Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Walker78

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy ügyvéd barátom, Zoli, aki – hogy is szól az a szőke nős vicc? – nagyon szereti, de nem érti az autókat. Élete legjobb döntését hozta tehát, amikor tíz évvel ezelőtt vett magának egy Volvo Amazont, hiszen az stílusos, jó vezetni, nem romlik el. Zoli hosszú…..
London már nem bírja nagyobb beruházások nélkül tartani a kerékpárforgalom növekedését. A legújabb statisztikák alapján egyetlen év alatt majdnem 10 százalékot ugrott, és ezzel 545 ezerre emelkedett a naponta lebonyolított kerékpáros utak száma. A London Transport…..
Walker78 2009.06.04 19:47:41
@hajtipajti: Én kivételesen a 13-as buszon ültem az Oxfordon, amikor az egyik buszmegállóban kerülte a csuklós busz az egyik bennállót. A buszmegálló felőli tükre milliméterekre kerülte el a bennállót a másik oldalt is kb. ennyi hely volt, csak éppen a csukló utáni részt felejtette ki a számításból a sofőr amit az előttünk haladó oldalának csapott. Az ott ülők kaptak a nyakukba, ölükbe egy jókora ablaktáblát darabokban. Végiggondoltam, hogy akármelyik oldalon is biciklisként én hol fértem volna el???? Ez ráadásul mindennapos ott. Igaz, hogy autó nem sok van, de a buszok nagyon feltorlódnak és életveszélyesek.
w Távozz, Szentlélek 2009.06.01 06:45:00
Magyarország nem keresztény ország, de a rendszerváltás óta – a két forradalmi ünnepet és a tűzijátékosat kivéve – a pirosbetűsök az egyházi hagyomány szerint alakulnak: karácsony, húsvét, pünkösd. Az első kettő nem okoz zavart, a keresztények megülik a maguk…..