Regisztráció Blogot indítok
Adatok
osska

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Homárnak érkezett egy durva sztori, ahol, mint ahogy az sokkal később kiderült az áldozatnak, valami drogvásárlás/fogyasztás gyanújával vitték be egy reggel 7kor bilincsben, másik címre szóló házkutatási paranccsal, miután lefoglaltak nála egy szétszerelt vizipipát és egy…..
osska 2009.06.18 22:43:45
@Bergeroth: Íme egy rokonlélek :)
annyiban azért különbözik az álláspontunk, hogy én nem a politikára vezetem vissza a magyar balfaszságot... hanem ezt a politikát vezetem vissza arra hogy a magyarok balfaszok. Persze úgy értem csoportban. Ha egyedül van egy magyar akkor épp csak annyira hülye mint egy francia vagy spanyol. De a csordaszellem az ami ebben az országban zavar engem és hogy az embereknek nincs tudásszomjuk és érdeklődésük semmi iránt. Amit hallanak az biztos úgy van. Igaza volt gyurcsány papának el lehet menni kéremszépen. Egyetértek vele
Termesztős körökben állítólag az egyik legfájdalmasabb folyamat a kivégzett példányok lekopaszítása. A sok kis levél mindenhova befurakszik, ráadásul még ragadnak is veszettül, ha minden jól ment, úgyhogy elég hosszadalmas, jobb helyeken napokig tartó manufaktúra az…..
osska 2009.06.11 23:05:47
@Bergeroth: Nem azt kérdezte mit lehet belöle elszívni hanem mit kell (ahhoz hogy betépj), no mindegy... XD
@twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX: Jól mondta matthew, a lányok virágait kell elszívni, mert a levelek túlságosan kevés THC-t tartalmaznak ahhoz hogy megérje rágyújtani, valamint erősen torokkaparó a füstje. A szár tudomásom szerint ennél is kevesebb THC-t tartalmaz (persze nem a virágokban lévő vékony szárakról beszélek mert azok épp hogy a legfinomabbak, a püspökfalatok!) A virágok közül is a legfelsőkben van a legtöbb hatóanyag, mert a delta-9-tetrahidrokannabinol evolúciósan arra való hogy megvédje növénykénket a napfény káros hatásaitól.
Remélem kielégítő a válaszom :D
Megyek és rágyújtok =)
osska 2009.06.17 02:51:09
@Zombiez: A helyedben, hacsak nem olyan tizenéves vagy mint én, elkezdeném termeszteni, ha nincs olyan személy a környezetedben aki ellenezné, és nem vagy lusta egy kicsit utánanézni a mikéntjének. nagyon megéri, és a kockázat is elenyésző =) csak nagyon vigyázni kell hogy nem szabad senkinek elmondani :) vágod én is unom már hogy 2500 a jo fajta xD szia sok sikert a továbbiakban
Méteres vizipipát küldött az Index 10. születésnapjára Bajnai Gordon átmeneti miniszterelnök. A szerkesztőség nem értette a drogos utalást, ezért utánanéztek, mit is lehet egy ilyen eszközzel csinálni. A 10 éves az Index-blog kommenteiből kiderült, hogy eredetileg ópium…..
osska 2009.05.28 16:13:40
@demonPulvisculus: Ezen az utolsó mondatodon jót röhögtem. a "fityesz" nem gondol a jövőjére, és leszarják mi van ha már egyszer hatalomra kerültek, erre példaként említeném a 4-es metró építésének leállítását, ez konkrétan az én közlekedésemben is hasznos lenne nagyon! Most (ha) megint ők kerülnek a trónra akkor nem lesz itt egyhamar négyesmetrónk.

