Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Felis minor

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eljött hát a nap, amikor két szerethető karakter közül távoznia kell majd valakinek. Nem volt még párbaj, amelyen mindkét fél gondolkodó ember lett volna (általában egyik sem az), nem is igazán értem, miért nem a kaucsukhomár Kebab ül a PUA helyén. Anikó magára rántotta a…..
Peti jelentkezik sajnos újfent sarjadó bajusszal, és máris közli, hogy vége felé közeledik a boxhét, én meg rádöbbenek, hogy milyen régen néztem végig egy VV adást elejétől a végéig, úgy normálisan. És mivel ez a mai sem tartogat abszolút semmi izgalmat, ezért a nekem jutott 5 perc figyelmet a mai…..
Amíg Petya memoárt ír a bajszához, Anikó kalauzol minket végig a mai agysejt romboló utazáson, favágólánynak öltözve. Még mindig királyság, de már a finisben. Ez a tematika sem váltotta be/elégítette ki a hozzá fűzött, izgalomra és történésre erősen kiéhezett igényeket.…..
Felis minor 2019.01.13 20:50:25
@Pancsamanó: VVV-t is bevették, de tény, hogy Zsut a Roli nagyon nem csípi.
Felis minor 2019.01.13 20:50:25
@Pancsamanó: VVV-t is bevették, de tény, hogy Zsut a Roli nagyon nem csípi.
Felis minor 2019.01.13 21:07:27
@Pancsamanó: ez nem igaz barátság a fiúk között sem, csak egy érdekszövetség azért, hogy minél tovább bent maradjanak és igen, a darabszám segítségével.
Gondoltam magamban, ez az utolsó hogyvoltjaim egyike a VV szériából, biztos megajándékoznak valami ütős, minimum a duplasegges sztriptízhez hasonló jósággal – erre jött a tegnapi adás, ahol a cselekményt ha felírnám egy post it-re, még elférne mellette három szépen kidolgozott…..
Felis minor 2019.01.12 19:27:08
@federti: ők nem "otthon" vannak, hanem 36 milláért versenyeznek. Ne értsd félre, én sem az alapján ítélem meg a gyöksziket, hogy milyen textilt aggatnak magukra, de van aki igen. Egy jó taktikusnak ezt tudnia kellene.
Felis minor 2019.01.12 20:07:01
@federti: már hogy lenne "baj"? Ez nem az én értékrendemről szól, egyszerűen taktikai hibának tartom, hogy ezzel nem foglalkozik, mert ez egy játék, ahol a facebook legaljának is imponálni kell sajnos. De ezt fent már kb. háromszor leírtam, csak más szavakkal.
Figyelitek, hogy ha a címben azt a kilencest megfordítanánk, akkor 666-ra dekódolódna ez az epizód? Ez a villalakók által annyira hangsúlyozott sátáni erők távozását is jelentheti, mert igen, engem ért a megtiszteltetés, hogy írhatok az első özvegymentes adásról, fuck yeah. Még mielőtt: nem…..
Felis minor 2019.01.10 14:02:41
@mobilos perpetuum: Hihetetlen, hogy a 21. században még valaki használja a "fain" szót. (Tudom, a lényeget fogtam meg, bocsesz. :-))
Felis minor 2019.01.10 14:41:24
@UdvariatlanBolondvagyok: @hereverő heverő: Hát itt a társadalom gondolkodásában kellene valamilyen változást elérni, hogy ez a mentalitás ne legyen ennyire általános, akkor indulna el felül is változás.
Egyébként megértem, hogy egy egészségesen gondolkodó, normális férfira is nagyon nyomasztó hatással van az, hogy úgy érzi, a vakkomondorosan gondolkodó társaikkal azonosítják. És egészen biztosan vannak egészségtelenül gondolkozó nők a ló másik oldalán. Valahogy mindig a szélsőségek a leghangosabbak. Fontos lenne, hogy ne a hangoskodók határozzák meg a normális emberek életét. Milyen érdekes, a villában is ugyanezt a játszmát láthatjuk, ott is a hangos szélsőségek mennek a normális(abb) (khm-khm...) többség ellen, még ha a maguk butuska módján esetlenül is adják elő a lakók.
Felis minor 2019.01.10 15:15:41
@hereverő heverő: @UdvariatlanBolondvagyok: Azok a vezetők, akik felelőseb próbáltak változtatni jobbító szándékkal, rendszeresen belebuktak. Ahhoz ugyanis, hogy pozitív változások történjenek egy országban, azokat a népnek is akarni kell. Az embereknek érdekük (legalábbis azt hiszik, hogy érdekük), hogy pl. legyen rezsicsökkentés, vagy hogy ne kelljen szelektíven gyűjteni a szemetet, hisz azzal csak a baj van, hogy pörögjön a építőipar, akkor is, ha felesleges stadion épül stb. Az emberek nem szeretnek olyan vezetőket támogatni, akik felhívják a figyelmüket arra, hogy nekik is van felelősségük abban, hogy milyen irányba meg az ország. Sokkal kényelmesebb, ha kapnak egy ellenségképet. A migránsok, a szülni (párosodni) nem akaró nők, melegek, mind-mind jó eszközök arra, hogy a társadalom a dühét kitöltse rajtuk és addig se a döntéshozókra figyeljen. Ezért kellene változás a fejekben. Nem kell ehhez kimenni az utcára. A modern forradalmakat meg lehet vívni az információs térben is szerintem.
Immár 2019 első napja van (már az adásban), ami ugye általában igen csendesen, visszafogottan szokott telni, de nem Bajusznál, aki valamiért még mindig pörög, mint egy bádoglavór a metlakin. Lehet tegnap sok volt az eki, mert ma ott folytatja, ahol tegnap éjjel befejezte, és ocelot…..
    Ancsa akkor a legjobb, ha ezt a "szomszédcsaj vagyok a kettőperhatból, van egy óvszered?" lookot hozza, mint most, haj egyenes, semmi fakszni, már csak a kamerába belebúgást meg a sztreccsfarmert kéne hanyagolni és jöhet egy számmal nagyobb feladat is, mondjuk egy Reggeli. Mindegy, ez nem az…..
Csaló, félrevezető, szélhámos, kókler, szemfényvesztő, becstelen, hantás, átverő, megtévesztő, simlis, füllentő, széltoló, svindler, lódító, ámító. Ennyi szinonimája van a szótár szerint a „hazug” jelzőnek, aminek ellenére ez az egy hangzik el az adásban, ez viszont…..
Több rádiós forrásunk is megerősítette, hogy valóban a "Felhők jönnek Magyarországra" sor miatt tiltotta ki Koltay Gergely intendáns az MR2 lejátszási listáiról a Pál Utcai Fiúk új, Balatonszepezd című számát. Koltay a Népszavának nyilatkozva tagadta ezt, és a…..
Felis minor 2011.02.08 13:56:13
@Twixxx: ritka pillanat az életben, mikor azt mondom, megéri kommenteket olvasni... Ez most oda...tt:D Like, de nagyon!
Felis minor 2011.02.08 14:01:48
H2SO4 Dezodor ami nincs, de büdös 2011.02.02 21:51:00
Az UNESCO és az ENSZ kedvessége folytán elkezdődött A kémia nemzetközi éve 2011, amely Marie Curie (született Skłodowska) kémiai Nobel-díjának 100. évfordulóját ünnepli. Van egy dezodor, amelynek reklámjától Curie és sok szépemlékű kémikus hónapok óta omega…..