Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szocdemman

320 bejegyzést írt és 326 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A TASZ, gyöngyöspatai jelentése alapján, készített egy tényfeltáró filmet is, amely a szélsőjobboldali piti hazugságokról, a kormányzat és a szervek érdek kommunikációjáról és Alexről, a hős szittyáról szól, aki bátorrá hugyozta magát Gyöngyöspata kellős…..
Az tény, hogy az MTV nézettségben igencsak lemaradt a kertévék színes valóság show-kkal is operáló műsorválasztéka mögött. A napokban megrendezett "valódi valóság show" sem arról szólt, hogyan is lehetne a nézőket visszacsalogatni, nem mintha a nézettségi…..
A világ az egyiptomi eseményekre figyel. Érthető ez, hisz a sok ezer éves múltra tekintő afrikai országot egy jó ideje Mubarak vezeti. A tüntetések lassan polgárháborúvá terebélyesednek. A valódi kérdés szerintem az, hogy Egyiptom demokratizálódik-e.Egyiptom fő kérdései…..
szocdemman 2011.02.05 20:30:02
@finomanarancs:

Én sok mindent kívánok Orbánnak, de ezt nem és nem is vicces!!!
szocdemman 2011.02.05 22:15:46
@Whiteman:

a tüntetés agresszív jellegével nem értek egyet, de azzal pláne nem hogy a rendőrök meggyilkoltak 3 embert... ilyen Magyarországon nem volt... és remélem soha nem is lesz!
Szombat délelőtt ripityára törte Cser-Palkovics András Székesfehérvár fideszes polgármestere luxus VW Passatját. A politikus egy megnyitóra tartott.Az esetből értjük, hogy Lázár Jánosnak a Fidesz frakcióvezetőjének miért fontos, hogy egy kocsi biztonságos…..
szocdemman 2011.02.05 21:42:01
@Spiritmonger:

egy 10 milliós Passat egyáltalán nem is luxus... szerintem ez teljesen rendben van... már már népautó... itt a házba is mindenkinek ilyen van...

hát igen ma délelőttől valóban elmondható a kocsira, hogy a polgármester úr régi autója...
A Fidesz kormányra kerülése után már rögtön pontosított: 10 év alatt teremtünk egymillió munkahelyet. Tehát a 2011-es penzum 100 ezer állás teremtése lenne. No, de ezt, hogyan fogja megcsinálni a Fidesz? Elöljáróban annyit hadd mondjak el, hogy ügyes. Ahogy Rodolfo mondaná, csak…..
szocdemman 2011.02.02 13:17:58
@Sparhelt:

miért a segélyt nem adóból finanszírozzák?? Csak ott még munkát sem végeznek... sőt a politikusok bérét is adóból finanszírozzák, meg az önkormányzati alkalmazottakét is..., de ha szerinted nincs szükség utca seprésre vagy park karbantartásra....
szocdemman 2011.02.02 14:14:42
@Sparhelt:

ok... de teljesen mindegy, hogy segélyt osztasz vagy munkát költségvetési szempontból....

De más szempontból azért remélem nincs vita köztünk, hogy miért nem mindegy? Vagy ha szerinted az...
  Vissza a marxista gyökerekhez jelszóval megalakult az MSZP AlterGlob nevű tagozata a feminista Alföldi Andrea és Gellért Dániel vezetésével. A párt székházában 50-60 ember jött össze ebből az alkalomból – a meghirdetett Sickratman-koncert miatt többre számítottunk.…..
szocdemman 2011.01.23 14:24:07
Nagyon érdekes kezdeményezés jött létre az ismert közösségi oldalon. Egy csoport, mely a kormányt az MSZP-től óvja. Világösszeesküvésről beszélnek. És a szokásos: minden az MSZP hibája… (Magyar) komonisták urálják a világmédiát, még az olyan konzervatívnak…..
szocdemman 2011.01.22 00:12:34
@Nádasi Balázs:

