Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kisdorka

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Olvasók! Kedves Barátaim! Eltelt 11 nap a szabadulásom óta és most jutottam el oda, hogy ezen az oldalon keresztül köszönetemet fejezem ki azoknak, akik jó szívvel és érzéssel gondoltak rám. Az elmúlt 11 nap olyan volt, mint egy újjászületés. Nem lehet megtervezni az első szabad napokat,…..
  Mivel az előző napot sikerült egy korai hazaérkezéssel és egy névnapi köszöntéssel zárni, úgy határoztam magamban, hogy fixisten nem fogok inni sörnél komolyabbat és egy üvegnél többet aznap. Úgy éreztem, mint utóbb kiderült helyesen, hogy a múltkori fellépésünk…..
Augusztus 20-án Esztergomban lépett fel a banda, méghozzá a korábban szokottól eltérőn nem a Duna partján, hanem a város főterén. Azért mondom, hogy a szokottól eltérően, mert már nem először lépünk fel Esztergomban. Sok emlék fűz minket oda, kezdve a hídavatástól a…..
kisdorka 2009.08.22 11:24:03
Pár évvel ezelőtt, amikor Kapolcs még tömegeket vonzott, szóval akkor egy fellépés után/előtt feloldódtunk a hely vidámságában, a tömegben. Valahogy egy udvarra keveredtünk, ahol egy kis pince ellőtt egy nagy ételbár foglalta a helyet. A bor finom volt, az ételbár ételei…..