Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GRX

0 bejegyzést írt és 274 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Baranyi Tamás Péter 2001. szeptember 11-én reggel 8.46-kor egy 790 km/h sebességgel érkező repülőgép csapódott a Világkereskedelemi Központ északi tornyába. 9.03-kor még gyorsabban, 950 km/h-val egy másik repülőgép csapódott a déli toronyba. A becsapódás és a robbanás eleve sok ember életét…..
The Epic Gust Ugyan a repjegyet nem úszhatjuk meg, de van néhány hasznos tippünk arra, hogyan hozz ki egy hetet Balin szállással és minden költőpénzzel együtt körülbelül 150 000 Ft-ból. Két főre. Nem, nem ettünk mindig a legolcsóbb helyen és nem is mondtunk le programokról emiatt. Újabb hét egy…..
 Vendégszerzőnk Mr. Location posztja. Budapest a kémek és hírszerzők egyik kedvelt városa. Legalábbis ami az itt forgott filmeket illeti. A hidegháború gyakori téma, melyet az itt forgató stábok újból, és újból elővettek. A két pólusú világrend küzdelmének filmes…..
Pere Laci újabb története az indiai hétköznapokról. A sorozat előző részeit ide kattintva olvashatja. Szervizbe vittük a verdát. A szerelő munkavédelmi lungiban, persze. Ezt a Matizt béreltetjük a céggel privát használatra. Szégyen, de szeretem. Van benne klíma, azt annyi.…..
Nemrég jelent meg az angol Classic Rock Magazine 200. lapszáma. Ebből az alkalomból a lap szerkesztői a magazin 1998 novemberi indulása óta megjelent dalokból összeállítottak egy 200-as listát, melyből itt az első 20 helyezett. Azért tudnánk vitatkozni velük :-) 20. Heaven And…..
Belsőség A bejrúti Ponton 2014.06.24 14:10:38
A Thüringer Barbi persze nem tudja, mert nem olvas TC-t, de ez éppen olyan, mint az enyém. (Az Index Mindeközben kapcsolódó anyaga itt olvasható.)..
1990-ben egészen pontosan még csak 3 éves voltam, és videojátékok helyett a csattogós lepkémet tologattam jobb esetben, ha a nővérem nem nyúlta le tőlem. Nem tudom pontosan mikor, de kaptunk egy Atarit amihez én soha nem nyúlhattam, mert a nővérem azt hitte, hogy elrontom, így csak…..
7. Ennyire buherán javítgatott alaprajz-fotókat még nem láttam Érdemes végigkattintani a hirdetést, mert van belőle több is. Na meg az uccsó fotón ott egy preparált varacskosdisznó-fej! (Kösz Dávid!) 6. Ez az illusztráció milyen módszerrel készült vajon? Valaki tényleg…..
GRX 2014.04.18 09:44:32
@SemBoga: A három különálló szoba, bennük ággyal, és a lakáshoz képest puccos (ámde roppant ízléstelen) fürdőszoba inkább arra utal, hogy milyen típusú szolgáltatóipari egységként funkcionálhatott a lakás mostanáig.
Karma-geddon Közlekedj okosan 2014.04.13 14:26:22
A nagyobb indiai városokban mindig van közlekedési park gyerekeknek. Ez egy nagy játszótér, ahol kis utcákon lehet gyakorolni a valós forgalmi szituációkat. A lányommal rendszeresen látogattuk a trivandrumi parkot, ezért nagyon megörültem, amikor megláttam egyet a környékünkön…..
A blogposztok kegyetlenek. Ha nem lennének, kellemesen összefolyna az idő, és én is letagadhatnék egy-két évet, mint az idősödő nők. Fejből nem tudtam volna megmondani, mikor szántam rá magam, hogy szétkapjam, de pechemre letámasztottam ide egy-két mérföldkövet, csak hogy most…..
Ben, cégünk üzletfejlesztési igazgatója. Brit srác, de négy éve Indiában él. Elég kevés elvárása van az élettel kapcsolatban, ez meglátszik a kocsiján is, amit Babu, az alkalmi sofőrje használt taxiként korábban.  Ben azért vette ezt az autót, mert amikor jött haza a…..
GRX 2014.03.18 20:00:51
@ZYLO: De még mennyire, hogy igazad van. Főleg miután elolvasod a legújabb alakításukat:

"Citroen C5 vagy Skoda Octavia? Legfeljebb hárommilliót szánnák rá."

