Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dobimari

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már írtunk néhányszor blog.hu pólókról, de most jött el a pillanat, hogy bejelenthetjük:Van pár eladó pólónk, ami akár a Tied is lehet! Mivel elsőkörben csak néhány pólóról van szó, érkezési sorrendben vehetitek meg. A póló 3500 Ft-os áron kapható és csak személyesen…..
dobimari 2009.11.11 14:11:05
Szevasztok! Híreket mondunk 2009.09.28 10:29:00
A szeptember sem volt eseménytelen a blog.hu életében, lássuk mi történt velünk: munkába állt egy újabb, a frontendet kiszolgáló szerver véget ért a blog.hu keresőoptimalizálása Utóbbi  fejlesztésből a számotokra talán leglényegesebb változás, hogy ezentúl a…..
dobimari 2009.10.04 13:24:29
Drága bloggerek, Fantasztikusan jó hírünk van, hogy ne legyen olyan szirupos a dolog, vezessük be egy rettenetes szóviccel. Vannak nagy kérdések, amikre nem érdemes válaszolni. Mondjuk az, hogy "Ha kalapos régész, akkor hogy lehet indián a Jones?" És vannak olyanok, amikre…..
Inda gépház Avatarinvázió 2009.04.30 08:00:00
Hosszabb tesztüzem után ma várhatóan minden blogban élesednek az avatarok. Észrevételek, hibajelenetések. ötletek jöhetnek a support kukac blog.hu címre vagy a kommentekben.Tudnivalók az avatarokról kommentelőknekTudnivalók az avatarokról bloggereknek..
Mint azt észrevettétek, az utóbbi hónapokban a blog.hu-n sajnos gyakran lehetett találkozni belassulásokkal, néhány perces lehalásokkal. Ehhez jött hozzá az is, hogy mostanában több éjszakai tervezett leállás volt a rendszer finomítása, további optimalizálása érdekében.A…..