Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zOrg505

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az iPhone-osok egyik altípusát, a sorbanálló iPhone-ost figurázza ki a Samsung feltételezhetően vírusnak szánt reklámja kisvideója. A főszereplők az Apple hívők jól ismert sztereotípiáit testesítik meg, amint napokkal az új termék érkezése előtt kitelepülnek a…..
Ahogy Csaba is említette tegnap, az új MacBook Prók tisztességes ráncfelvarrást kaptak, a Core 2 Duók kiesése főleg az alsó kategóriás Pro laptopoknak jelent hatalmas sebességnövekedést.A 15 és 17 colos modelleket azonban már mind négymagos Core i7-essel kínálják, ami szintén…..
zOrg505 2011.02.25 15:40:00
@Zool2107: Örülök én minden frissítésnek mint majom a farkának :)
Csak ilyenkor mindig elfog engem is a vágy a legfrissebb kütyü beszerzésére, de aztán rájövök, hogy nem minden esetben szükséges.
Az én esetemben ez most ilyen. Nekem személy szerint most felesleges lenne egy csere, de mindenki válasszon gépet igényeinek és szükségleteinek megfelelően.
Szerintem a felhasználók jelentős része 5-10% jobban soha nem fogja megmozgatni a CPUját, de az Apple olyan remekül csinálja frissítéseit, hogy tényleg nehéz időnként ellenállni :)
Pár perce kaptam a meghívót az Apple-től a következő eseményre:Anélkül, hogy túlmagyaráznám a dolgot, nagyjából biztosra merem ígérni nektek, hogy jövő szerdán megismerjük az iPad második generációját.Big Times!..
Az Apple mobil operációs rendszereit elég gyorsan átveszi a közösség, ez nem Windows, ahol sokan még most is a 2001-es XP valamelyik leszármazottját használják, vagy Android, ahol vagy fel tudod rakni a mobilra az OS-t, vagy nem.Néhány fejlesztő pontos adatokat is mondott az egyes…..
Az Adobe a minap azt demózta, ahogy egy HTC Hero hiba nélkül futtatta a Flasht. A mobil egyébként egy Android-alapú telefon, amit az amerikai T-Mobile-tól lehet megvásárolni. A bemutató alapján a Hero-nak semmi baja nem volt a Flash-sel, ami elmondom miért fontos nekünk: mert gyengébb…..
zOrg505 2009.06.24 22:46:09
@Kopasz szuzukis: "Egyáltalán mi szükség a szaros flessre?
Arra kurvajó, hogy lusta kikköcsög önjelölt "pogromozók" villogjanak vele. Amúgy meg erőforrás-zabáló. Nemcsak a szifont, hanem jóval erősebb gépet is megfektet."

Ilyet is csak egy lusta kisköcsög mondhat akinek fingja nincs flashről és még a megburgert sem tudja megkülömböztetni a megabytetól.
A végeredmény: MOL_RAP.mp3Feltételezett ügyfél: MOLFeltételezett Brief: Üdvözletem!Ismételten eindítunk egy pontgyűjtő eseményt. A mechanizmus a szokásos: 50 ezer HUF-nyi matricát kell összegyűjteni, amiért cserébe kedvező áron lehet majd vásárolni (még…..