Mindez hazánk egyik vezető hírportáljának címlapján. Gratulálok, TC!

Erről eszembe jutott a régi vicc:
"- Hé, paraszt! Merre megyen az út Budára?
- Megyen? MEGYEN? És én vagyok a paraszt?"

Hajrá Pere Laci! Még sok-sok Belsőség-cikket kérünk, van hova emelni a színvonalat.
GRX 2014.03.19 16:39:58
@Brett Georege: Jaj, Barátom, nincs igazad. Az olvasó semmi ilyesmit nem adott ki magából, ha elolvasod a levelet. Gyaníthatóan a hírszerkesztő követte el a baklövést, amit az is alátámaszt, hogy azóta kijavították.

Egyébként a betűhű leközlésnél külön jelölni szokták a jobb sajtóorgánumok a hibákat (sic, ha ez mond Neked valamit) - sértődés ide, vagy oda.
Ráadásul nem ők kéredzkedtek oda, hanem állítólag maga a Deep Purple választotta őket a február 17-ei, budapesti koncertjük bemelegítő csapatának. A rockzenekar természetesen nagyon örül. „Amikor hetedikes diákként megkaptam a Made In Japan című lemezüket, elsőre tudtam,…..
A Chevrolet eltűnik Magyarországról, most érdemes figyelni a hirdetéseket. Vajon tartja az árát használtan? És honnan lesz alkatrész? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Megígértem Pistának, hogy szombatra összekalapálok egy posztot azokból a képeimből, amiket nem tudtam elsütni sem a BMW 2-es bemutatóban, sem a hétfőn érkező 4-es kabrióban, a Vegas-Los Angeles útra kapott X5-ösről szóló tesztben, de még a BMW Designworks-üzemlátogatásomról…..
GRX 2014.02.08 10:40:53
@Mamagaio: Ha ismered az 1-est, lenne tipped rá, hogy 3 nap alatt végigjárva az utat LA-ből felfelé Friscoig mely helyeken lenne érdemes megszállni (2 éjszaka)? Úticélokat keresek nyárra. Előre is köszi!
GRX 2014.02.08 14:32:13
@Hardbácsi: Köszi, augusztusra terveztük az utat.
GRX 2014.02.08 14:37:03
@Mamagaio: Köszi, megnézem majd.
A körúton örökítette meg magát két biciklis futár, amint a villamosok közötti szűk rést használják gyorsító sávként. A kettő perces felvétel ideje alatt háromszor vágtak át az egymással szembe haladó Combinók között Tény, hogy a villamossíneken nincs dugó, csak…..
Belsőség Micheliszt mindenkinek! 2014.01.27 18:48:34
Bárki kérdezhetett bármit, nem voltak titkot és embargós infók Karácsonyi játékunkban lehetett nyerni helyet egy remek bulira, amely főleg arról szólt, hogy megpróbáljuk megfogni a WTCC-menő, többszörös futamgyőztes pilótát. Himesháza Sennája azonban túl kemény diónak…..
GRX 2014.01.27 19:32:49
Belsőség Nyolc év után vége... 2014.01.19 06:52:43
2006. március 5-e, szakadó hóesés, végtelenbe nyúló tél, nyakig ülünk egy romos ház felújításában, Norbi három hónapja beteg, inog az Autó Magazinnál a szerkesztői állásom, csupa derű és vidámság az élet. Mit tesz ilyenkor az ember? Naná, autót vesz. Törött volt az…..
Belsőség A Ponton bosszúja 2014.01.16 10:16:35
Egy barátom sztorija, mellesleg két állólámpás Mercije és egy Fecskéje van. Alapvetően egy hétköznapi életben szupernormálisnak tűnő egyed, aki titokban Mercedes-harácsoló elmebeteg, orvos nem látta, Pontonja nem volt még. Mostanában épp lakást újít fel. Rövid a sztori.…..
GRX 2014.01.16 12:56:08
@Leadfoot: fogadjunk, hogy 1/3 akkora volt, mint a hagyományos méretű bögrék :-)
A Kiss Béla nevű user töltötte fel ezt a videót tegnap a Youtube-ra. (Elmondása szerint nem az övé, maga is lementette anno.) Az eredeti link itt elérhető, ha még nem szedte le. Utóbbira valószínűleg sor kerül, volt már rá precedens, hogy az önszopatás ilyen példájára bukta az…..
