Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Svindler

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ehhez nehéz is lenne bármit hozzáfűzni...
Csáp Géza Itt az ideje lazítani 2006.12.21 12:08:00
Lélekben ugye már mindenki szabadságra ment, ehhez ajánlanánk az alábbi kellemes soundtracket. Egyúttal versenyt hirdetnénk, hogy a szerzemény melyik magyar számra hasonlít leginkább, ezzel is alátámasztva a japán-magyar rokonság egyébként eléggé evidens tézisét...
A hatvanas években nem csak Iskolatelevízió okította az ifjúságot, hanem Iskolarádió is. Persze a szerkesztők mindig kísérleteztek a szórakoztatva tanítással, így született meg a rádióban a Mikrobi című műsor, amelyet László Endre rendezett. A forgatókönyvet Botond-Bolics…..
Ha cingár, a játszótéren rendszeresen megalázott külvárosi kissrácok felnőve zenekart alakítanak, akkor metált fognak játszani. Amennyiben a kölkök budai kertekben élték át a megaláztatásokat, akkor hiphopban utaznak. A seggbe rugdosott belvárosi, értelmiségi gyerekekből pedig…..
Svindler 2006.11.29 05:44:13
Milyen zene szóljon a huligánok mp3-lejátszójában? Milyen számokat hallgassunk, ha rohamrendőrökkel szeretnénk összecsapni, illetve utána a mentőautóban? Keressük a tökéletes playlistet. Slayer – Raining Blood Ez a klasszikus darab tökéletes arra a pillanatra, amikor…..
Svindler 2006.09.19 21:33:36
Nem volt kedvem végigolvasni, remélem nem volt még... magyar kedvenc:

Böiler - Rendőrökön bosszút állni
boiler.skinhead.hu/rendorokon.mp3

"Jó volna egyszer bosszút állni
rendőrökbe kést szurkálni
gyűrűs kézzel pofánbaszni
dögöljön meg mind"