Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Katamori

49 bejegyzést írt és 696 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem akarok olyan országban élni, ahol 4 millió embert képes  akkora gyűlöletre nevelni a kormánypropaganda, hogy képes legyen felülírni a „minden ember egyenlő” elvét. Aki nemmel szavaz, azt mondja, a muszlimoknak kevesebb jár, mint másnak, vesszenek el a háborúban, nincs joguk menekülni. Ami a…..
Katamori 2016.09.28 13:57:00
Katamori 2016.09.28 22:24:29
@István Szenyán: hallod oreg, te jobb is hogy elkotrodtal innen, ilyen szelsoseges primitiv jobbos patkanyok taszitjak osszeomlasba az orsaagot.

Teged hogy turnek meg odakint egyaltalan ennyi agyhalott szarsaggal?
Soha ilyen sok, a vasútnál dolgozó ember nem produkált pozitív kábítószertesztet a baleseteket követő vizsgálatok során az Egyesült Államokban – derül ki egy friss jelentésből...
Katamori 2016.09.21 16:09:17
@DR. Smit Pal: A reformok működnek - már a kisegítő iskolákban is van internet!
Nem szerencsés és talán nem is illik egy tragédia szennyeseit kiteregetni, mert a gyász mindenkinek saját keresztje és ahogyan normális ember más magánéleti dolgot sem oszt meg normális esetben szerintem ennek sem szabadna a nyílvánosság elött zajlódnia. Nem is elsősorban a…..
Mostani posztomhoz a kezdőlökést igazából a IV. Élménytábor adta, de hazudnék ha azt mondanám új benne minden gondolat. Nem túl sűrűn beszélek / beszélünk a stábbal arról milyen iszonyúan nehéz egy ilyen magazin fenntartása, nem pusztán azért, mert az évek során ez a…..
Nyilvánvaló, hogy a legtöbb összeesküvés-elmélet abszurd butaság, ugyanakkor egy cambridge-i történész szerint egy részükben több igazság lehet, mint elsőre gondolnánk. Nem kétséges, hogy az összeesküvés-elméletek korában élünk, aminek részben nyilván az internet is az…..
Katamori 2014.06.24 10:24:51
@AttilaBeregi: Amúgy nem vagyok konteós, sőt...de részemről is hihető elmélet, hogy 9/11 belső meló volt.

Durvábbat is képesek megtenni a kormányok a saját embereikkel, efelől nincs szemernyi kétségem se.

De legalábbis, túl sok van az USA rovásán, hogy hitelesnek tűnjön a dolog első ránézésre.
Katamori 2014.06.24 17:02:12
@AttilaBeregi: Tulajdonképpen, amikor kitalálja az elnök, hogy bevonulunk ide-oda-amoda, pontosan ezt tesz. :)

Jó, nyilván rossz hasonlat, de érted.

A kikogyogást illetően: nem lepődnék meg, ha eltennék láb alól a potenciális kitálalókat. Esetleg meg is figyelik őket, és mellébeszélés esetén nyomás hatására húzzák ki magukat a szarból.
A shortlist.com-on találtunk egy összeállítást a 30 leghíresebb betiltott lemezborítóról, amit érdemes megnézni. A lista az Appetite for Destruction eredeti ötletével kezdődik, és van rajta híres album bőven, például a Stonestól a Sticky Fingers, az RHCP-től a Mother’s Milk,…..
Katamori 2014.06.24 02:51:17
@PH_fet: Ja hát igen, a death/grind vonal mindig is erőkelő helyet foglalt el a zenetörténelem legundorítóbb borítóinak élvonalában. A második (Vulvectomy) annyi ponton durva, hogy el se tudom kezdeni sorolni
A hír: Kerényi szerint liberális diktatúra épül. Egy videóban: ..
Katamori 2014.06.11 17:20:35
A mai poszt később jelent meg, mint általában szokott, ennek pedig az az oka, hogy a blog lehetőséget kapott arra, hogy (együttműködő partnerként) publikálja a Magyar Tudományos Akadémia Társadalomtudományi Kutatóközpont Kisebbségkutató Intézete által a nagy-britanniai magyarok…..
Katamori 2014.06.07 09:06:27
@monddazigazatmar: Van némi különbség abban, mennyit fizet ott és mennyit itt.
Az utóbbi időszakban, hozzáteszem szerencsére, úgy tűnik egyre inkább igyekeznek felhívni, például társadalmi szervezetek is a figyelmet a családon belüli erőszakra és arra, hogy milyen gyakran rejtve marad. Egy amerikai nő is kiveszi a részét abból, hogy a figyelem ráirányuljon…..
Katamori 2014.06.05 18:22:09
@T mint T: A feministák előszeretettel tiporják a férfiakat a földbe. Egyenlőségről pampognak, holott felsőbbrendűséget akarnak. Pont az a jó, hogy ha csak részben is a témához kapcsolódik, megjegyezzük, mekkora szar a többség, TISZTELET A KIVÉTELNEK!

