Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thebest00

1 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dibuang Teszt post! 2011.07.12 20:07:00
Épp megvizsgálódik, hogy gyökér Hosszúnak fog-e tetszeni!..
Ma délelőtt betoppant egy fiatal srác a szerkesztőségbe. Senki nem tudta, honnan jött, nem tudtuk, ki ő. Aztán kiderült, hogy Winkli hívta meg, mert ő egyszerűen kíváncsi volt egy napunkra, mi pedig - minden feltételezés ellenére - nem vagyunk olyan elfogadhatatlan gyökerek, hogy…..
  Szombat délután sétálgatok Budapesten külföldi vendégeimmel, relax van, mutogatom a várost, parliament on the right side, freedom statue on the left side, erre min akad meg a szemem? Egy fekete háromkerekű izén. Egyből téptem is ki a fényképezőgépet szegény barátom…..
böjt: a mértékletesség erényének cselekedete: tágabb értelemben minden erkölcsi meggondolásból fakadó önmegtagadás, főként az érzéki élvezetektől való tartózkodás; szoros értelemben az önfenntartási ösztön megfékezése az evésben és ivásban. - Legyünk húsok,…..
Reggeli héttől nyolcig, aztán autóba és ki a hegy alá. Eddig frankó volt minden, süt a nap és meleg van, bár a hőmérő mínusz ötöt mutat. Aztán elkezdődött. Már tegnap is baj volt velük, szakadtak, törtek, hiányosak voltak, sokszori próbálkozásra és leokézásra is leestek,…..
Belsőség Hibrid, hibrid... 2009.11.08 09:58:00
Nem vettem porszívót. Nem is akaram venni. Gyalog mentem, nem kocsival. S hogy mi a fenét keres ez a cucc mégis egy autós blogon? Kérem, az árcédulát figyeljék! Illetve azt az izét, amire ki sem merik írni az árát. A termékfejlesztő felhörpintette az utolsó korty kávét, és…..
Romániában is vannak magyarok, Tpapa is egy ilyet foghatott ki utazása során, vagy legalábbis az illető értette, mit mondott neki. És nem szépet. Az meg jól fel is húzta rajta magát. Azért írom meg ezt a kis szösszenetet, ha valaki azt hinné, hogy máshol Kánaán van, tegyen le…..
Belsőség Kőkemény a tempó 2009.05.13 13:14:00
Ez a hét valahogy más, mint a többi. Eddig sem volt könnyű (nem is mondta senki, hogy az lesz), délelőttönként vérbe borult szemű zombikat láttam csak a szerkesztőségben, amerre néztem, de ez a hét valami ultra. Persze bírjuk még, remélhetőleg sok remek anyagot tálalunk majd a…..