Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bahndie

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Túl a szakmai gyakorlat felén. Felmerült bennem egy-két gondolat.A soproni PFT-n most vannak újonnan felvett fiatalok. Következtetés: nekem itt mostanában biztosan nem lesz helyem.Van egy technikus kb. egy fél éve. Jó fej, de amikor kiderült, hogy két évvel fiatalabb nálam, eléggé…..
Bahndie 2012.03.12 05:55:00
Appleblog Bocsánat 2010.06.04 14:44:46
Nem volt szó eddig politikáról az Appleblogon, és ezután sem lesz, de NORMÁLISAK EZEK?..
Bahndie 2010.06.05 09:24:44
@wbpinky: Bocs de nem bírom: "Addig nyújtózkodj amíg a takaród ér." Nem pedig az az értelmetlenség amit írtál...
Amióta a blogot elindítottam, többször találkoztam olyan esetekkel, hogy egyesek a posztjaim közül néhányat egy az egyben átemeltek. Volt olyan, ahol a blog.hu segítségét kértem, más esetben magam oldottam meg a problémát. A legutóbbi emlékezetes eset a miskolci képviselőé…..
Bahndie 2010.05.13 08:39:40
@BKV figyelő.hu:
Ez egy kicsit vicces benyögésed volt. Ennyi erővel mondhatnám, hogy ha már levezettél harmincezer kilométert akkor dumálj, addig kussolj! De nem mondom. Te se tedd.
Emlékeztek még arra, mi volt 4 évvel ezelőtt? Az egész környezetem lázban égett. Mindenki politizált körülöttem. Akármerre mentem, politikai hirdetés vágott mellbe. Azt láttam az utcán (pedig én nem szoktam észrevenni a hirdetéseket, teljesen kiesnek a látóteremből,…..
Az elmúlt héten leneveltem a napi 16 órás függésemet a netről. Na nem mintha sok választásom lett volna ha át akartam menni a vizsgákon..Az elmúlt héten sok dologgal lett bővebb a tudás-zsákom. Ezek közül persze a legtöbb senkinek nem újdonság, és én is hallottam már róluk,…..
Bahndie 2010.02.01 16:15:18
Mindenki tudja, mert hallott róla a tévében, rádióban, olvasta az újságban, vagy mert éppen aktív résztvevője/passzív tűrője: a BKV-dolgozók tartósan kiállnak az érdekükért. Mondom ezt, hogy tartósan, pedig ez még csak a harmadik napja volt, ami ugye szinte semmi ahhoz képest,…..
Bahndie 2010.01.18 13:10:55
@Vieron82: MÁR ITT IS? :D :D :D Nem mondom ötletes! :)
Bahndie 2010.01.18 19:49:02
@Vieron82: Akkor még van egy pár hónap haladékom. :D
Bahndie 2010.01.29 16:26:33
@Dió, a kaller: Nem reális. Egy hátsóhíd szakadást szabad szemmel is lehet látni, csak látni kell nem nézni. :) Pl.: veke.hu/files/30/img3067.jpg
Ez a komoly kérdés foglalkoztat pár napja, vajon ez már az új évtized vagy az csak jövőre lesz? Körbekérdeztem, és eddig akit a legtanultabbnak/bölcsebbnek gondolok a kérdezettek közül, annak az volt a válasza, hogy ezt mindenki maga találja ki, mert igazán nem lehet eldönteni.…..
Bahndie 2010.01.09 15:48:33
@Vyca: Javítva... Mire jó egy moderátor. :D
Minap betévedtem a Restibe egy könnyed kis esti sörözgetésre :D Megkérdezték, ki fia-borja vagyok, és válaszoltam töredelmesen, hogy majd ha nagy leszek, akkor végtelen párhuzamosokat fogok tervezni. Amire megkaptam ezt: "Hát üdv itt a sörözőben! Nálunk csak leépítik a…..
Utazásom története Zalaegerszegről Ercsibe.Menetrend szerinti menetidő: 4h 47minTényleges utazási idő: 8h 30minAz egész ott kezdődött, hogy havazik. Biztos ismeritek a viccet, amlyikben két hulló hópihe megvitatja, ki hova tart — egyik a téli olimpiára, másik meg Budapestre…..
Fancsúrka blogja November 10. 2009.11.10 22:31:00
Úgy tűnik ez a hét izgisen alakul. Elég sok felé áll a fejünk.Volt egy koncert, egész jól sikerült. A kórus meg a zenekar együtt... Nem sok hallatszott az éneklésből, de legalább megpróbáltuk. Önként feleltem irodalomból, nem volt tökéletes, de megérte, bezsebeltem érte egy…..