Egyszer a sors úgy hozta, hogy több, mint huszadmagammal egy számomra tökéletesen ismeretlen versenypályán állhattam rajthoz egy olyan autóval, amelyben még sosem ültem. És szakadt az eső én meg fostam, hogy egyáltalán körbetaláljak. Aztán minden jóra fordult, dobogós lett a…..
Antti Kalhola filmjei szokásos sémát követnek, de mindig-mindig van valami mondanivalójuk, a képanyag pedig önmagában is csodálatos. Remek ízlése van, éppen a szirupon innen, de bőven a száraz dokumentumfilmen túl. Ilyen lett ez is, minden idők egyik (bár számomra legnagyobb)…..
TComment Rossz neked, ha letolsz 2013.12.18 06:34:04
Magyarországon a törvény azokat védi, akik a belső sávban félemlítik meg a többi közlekedőt. Elég, ezen változtatni kell. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
GRX 2013.12.18 13:01:34
Szép és örömteli dolog, hogy felhozzuk Németországot példaként, mert az elmúlt időszakban volt alkalmam behatóan (több ezer km-en keresztül) tanulmányozni az ottani viselkedést:
Egyrészt ott valóban lelassít a kétszázzal jövő BMW, és megvárja amíg befejezed a kamion előzését, sőt közben megtartja a biztonságos követési távolságot is. VISZONT!
1. Előzés után mindenki AZONNAL pucol ki a belső sávból, hogy elengedje a gyorsabbat (még az is, aki 160-180 körül megy)
2. Többet figyelik a tükröt, mint az előttük levő utat, és ha látják, hogy hátulról gyorsabban jön valaki, akkor inkább nem előznek.
Ezt nagyon könnyű volt megszokni, ehhez képest hazafele jövet döbbenetes volt Hegyeshalom után a különbség:
1. Mindenki leszarja, hogy a mögötte jövő esetleg gyorsabban szeretne menni, mert ő még a többszáz méterrel előtte levő kamiont is be akarja fogni 115-tel
2. Tükröt nem ismeri, vagy ha belenéz, akkor is kihúz eléd, "mert én most előzök", mindegy mi van mögötte
A huszadik-harmincadik ilyen eset után persze hogy felmegy az úrvezetőben a pumpa, és a türelmetlenebbek nyilván elkezdenek indexelni, villogtatni, rámászni, ami természetesen veszélyes és kerülendő.
Komolyan fárasztóbb volt a HH-Bp közötti 200 km ebben a balkáni szarakodásban, mint előtte koncentrálni a nagy sebességre Németországban.
Mielőtt a trollok belém kötnek, itthon GPS szerint 135-tel szoktam menni, nem gyorsabban, mert nem vagyok én sem a pénztárcám ellensége. És mégis állandóan ezekkel az idiótákkal találkozom a belső sávban.
Biztos leírták már egy csomóan előttem, én csak azért tettem hozzá a magamét, hogy éreztessem, az éremnek mindig két oldala van.
A rendező, aki a Cápával robbantott először, majd sikereket ért el sci-fi filmek terén, emellett letette a névjegyét a kaland, és az életrajzi műfajban is. Steven Spielberg nevét az is ismeri, aki nem látott tőle filmeket, hiszen az egyik legnagyobb rendező, aki valaha…..
Ez a poszt nagyjából ennyi. Megvolt az eredetigazolás (nem összetévesztendő az eredetiségvizsgával), a veteránvizsga, a biztosítás, a műszaki vizsga – csak a két fehér plakett maradt hátra és a forgalmi. Most már azok is a mieink. Mind. Kicsit újraélhettem a harnosändi…..
GRX 2013.11.09 11:44:39
@dennisthemenace: Azért nem, mert az ott Európa. Ez meg itt Európa...segglyuka. De legalább jobban teljesít.
Kész a Ponton, a Bianchi is megbízható, a zöld Mercikről sem hallottunk rég. Nem maradhat a Totalcar olvasótábora Csikós cikkek nélkül! Törjön hát meg a csend, induljon egy újabb projekt, ami az elkövetkezendő húsz évre biztos történetekkel szolgál. Kedves Zsolt! Az alábbi…..