Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fásy Mulató

61 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kölniwasser 2.0 Fizetek, főúr! 2011.07.22 17:28:00
Szinte lehetetlenre vállalkozok akkor, amikor egy évet „kell” összefoglalnom. Nem csak azért, mert az élmények még teljesen frissek, hanem azért is, mert annyi mindenről tudnék mesélni. A kép azonban sosem lesz teljes. Apró darabok mindig be fognak ékelődni, helyet…..
Sajnos célegyenesbe fordult minden, ezért elég sok nehézségbe ütköztem az elmúlt időszakban. Félre bánat, félre bú, jöjjön Izrael összefoglalva, és egy kicsi az utolsó napjaimból. Szóval ott hagytuk abba, hogy, megyünk Haifába kicsit kikapcsolódni. Erről mi nem igazán…..
Megígértem és hál'istennek a körülmények is adottak ahhoz, hogy napi beszámolóim sorát megkezdjem egy nagyon is hihető, ám annál megdöbbentőbb kalandról. Evezzünk hát a mélybe! Aki nem szokta végigolvasni a bejegyzéseket, annak távirati stílusban: minden rendben zajlott,…..
Felocsúdva a sokkból hétköznapibb leírás következik második napunkról (egy nappal meg vagyok csúszva, most épp a harmadik napot fejeztük be). Olvassátok ugyanolyan lelkesedéssel, mint ahogy én írom. Gyerekek Az egész ugye arról szól, hogy arab és izraeli kölköket hozzunk…..
Minden mindennel összefügg. Most sincsen ez másképp. Csodálatos 10 napot töltöttem otthon, már el is felejtettem, mennyire szeretem Budapestet, meg úgy Magyarországot általában. Mondhat bárki bármit, azért jó hazamenni, otthon lenni, meg jó lesz 3 hét múlva hazaköltözni. Mert…..
A kettő persze nem függ össze, de valahogy azért mégis. Történt ugyanis, hogy ismét kolbászsütögetésre adtuk a fejünket, azonban most a magyarokkal tettük mindezt, körülbelül 8-10-en gyűltünk össze egy közeli tó mellett, és ott csináltuk mindezt. Mivel a fiatalok 90…..
Fásy Mulató 2011.06.09 12:00:04
Szóval ahogy ígértem, folytatom a tegnap elkezdett beszámolót, melyben szó lesz sokmindenről. Azért nem írtam, mert nem volt kedvem mert nagyon elfoglalt vagyok az utóbbi napokban, hetekben. De a gyászmenetet hagyjuk a végére. Szóval ott tartottunk, hogy a mostani félévem elég…..
Azért nem egyszerű összefoglalni több mint egy hónapot egy bejegyzésben, de megpróbáljuk. Anglia, új szemeszter, munka Magyarországon, új lakók, és ami még eszembe jut. Lássuk hát. Valahol ott hagytuk abba, hogy megyek Londonba egy hétre, hátha kiválasztanak. Nos a…..
Nagy szeretettel üdv mindenkinek!Láthatjátok, ismét próbálok életjelet adni magamról, bár egy kicsit remélem csinosabb formában. A váltás oka nagyon egyszerű volt: A németek néhány funkciót letiltottak, így nem tudtam tovább szerkeszteni a roppant egyszerű blogomat. Így most…..
Fásy Mulató 2011.05.10 18:44:49
Üdv mindenkinek! Máma? indulok Londonba, előtte gondoltam bejelentkezek, hogy mi újság a Futrinka utcában. Hát igen. Úgy terveztem, hogy a karnevál minden napjáról be fogok számolni. Na most ez csak és kizárólag azért nem történt meg, mert az első három napon kicsit felborult a…..
…hogy három hétig nem írok a blogra. Ha tovább olvasod, akkor meglelheted, hogy mit sikerült írnom az elmúlt két hétben, de csak a piszkozatig jutottam. De tegnap elkezdődött a karnevál, innentől kezdve az én életem is sokkal színesebb (zöld) lett. “Most is két hét…..
Már megint két hete nem írtam a blogra, és persze mindig akkor történik a legtöbb dolog. De csupa jó hírek, kellemes kedélyállapot. Kezdjük is rögtön a legjobbal: ki vagy be, szinte mindegy is, szóval választottak abba a csapatba, amelyik esélyes arra, hogy Izraelbe menjen a…..