Szóval zsörtölődhetek, hogy szerintem a macska nem lakásba való, de azért jól elvoltam vele. Meg ugye mint kiderült, az én szavam nem sokat számít, tehát ahhoz sincsen közöm, hogy visszakerültünk a normális kerékvágásba. Anyu unta meg, és lett rá dühös. Vagy igazából nem…..
Nem szotyola, mogyoró vagy pisztácia — Tökmag. Így hívják.Aki még nem értesült róla, annak megsúgom, miről van szó: kis családunk +1 taggal bővült. Mikor hazajöttem Bécsből, csak arra lettem figyelmes, hogy valaki kiabál a lábamnál: nézek le, és egy kiscica. Kicsit…..
Bahndie 2009.11.10 12:52:22
Bahndie 2009.11.15 17:20:46
Szép nap volt. Estére járt már, mikor belépett az ajtón. Végre hazaért a munkából, és ez jó érzéssel töltötte el. Belenézett a tükörbe, elmosolyodott — tetszett neki az onnan visszamosolygó arc. Letette táskáját, kiskabátját felakasztotta a fogasra. Végre kiléphetett…..
Appleblog Vonattal utaztam 2009.09.28 11:52:00
A hétvégén szülővárosomban, Győrben voltam. Jön az ősz, elmúlt a kabriózás időszaka, szóval leraktam a Barchettát téli pihenőre. Visszafele úgy döntöttem, vonattal jövök, mert jók voltak az emlékeim: az IC-k csöndesek és gyorsak, óriási a hely bennük, nagyságrendekkel…..
Szertár Mi kell egy jó piknikhez? 2009.07.19 12:10:00
 Lássuk, mi kell egy jó piknikhez! Itt az első Szertár blogtalálkozó kísérlettel, videóval! Hát először is kell hozzá jó idő (az lesz!). Másodszor is kell hozzá kaja-pia, meg valami törülköző vagy pléd, amire ki lehet dögleni (azt hoztok!).  Harmadszor pedig kell…..
Bahndie 2009.07.19 21:15:31
A történet eleje itt.UtazásA vonat megérkezett, és velem együtt tovább is indult. Isti már az ötödik percnél érezte, hogy "mire vállalkoztam, mindenki engem fog ölni". :D Nem tudom, mire számított, mikor ő volt a közös nevező. De szereti ő ezt, különben nem hívna…..
CsütörtökSziltan vizsgaMegvolt a csütörtök. Életem első sziltan vizsgája (hurrá, hogy eljutottam eddig!). Éreztem, hogy nem fogok átmenni. Egyszerűen tudtam. A vizsgasor nevetségesen egyszerű volt, és viccesnek tartottam, hogy menyire nem tudtam megcsinálni. A szóbeli délután,…..
Eredetileg azt terveztem, hogy elmesélem melyik párt milyen programmal készült holnapra. Na, ezt kihagyom, mert valóban nem jó politizálni. De azért azt megosztom Veletek, hogy kutatásom közben milyen apropókra leltem.Ha nektek valaki felteszi a kérdést, fogsz-e szavazni, vagy azt…..
Szerintem biztosan nagyon sokan osztjátok velem a véleményt, hogy a pótlási hét a legjobb az egész szemeszterben. Aki nem tudná mi is ez, pár szóban: Van egy heted elvégezni mindazt, amire 14 hét kevésnek bizonyult. Éjjel-nappal házit írsz, készülsz a pót vagy pótpót ZH-kra, és…..
Bahndie 2009.05.22 20:14:07
@Vyca: A poros oprendszered a 10.4.7-es frissítés óta tudja az említett renszerparancsot. Illetve tudná, ha tudnád mire állítottad! :P
Bahndie 2009.05.22 23:09:48
@Vyca: Őőő... Nem! :D
Bahndie 2009.05.24 10:15:23
@Vyca: Viszont jó a háttered! ;)
Vannak napok, amikor nem akarsz felkelni. Amikor jó érzés csak úgy, mozdulatlanul feküdni az ágyban, és élvezni azt az átmeneti állapotot, mikor  már nem alszol és még nem vagy ébren, de az álom- és alvásbeli érzések ott kóvályognak az ébredező testben és tudatban. Így…..
Körülbelül fél mázsa. Másfél méter meg egy kicsi. És jelen esetben nem igaz a "hosszú haj, rövid ész". De a lehetőség természetesen adott, hogy valaki az ellenkezőjét egy egy-másfél oldalas esszében logikus okfejtéssel interpretálja. Ha elég megnyerő, prezentálom.…..