Regisztráció Blogot indítok
Adatok
IBI

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bocs, ma nagyon "pihent" vagyok, de szóval:1. Naaaagy nosztalgia gyermekkorból, bakeliten recseg, vasárnap délután van, a rejtélyes hangzású szereplőket a lemezborítón lévő ákombákom rajzokból próbálod meg vizualizálni. Dehogy tudsz még Lázár Ervin meséjéről.2.…..
Némi helyzetjelentés. Van munkám kb. egy hete, igaz, nem kiabálom el magam, mert bármikor mondhatják azt, hogy ennyi, köszönjük. De akkor nem igazán fogom bánni, mert alapvetően ez nem szakmámba vágó tevékenység. De most tökéletesen megfelel, mert részmunkaidő és egy irodában…..
IBI 2011.11.27 16:36:33
Színező zugíró Film + zene 2011.06.09 18:09:00
Tegnap néztünk meg egy filmet. Egyszerre éreztem nagyon szarnak és nagyon jónak Aztán M rávilágított pár dologra így jobban értem a filmet és kevéssé szar, mint inkább jó.A zene itt is marha sokat dob. (A szinkron meg marha sokat ront) Amúgy a végén mindenki meghal, szóval, ha…..
Sikerült a táb. megbeszről Pest felé a vonaton kinyitni a laptopom és tanulgatni, meg egyben írkálni is impresszionista gondolatokat. Íme:Ó csak érjen be a vonat időben Vácra, hogy elérjem az átszállást!Távolodom az erdőszagtól. Megnéztük a helyet. A falutól elindulsz és…..
Darabokban vagyok. Kilúgozva. Nincs emberszagom, gyógyszerszagom van. Fujj... És ki tudja jót teszek-e magammal igazából. Hogy lehet folyamatosan ilyen rettegésben élni? Sehogy. Látszik is: a non-stop félelem kinyírja az embert. A dolgok visszaütnek.Besokalltam. Elegem van. Fizikailag…..
Ma kivételesen nem ébredtünk fel a kakasra, de azért holnap leöljük korábbi bűneiért. Például azért, mert ma fel kellett volna, hogy ébresszen. Mikor végre felfeszegettük a szemeinket, már túl melegnek ítéltük az időt ahhoz, hogy elinduljunk Firuz Abadba. Valójában persze…..
IBI 2009.06.21 17:16:50
Reggel hatkor csörgött a vekker. Reza azt ajánlotta, hogy menjünk korán a homokdűnékhez, mert akkor még nincs meleg. Tapasztalatból tudtuk, hogy nagyon igaza van, és nagyságrendekkel kellemetlenebb tűző napon homokdombokat mászni, mint korán kelni. Fél hétre jött értünk a taxi,…..
Reggel megint csipogásra ébredtünk, de ezúttal a vekker csipogott, félbeszakítva G álmát, így már soha nem tudjuk meg milyen e-maileket kapott. Nyolckor már a reggelit vártuk, fél kilenckor pedig elhagytuk a szállodát, hogy elérjük a kilencórás buszt Aksarayba. A dolmuş persze…..
Tudom, Olympos Görögországban van, meg a spájzban az ecet mellett, de itt is van egy. Egyrész hátizsákos gettó – mert ilyen is van -, másrészt ókori rom. A hátizsákos gettó pont olyan, mint a turistagettó, de itt csak hátizsákos turisták vannak, azok viszont sokan. Bár még…..
IBI 2009.05.22 14:31:40