Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Koala

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A válság előtt eladósodott ügyfél nagyot nézett, amikor a 20 milliós jelzáloghitelét akarta rendezni, mivel az ügyintéző arról tájékoztatta, hogy a fennálló tartozása nem kevesebb, mint 37 millió forint.  Bombaként robbant a hír, amikor a svájci frank alapú hitelek…..
Azt hittem, hogy hoax a "Kuti Erika r. szds.bűnmegelőzési főelőadó Kiskőrös Rk." aláírással az éterben kerengő, továbbküldésre buzdító levél, de azért feltárcsáztam a kiskőrösi rendőrkapitányságot, mire kiderült, hogy a mail abszolúte valódi, a szerző…..
Repes a kitinpáncélunk: a magyar fogyasztók veszélyeztetett kisebbségi csoportjai közül a városi gyalogosok végre abbhagyták a punnyadást, és akcióba lépnek. Pompás nevű szervezetük, a Radikális Zebrahasználók Országos Akciócsoportja szerdán délután hatkor a Budaörsi úton…..
Emdé azt írja nekünk, hogy belefutott egy klasszikus felárazzuk, hogy aztán leárazzuk ügyeskedésbe, majd amikor szóvá tette ezt az ügyfélszolgálatnak, jól megfenyegették. Július 21-én este a Pesti úti Tescoban jártam és érdekes akcióra lettem figyelmes. Az eredetileg is 1990…..