Az erőszakot amúgy elítélem én is. @sas70: úgy-úgy! +1
Tisztelt Horror blog!   Szeretném önöknek bemutatni, hogyan működik egy vidéki Kft, ahol egy "pesti ember" a tulajdonos. Persze, ennek a ténynek lehet, hogy semmi köze a dolgokhoz.   A cég egy Veszprém megyei kistérségben működik. Sajnos  munkahely erre is nagyon kevés van,…..
Katamori 2014.06.04 19:16:02
@monddazigazatmar: Legyünk őszinték, ilyen stílussal valóban nehézkesen vagy komolyan vehető.
Katamori 2014.06.05 02:05:26
@monddazigazatmar: Hát igen, tipikus magyar szokás. Ha nekem szar, neki is legyen, stb. Undorító de nem ez segít rajta sajnos; ha lesüllyedsz az ő szintjükre, akkor legyőznek a rutinjukkal!

Meg eleve, azt mondják, a stílus maga az ember.
Ebben a cikkünkben szeretnénk egy kis érdekességet bemutatni, amely sok YouTube felhasználó számára fontos kérdés. Bemutatjuk nektek PewDiePie-t (csatornája itt érhető el: https://www.youtube.com/user/PewDiePie), aki jelenleg a YouTube legtöbb feliratkozójával rendelkező…..
Katamori 2014.05.22 01:48:10
@GERI87: Mi olyan rohadt hihetetlen ebben? No offense, tényleg nem értem.
Katamori 2014.05.22 18:03:44
@Online Távmunkás: Lehet, hasonlóképp működik, mint a honlapokra rakott reklám, csak itt a videó a hirdetési felület.
Katamori 2014.05.22 18:09:12
@GERI87: Hol ebben a szánalom? A kommentár plusz élvezetet ad hozzá a videóhoz. Jó, már akinek.

- ha olyan játékról néz videót a delikvens, amit még nem ismert, akkor gyakorlatilag a videókészítővel együtt "izgul", hogy jaj mi lesz, vagy esetleg épp a kommentár magyarázza el neki azt
- ha pedig általa már ismert játékról néz, akkor szórakoztathatja a kommentátor reakciója

Benne voltam/vagyok ebben a dologban egy ideje, és bár én kicsit kinőttem belőle, sokféleképp elmondták már nekem nézőim, hogy miért szeretik az ilyeneket.

Egyáltalán nem szánalmas.
MacZoly Okosabb, hádébb Zoly 2014.05.12 09:55:50
Húha, srácok! Olyan hétvégém volt, hogy az eszement. Kezdjük a péntekkel, ugyanis idén hamarabb jött a karácsony: beléptem az okostelefon érába. Leendő anyósoméknak hála megkaptam életem első okostelefonját, egy jóárasított Samsung Galaxy S Duos 2 modellt. Úgyhogy hétvégén…..
Katamori 2014.05.14 20:11:59
Magyarországon most dühöng a stadionépítési láz, Amerikában ezen már rég túl vannak, ráadásul valószínűleg nem is kampányszerűen csinálták. Ott már inkább a lepukkanó nagy épületekkel van probléma. Egy amerikai focicsapat, a Detroiti Oroszlánok már 12 éve lecserélték…..
Katamori 2014.05.03 22:09:15
A venezuelai fővárosban 1994 óta áll befejezetlenül egy 45 emeletes toronyépület, amelyet azonban lassan elkezdtek megtölteni a lakók, jelenleg már több mint ezren élnek benne elképesztő körülmények között. A Caracas központjában található El Torre de David (azaz…..
Katamori 2014.04.26 00:48:49
@strangeworld: Ajánlom figyelmedbe @Én de genere Mi: hozzászólását.

Egyébként nem hinném a képek alapján, hogy rászorulnának a sajnálatodra. De amúgy senkiére - nem csodálkoznék, ha boldogabb életük lenne, mint egy-két elkényeztetett nyugati rinyagépnek.
Pár napja már felröppent a pletyka, hogy a Metallica újabb nagy húzása egy antarktiszi koncert lesz, de hivatalossá csak most vált a dolog. Az egész amúgy egy óriási Coca-Cola Zero-reklámkampány, a buli neve is az lesz, hogy Música Zero. Természetesen nem csak a pingvinek és a…..
Katamori 2014.04.15 20:52:52
@thedirector: Maximum néhány dalt "loptak", meg úgy en block erős kijelentés egy kicsit. Tetszik, nem tetszik, Hetfield igenis remek frontember!

Ez Mustaine érdemeiből semmit nem von le amúgy.