Hát speciel mi facebookon találtuk, pont az ELÉG csoportban... de szerintem fungi.hu
Ma (tegnap) az EU Parlamentben Orbán Viktor bemutatta a magyar EU-elnökség programját. A programot magát nem sokan kritizálták, de Mindannyiunk Viktátora kemény támadásokat kapott a médiatörvény kapcsán. Az egyik leglátványosabb sortüzet Daniel Cohn-Bendit, az Európai Zöld…..
Érdekes történet ez. A II. kerület továbbra is ellenzi az úgynevezett budai fonódó villamosprojektet, amellyel a budai villamosvonalakat (17-es, 19-es, 41-es és a 61-es villamos) kötnék össze. Ha március végéig nem történik változás, a projekt elveszti az 5,4 milliárd forintos…..
Tegnap valamelyik kertv híradójában láttam nyilatkozni a West Balkán-tragédia kapcsán az illetékes terézvárosi fideszes polgármestert. Hassay Zsófia elmondta az önkormányzat tudott arról, hogy West Balkán körül problémák vannak. Nincsen neki meg az engedélye, csak 10 óráig…..
szocdemman 2011.01.18 00:19:47
@Flúgatlan: haha nem is kell mindenre csak a 3000 fős illegál partikra:)
Három gimnazista lány életét követelte egy diszkó a Nyugatinál. 3 szüzet áldozott fel a tömeg egy partin Budapest közepén.   A (magyar vagy cigány) fiúk késeltek vagy csak ijesztgettek. Veszélyesen viselkedtek, veszélyes helyen, veszélyes pillanatban, ez bűntett.   A…..
Azt hiszem a közélet iránt érdeklődő politológus-hallgatóként érthető, hogy érdekes számomra a liberális tábor utóbbi két éves mozgása. Korábban írtam már arról, hogy a magyar pártpolitikai rendszerben az SZDSZ  egyértelműen űrt hagyott maga után. Hiszen, liberális…..
A zene nélkül mit érek én? Kiáltott fel bennem egy hang. Magyarország szereti az új kormányát, melyet az Úr 2010. éve adott neki ajándékba. Egy kicsit pironkodva nézzük az édes kisded első kis ártatlan csetlés botlásait… Azt, hogy képtelen volt, kezelni a frank forint…..
Piroslap 2011 az MSZP éve lesz? 2010.12.30 06:26:00
2010 talán finoman szólva sem az MSZP éve volt. Ha tetszik mondhatom minden választást elvesztettek, amit csak el lehetett veszíteni. Persze azért a Fidesz úthenger nem minden településen tudott keresztülgázolni. Szeged, Ajka, Dorog, Kazincbarcika, Tiszaújváros, Sajószentpéter,…..
Az internet háborog. Nem botlottam egyetlen egy olyan írásra, vagy véleményre amelyik elismerően szólt volna az új médiatörvényről. Hát, így nehéz lesz megfelelni a hatalom elvárásainak… Kár azon vitatkozni, hogy jó volt-e az eddigi sajtótörvény. Kár azon vitatkozni,…..
Azért nem semmi a magyar főváros, mert itt most már olyan szintű tudás koncentrálódik, hogy a világ metrói ide jönnek elgurulási engedélyéért.Ne rohanjunk ennyire, talán teccenek emlékezni, hogy a Alstom nevű cég gyártott nekünk metrókat, a 2-es és a lassan elkészülő 4-es…..
Varga László MSZP-s képviselő sommásan összefoglalta a tegnapi Fideszes parlamenti akciókról sokunk véleményét. „Menjetek a picsába” - mondta ezt azután, hogy a kormányzó dicső többség egyik pillanatról a másikra önkényesen lezárta a sztrájkjogról szóló vitát.…..
Ha csend van a rádióban az mindig rendkívüli. Vagy egy súlyos baki, vagy elhunyt valaki. Ma reggel elhallgatott a Magyar Rádió, pedig se baki, se haláleset nem történt. Az új médiatörvény értelmében a rádiók nem kommentálhatják a híreket. Mong Attila ezért inkább hallgatott.…..
Összenőtt, ami összetartozik, jegyezném meg jobbról, de innen inkább a véletlenek egybecsengésének tartom az alábbi nem hétköznapi esetet. Szerintem ilyen még nem is volt, hogy két különböző párt szinte egy-időben egy helyen ugyanazzal az akcióval és szinte ugyanolyan kivitelbe…..
Az Országgyűlés alkotmány-előkészítő eseti bizottságának fideszes alelnöke szerint a polgári jólét egy bizonyos szintje alatt fölösleges azzal számolni, hogy a társadalom széles rétegei a szabadságjogokat megfelelő mértékben értékelni tudnák.Hát ez a mondat nem csak…..
Piroslap A Moody's hülye 2010.12.07 12:04:00
Hazánkat tegnap leminősítette a Moody's. Ami gyalázat. Először is honnan tudná a pénzügyi elemző intézet, hogy mi van nálunk? Ne gyere nekem azzal a szoci érveléssel, hogy kiszámolták…Mindenkit meg kell, hogy nyugtassak, a kiváló kormányzatunk gondolt erre is, január…..
„Kevesen tudják, hogy az Astoria néven közismert kereszteződés hivatalosan nincsen elnevezve. Jelenleg használatos neve a kereszteződés sarkán álló szállodáról honosodott meg, a metróállomás 70-es évekbeli elnevezése ehhez a helyzethez alkalmazkodott.Forrás:…..
Az irgalmatlan hideg ellenére szép tömeg gyűlt össze a szakszervezetek tüntetésére. Jó megoldásnak bizonyult, hogy sok szakszervezet részéről szóltak hozzá, de szinte mindenki röviden. Sokaknak nem tetszett az indoklás nélküli kirúgás lehetősége vagy a…..
Ha egy médium meg tud élni ily aggastyán kort, akkor neki nem sok újat hozhat az elkövetkezendő 150 év. Főként, ha több egymást követő rezsim is mindent elkövet azért, hogy a lap befogja a száját. De a magyarországi szociáldemokrata és munkásmozgalmak mindig megóvták és…..