Regisztráció Blogot indítok
Adatok
atka44

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez az épület a legjobb példa arra, hogy a belvárosban iskolába, munkába loholva, sietősen ügyeket intézve sokszor fel sem emeljük a fejünket, nem nézünk a földszinti üzletek fölé. Alul a szinte mindig teltházas McDonalds, felül a hatvanas években tákolt homlokzat mögött…..
Peter Thiel, a PayPal megalapítója és a Facebook első befektetője mindig őrült ötletekkel áll elő, most éppen egy „törvényen kívüli” vízi államot álmodott nemzetközi vizekre, nem messze San Francisco partjaitól. A vízi államban nem lenne szociális rendszer és…..
Ezzel megkínlódtam, mire elfogadható képeket készítettem. Így sem vagyok megelégedve, de azért közreadom ennek az épületnek is a fotóit. Amikor fényképeztem több turista állt meg. Látták, hogy az épületet fotózom. Ők is elővették a gépeiket és lőttek néhány képet, és…..
Bárki kibérelheti az Eclipse-t heti 382 millió forintért Az ember mohó, mindig nagyobbat akar, ez már csak így van. Az orosz milliárdosra, a Chelsea focicsapat tulajdonosára, Roman Abramovicsra - aki vagyonát egy komplett tehervonat-szerelvény ellopásával alapozta meg -, ez fokozottan…..
Bajor Imre hajhosszabításra érkezett, de tévedésből Medveczky Ilona mellét ültették be neki. Bajor perel, és D-s melltartót hord kalap helyett. Egyre népszerűbb a magyar celebek körében a hajbeültetés és plasztikázás, ráadásul egyre többen a nyilvánosság előtt teszik ezt.…..
Tudom, a Budapest legszebb lépcsőházai sorozatban szereplésnek egyik fontos kritériuma, hogy lakóházról legyen szó, de az Ybl-palota egyszerűen megkerülhetetlen, ha a budapesti, felújított emlékművek kerülnek szóba. Így aztán versenyen kívül nevezem a Lindner tulajdonában…..
 Bár mentegetőzéssel kezdődik, remek posztot rakott össze a Dunai Szigetek bloggere. Összeszedi valamennyi megmaradt és elpusztult szintjelző emléket, sőt le is méricskélte őket vajon meddig ért a víz (illetve mennyit töltöttek fel azóta az utcaszintekre). Számomra a…..
  Az Ingatlanmagazin végigpörgette az Ingatlan.com árait és megnézte, hol vannak a legdrágább négyzetméterárak a városban. Úgy tűnik az évszázados favoritok mellé nem nagyon lehet beférni a top 10-be, bár azért van egy-két utca, amelyre nem számítottam volna. Íme tíz utca…..