Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Harcinyúl84

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ilyen színvonalas műsorokból is látszik, hogy az ország jó irányba tart. Mert végre megengedhetjük magunknak, hogy ilyen kiemelkedő feleségek legyenek bemutatva. Le mertem volna fogadni, hogy a sok proli majd fújol, meg irigykedik. Már megy a médiában a támadás. Kik hőbörögnek? Olyanok, akik még…..
Harcinyúl84 2017.09.27 14:15:42
@Terézágyú: no, azért ezzel vitatkoznék... ott is vagy ezek a magukat menőnek hívő műemberek folynak a médiából, vagy a segélyen élő igazi suttyó parasztok (itt jegyezném meg, hogy nem a önhibájukon kívül segélyen élő emberekkel van a problémám, hanem azokkal, akiknek eszük ágában sincs dolgozni, mert a német állam pumpolja őket). Úgyhogy Németország az igazi bölcsője ezeknek a szenny műsoroknak! (mondom ezt 10 év kinti lét után)
"Sziasztok!A 4 gyerek mellett van pár háziállatunk is, többek között Puszi (Puszedli a teljes neve, de az olyan hosszú, ezért a Puszi a használatos...). Előkerült pár kép, és ezeket mindenképpen el kellett küldenem. Tavalyelőtt májusban találtuk a kertünkben lévő…..
Harcinyúl84 2011.02.24 12:11:55
A brit tinédzserekről valaha készült legőszintébb sorozat, a Skins rajongói nagyon jól tudják, hogy a sorozat készítői nem hisznek az állandóságban. Brian Elsley és Jamie Brittain kétszeres BAFTA-díjas sorozata az eddigi négy évad alatt két teljes színészgárdát fogyasztott…..