Regisztráció Blogot indítok
Adatok
antalpet

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az örökségvédelmi rendszer helyreállításáért indított petíciónkhoz itt csatlakozhatsz:https://www.peticiok.com/peticio_a_magyar_oroksegvedelmi_rendszer_helyreallitasaert Nem sikerült hasznosítani, sem eladni, ezért a fővárosi önkormányzat koncepciót váltott, és a korábbi értékesítési tendereket…..
Hazánkban a nyugdíjak emelésének a mértékét  törvény szabályozza, vagyis minden évben a január hónapban a tárgyévre tervezett infláció mértékével emelni kell az ellátásokat. Jelenleg az öregségi átlagnyugdíj összege 109 561 forint, míg ugyanez a szám 2010-ben 90 055…..
antalpet 2016.06.06 14:22:33
@n3spr3ss0: Ekkora arccal nem fogsz a végén beleférni a koporsóba... :-)
  Az Acer a Computexen bemutatta első Windows 8-as laptopjait, egy 11,6-so és egy 13,3-as full hd felbontású érintőkijelzős utlrabookot. A két gép még az idén a boltokba kerül, alumíniumvázuk lesz, 12 és 9 órás akkumulátoridőt ígérnek, kijelzőjét 180 fokban hátra lehet…..
Kedves Jakab Andor! Jellemző az ízlésemre, hogy el sem olvastam a blogbejegyzésedet, amíg meg nem jelent egy "hurráoptimista" ellentétpárja. Már a címe alapján sem voltam kíváncsi rá. Gondoltam, "nem akarsz foglalkoztatni, jól van, ha te így, hát így, biztos van…..
Tavaly év vége óta kapható Németországban az E10 jelű üzemanyag, ami a szuperbenzin mellett legfeljebb 10 százalékban bioetanolt is tartalmaz. Az elmúlt hetekben világot látott felmérések szerint a gyakorlatban a hangsúly a „legfeljebb” szóra tevődik: a vizsgált kutak…..
Sziasztok! Ezúttal a KORG két professzionális virtuál analóg szintetizátorával, a KORG M3-mal, illetve a Radias-sal láthattok és hallhattok egy live act performanszot. A videó AkselPL keze munkáját dícséri, aki egy nyolvancas évek végére emlékeztető, menetelő hangzású dalt…..
Magyarországi villamoserőművi parkjának megújításának időszerűsége szinte a rendszerváltás óta állandó polémiák tárgya, az atomerőmű megújításán és bővítésén kívül mégis kevés konkrétumot hallunk róla. Mennyit nyernénk ezzel? Vajon ténylegesen megérné-e…..