korszerű patkányirtás:A rögzített rágcsálóirtószerek előnye, hogy a paraffinos vagy extrudált szerformán a patkány és egér rágása jól megkülönböztethető. Ezért ezen irtószerek a rágcsáló…..