Kölniwasser 2.0 HOVA? 2011.05.09 13:53:20
Az elmúlt hónap slágere a cím. Otthon voltam, visszajöttem. Rendhagyó beszámoló Kölnből. A blog ugye azért jött létre, hogy beszámoljak mindarról, ami itt történik. Most mégis az otthon történtekre kell, hogy reflektáljak. Az ünnepek miatt mentem haza természetesen, de ha…..
Hatalmas olvasótáboromra való tekintettel nem győzök ekszkuzálni, amiért három hétig nem írtam. De legalább zajlott az élet. Torghelle Sanyi, Izrael, Amszterdam, jellemfejlődés. :) Nem kezdeném az eseményeket kronológiai sorrendben felgöngyölíteni, mert nem sikerülne, uhogy…..
Karnevál, harc a kommunisták ellen, magyar születésnap és természetesen koccintás, Bonn meg a ráadás. Előző alkalommal rövid eszmefuttatásomat olvashattátok a karneválról, de akkor csak előrevetítettem néhány dolgot. Azóta szomorú és vidám valósággá változott minden.…..
Mert hát ugye ilyen még nem nagyon volt még nekem. De holnap itt egy kicsit megváltoznak a dolgok. Miért? Ha búvárként el szeretnél merülni a témában, javaslom ezt. Röviden annyit, hogy 2010.11.11-én 11:11-kor kezdetét veszi a kölni karnevál. Ismerősök javasolják, hogy…..
Kölniwasser 2.0 Napi idézet 4. 2011.05.09 13:41:09
"És ne feledd soha, hogy a világ fia is voltál. Rokona a négereknek és a csillagoknak, a hüllőknek és Leonardo da Vincinek, a Golf áramnak és a maláj nőknek, a földrengésnek és Lao-cénak. Mindehhez közöd volt, egy anyagból vagytok, egy lélek teremtett, ugyanaz a lélek…..
Kölniwasser 2.0 Napi videó 2. 2011.05.09 13:33:41
Jó kis verzió ez is! ..
Eddigi leggazdagabb hetemen vagyok túl, mind materiális, mind pedig élmények és impulzusok tekintetében. Először is, átépítik az ebédlőt. Finoman fejezem ki magam, ha azt mondom, nem tetszik az új rendszer. Kisebb választék, még nagyobb tömeg, előre megváltott Essbon, tehát…..
Kölniwasser 2.0 Asse tudtam miva'! 2011.05.09 13:30:40
Hihetetlen, de élmény volt! Részletes beszámoló a következő posztban...
Kölniwasser 2.0 Napi idézet 3. 2011.05.09 13:28:23
"Áldassék nekem annyi lelki erő,hogy mindazt elfogadjam, amin változtatni nem tudok, és bátorság ahhoz, hogy mindazt megváltoztassam, amire képes vagyok, és bölcsesség ahhoz, hogy el ne tévedjek közöttük!"..
Megint eltelt egy hét. Volt itt minden most is, vidám és szomorú egyaránt. Plusz egy olyan marha érdekes dolog, amivel még sose találkoztam. De azért kezdjük az elején. Kedden megkaptam végre a diákigazolványomat, amivel - mint már azt említettem - ingyen utazhatok a…..
Kölniwasser 2.0 Come On PETER! :) 2011.05.09 13:24:17
True story arról, hogyan küzdöttem meg a 40 fokos kanyarral! :)..
Az elmúlt hetet röviden össze kéne foglalni. Remélem menni fog. :) Nos hát úgy néz ki, nem nagyon fogok unatkozni ebben a szemeszterben. Hogy miért? Sikerült egy nagyon flexibilis, ám mégis kemény napirendet összeraknom, amiben rengeteg jól eltölthető szabadidő rejtőzik, szóval…..
Kölniwasser 2.0 Napi idézet 2. 2011.05.09 13:18:19
"Gondolod, kerül életed útjába Egyetlen gátló kő is hiába? Lehet otromba, lehet kicsike, Hidd el, ahol van, ott kell lennie. De nem azért, hogy visszatartson téged, Se, hogy lohassza kedved, merészséged. Jóságos kéz utadba azért tette, Hogy Te megállj mellette. Nézd…..