Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dubplate

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bármiről legyen szó, szomszéd konferenciának kikészített kávészünet teljes leevése: teljesen világos, kinek készítés oda, mégis pont 2 perccel előbb szünetre kijövés, mások kávéjára rájárás. Azok kijövésekor értetlen, rosszalló nézés, pincér megjelenésekor…..
Ó, mennyire várom már, hogy teljes valómban visszatérhessek Közétek! De sajnos még több hét, mire szusszanásnyi időre bezárnak az Alma Mater ódon kapui, hogy végre csak a nyári modorosságnak és a munkának adózhassak! A modormérő úgy tűnik, továbbra is szorgalmasan csipog…..
dubplate 2009.05.18 14:20:03
@Pete Gorilla:
"A proofoknak már semmi köze a színhez. nem is tudom, mire jó igazából. Max arra, hogy ami poros, az legyen piros. De hogy az milyen piros, az már nem téma."

hatooo sztem ez is barokkos tulzas :) mar csak azert is, mert ezt a piros de milyen piros kerdest, mar a grafikusnal tisztazni lehetne... sot!

arra, h h nez ki egy anyag, arra ott vannak a printek, amik ugye nem szinhelyesek, mert egyatalan nem az a celjuk, hanem az, h latni lehessen, h a kiloves, oldalszamozas rendben van, kepek kifutoja megvan-e meg ilyenek...

nem is az h megfeledkeznek, hanem meg nem tudnak arrol, h kalibralni kene... de mihelyst f@szan be van love a rendszer nem lesz gond a proof-okkal :)
dubplate 2009.05.18 14:30:41
@honphibu:
abbol csinaljuk a proof-ot amit kuld, a proof rendszerunk kalibralt, iso standard profilokat hasznalunk, tanusitva van a rendszer es az ugra/fogra mediawedge 2.0 v 3.0 ellenorzocsik rajta van es leellenoriztuk es atment, vagyis a proof keszites megfelelo es szinhelyes, az h o nem ilyenre gondolt konkretan, arrol van egy viccem :D

a proof-ok (a szakkonyvek szerint) a legjobb kozelitest adjak, h a grafika hogyan fog kinezni majd a nyomaton... de itt megint belefutunk par dologba, h standard iso profilokat hasznaljunk v egyedi, sajatot, mindegyiknek megvam a maga elonye es hatranya :/ a hatranya az h kurva sokat kell vele melozni :D
dubplate 2009.05.18 14:53:34