@MrZombieEater: Megadeth-et se kell félteni, az Endgame erős húzás volt.
Pár nappal a parlamenti választás előtt egyszerűen nem lehet mással foglalkozni, mint a várható eredménnyel. Bármerre járok, mindenki ezt kérdezi, liftben, benzinkúton, focimeccsen, de még fűnyírás közben is. Előrejelezni nem könnyű, különösen, ha a jövőről van szó –…..
Katamori 2014.04.04 15:57:44
@Balt: Igen, tudok róla, nekem is igencsak kellemetlen, hogy nem tudok önmagában a Liberálisokra szavazni. Bár az se lenne biztosan a legjobb ötlet; előfordulhat, hogy szélsőségesen liberálisok. (A BŰNÖZŐNEK IS VAN JOGA típusú mantrákra gondolok) Azt mondanom se kell, hogy az Ormányváltókat soha nem szavaznám meg.

Az LMP énszerintem bőven bejut, eljutottak már arra az ismertségi szintre, hogy "megfogyva bár, de törve nem", jelen lesznek az országgyűlésben.

Az atomenergia-ellenességet én is blődségnek tartom; nem hinném, hogy aki ezen az oldalon áll, az igen sokat tudna az energetika témakörében. Nem mintha én jobb lennék, de a vak is látja, mennyi szenet, fát, stb. spórol az atomenergia, ill. hogy alternatív energiaforrásokkal nem lehet kiváltani - nem éri meg + megbízhatatlan.

A többiről nem tudok. A lényeg hogy jusson be az LMP, a mások garnitúra többi tagja legyen légyen képes függetlenedni, addig pedig GYŐZZÖN A JOBBIK!
Abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy szüleimnek hála a számítógépekkel elég fiatal koromban barátságot köthettem. Kezdtem egy Commodore Plus 4 –gyel mely még a régi Ofotérten keresztül Ausztriából behozva került hozzám általános iskolás koromban, majd kisebb-nagyobb…..
A Megtévesztett Vásárlók mély fájdalommal és megtört szívvel értesültek arról, hogy szeretett gyorséttermük, ama McDonald's nevű, a mai napon kilehelte becsületét. Ó, nem történt más e nagynevű műintézménnyel, csak különböző híradások szerint az ilyen-olyan extra…..
Katamori 2014.03.17 23:04:12
@szamaritánus: Pedig most egyébként gecire igaza van.
-FIGYELEM: NEM FIZETETT TÖMÉNY POLITIKAI TARTALOM. HA NEM ÉRDEKEL,NE OLVASD EL-     Nem tudom okos dolog-e politizálni az interneten, de ugyanakkor a magyar politika megítélése annyira a béka segge alatt van, hogy olyat nem igazán tudnék mondani olyan sokkolót, amit ne mondott…..
Sorry, csak most lett időm arra, hogy összehozzam a posztot a legjobb tavalyi keresőkifejezésekről. Kicsit megkésett, de nem akartam abbahagyni a szép hagyományt (korábbi évek: 2010, 2011, 2012), ugyanakkor embertelen meló volt átnézni azt a több mint 11 ezer keresőkifejezést, amivel…..
A franciaországi Salon-la-Tour város közelében kedden letartóztatták Varg Vikernest, a Burzum főnökét és feleségét, írja a francia RTL rádió honlapja. Vikernes a vád szerint vérontást tervezett, jelenleg pedig fegyverek és robbanóanyagok után kutatnak a zenész házában.…..
Katamori 2014.02.12 18:33:55
@gazell16: Ramónnak igazat kell adnom: én is értem vérbeli true metálosként hogy mit akarsz elérni, de nem így kéne.
Hogy mikor lesz a metálünnep? Június 3-án a Budapest Sportarénában. Azt kell majd megtölteni a Maiden-rajongóknak, ott fog szaladozni fel alá Bruce Dickinson zászlót lengetve, és ott jön majd ki Eddie a színpadra, hogy Bruce bohóckodjon egyet vele. Az énekes ezt…..
Katamori 2014.02.10 19:30:39
@gerithegreat: Vagy akár a The Duellists ugye...hihetetlen hogy nem találtam még live felvételt róla.
A 4K! hosszú hónapok óta kihozta az első igazán szimpatikus posztját. Na nem, nem kezdtem el tépni, de a Kossuth Lajos és Jászi Oszkár által megálmodott, ma még inkább aktuális Közép-Kelet Európát összefogó együttműködésről, legyen az Dunai Egyesült Államok, Duna-menti…..
Katamori 2014.02.10 16:52:20
@Member: Na ez viszont jó pont!

Bár nem nyomatnak ők valami "ellenőrizhető politikusat!" kampányt is?
Kezdek szakítóponthoz érkezni a Playstation fanboyokkal kapcsolatban. Ezek a csőlátású, virtuális megmondó emberek, akik vegetatív állapotban, mint valami csoffadt növény kornyadoznak a gépeik elött és amikor elhangzik, bármilyen Sony exclusive név a Playstationtől a God of Warig,…..