A Btk.-n pedig akkor fognak enyhíteni ha az amerikai divat eljut ide is... és igen, szerintem Orbán Viktor fogja azt mondani elsőként hogy nyíljanak coffee shopok... de csak ha ennek már divatja lesz. Orbán egy köpönyegforgató, mindegy neki hányszor kell véleményt változtatni, megteszi, ha azzal nagyobb népszerűségre tesz szert.
osska 2009.05.28 17:21:24
@56.hope.road: tájékozott és jó érvelés, egyetértek. Annyit minden esetre hozzátennék, hogy bár ő tudná itt Mo.-n gyökereztetni a legalizációpártolást, ezt csak és kizárólag akkor fogja megtenni ha befolyásosabb országok megtették ezt a lépést. Kérdés, hogy mikor fog ez megtörténni és akkor ő lesz- e hatalmon. Szerintem nem számíthatunk arra, hogy Orbán külön akciózgatni fog, de mindig hinni kell a csodákban!
Rég nem volt rendőrhorrorsztori, pedig mindig akad kismillió. Legújabb kedvencem a csávó, aki elnézést kért a rendőrtől, aki mellbe lőtte, amiért kábítószeres ügyével terhelte. Derek Copp bűnszövetkezetén márciusban ütóttek rajta a kommandósok, miután 3,3 gramm marihuánát…..
osska 2009.05.27 23:21:53
@Szűcslaci: Nekem is van egy apám. Engem is kishíján meghurcoltak és tönkretették az életemet. De gondolj csak bele, hát nem ilyenkor jön rá igazán az ember, hogy mennyire kegyetlen a drogtilalom? Én és a fiad nem a drog áldozatai vagyunk. A drogtilalomé! Két ártatlan tizenéves, akiket ez az undorító magyar társadalom meghurcolna, börtönbe vetne vagy csak kötelező foglalkozásra küldene ahol hallgathatnánk a baromságokat hogy milyen rossz a fű. Tudom hogy túlcsépelt párhuzam, de azért érdekes, hogy ha egy tinédzsert nagyivászaton kapnak, nem kell 6 hónapig alkoholprevenciós foglalkozásra járnia. De a te példád is azt bizonyítja, hogy a magyar emberek nem látják a fától az erdőt. A saját bőrödön érzed a drogtilalom kegyetlenségét, és a drogra fogod, mert annak hiszel amit 30 éve hallottál erről a szüleidtől! Ezért fogom itthagyni ezt az országot, mert ilyen emberek alkotják amilyen te vagy. Irányíthatóak és szemellenzősek. Elnézést a nyers modorért, de felidegesít hogy hagyod a következő akárhány generációt is meghurcoltatni és a legalizáció ellen vagy!
A vasárnapi igen békés, ámde igen jó hangulatú Legalizációs Punnyadás fényét a Kétfarkú Kutya Párt tevékenysége aranyozta be. Az Ifjú Kereszténydemokraták sajtótájékoztatója például minden eddiginél nívósabbra sikerült a képen látható transzparensek váratlan…..
osska 2009.05.13 17:03:57
@Art Mooney: úgy veszem észre, egyre nagyobb hülyeségekkel próbálod "alátámasztani" az álláspontodat de az szerintem nem korrekt, hogy nem válaszolsz a kérdésekre hanem azokat kikerülve visszakérdezve okoskodsz... Ez nekem nem jön be, szerintem ha mi érveket sorakoztatunk fel, amelyeknek mindenki szerint van értelmük rajtad kívül, akkor ne próbáld úgy beállítani a vitát mintha te állnál nyerésre. Ahhoz valamit le kéne tenni az asztalra, mégpedig GYAKORLATI példát!!! De te még elméletit sem tudsz... hát gratulálok
osska 2009.05.13 17:10:01
@Art Mooney: Ugyan már, ne fesd a szart kékre attól még büdös lesz ugyanezt csinálod te is

De mégis, hogy lehetne neked bebizonyítani?? Ha van rá mód akkor mondd hogy mi az
osska 2009.05.13 22:46:44
@Bergeroth: Végre megmondtad... Szerintem sem való egy ilyen fórumra az, hogy egy ellentétes véleményű ENNYIT vitatkozzon... szinte többet ír mint én. Art Mooney térj meg, vagy ne keserítsük egymás fórumozását, vannak olyan helyek ahol hasonló gondolkodásúakkal társaloghatsz, szerintem sokkal jobban élveznéd. (vagy tévedek?)
Dél-Hollandiában másfajta válság szele fenyeget: Limburg tartomány mintegy 30 coffeeshopjában január 1.-jétől csak külön igényelhető tagsági igazolvánnyal lehet napi 3 grammot venni kizárólag bank/hitelkártyával. A spontán drogturistákat úgy tervezik visszatartani, hogy az…..
osska 2009.05.13 15:43:32
@BushDoctor: Ha kérsz 1 kofi shopban 50 grammot akkor pult alól simán megoldják... hidd el egy olyan ismerősöm mondta aki elég régóta kint van Hollandiában. Na most ezt számításba véve tökmindegy hogy 3g a napi licit vagy 5g ha úgyse tartják be
osska 2009.05.13 16:48:25
@BushDoctor: Én ezt hallottam, és valószínű, hogy személyes ismeretség alapján lehet csak ilyesmit elintézni. Nem volt szándékomban senkit félrevezetni, és nem is az én kitalációm volt ez a történet. Még soha sem voltam kint, ezt egy ismerősöm mondta aki 5 éve él kint asszem. :) Minden esetre én elhiszem neki, hogy ha jó helyen és jó időben van az ember megoldható az ilyesmi.
osska 2009.05.13 20:11:10
@BushDoctor: Hiszi aki akarja tényleg lehet hogy csak nagyott mondott spanom :) de nem számít mert én is ott fogok élni, CNC-s szakmával kb. Hollandia a menyország. Leszarom már a füvet, egyszerüen megy a piac 6-7 százezres fizetéssel szal 6 év és irány surány
Plusz nem birom a magyarokat, jók a pogramok de sok a köcsög :D
Szokásos békében zajlott a Legalizációs Piknik vasárnap a Margitszigeten, ahol ha nem is egyszerre gyújtott rá kétezer ember, de egymás után, sokszor. Az egyetlen izgalom, amiről pont lemaradtam egy sörexpedíció miatt, hogy egy csávó addig mászkált körbe két…..
A Kendertünti néhány érdekesebb sajtóvisszahangja: Magyar Nemzet: Tolvajok, rablók, bérgyilkosok a költségvetési egyensúlyért Micsoda távlatokat nyithatna, ha minden bűn szabaddá, büntethetetlenné válna, cserébe viszont átalányadót, áfát vagy valami hasonlót…..
osska 2009.05.11 17:22:03
@Ebzon: Józan és átgondolt érvek tömkelege! :D Jól megmondta, faszagyerek
Kaliforniában múlt héten jött ki a legújabb felmérés (pdf alert), ami szerint a helyiek 56%-a adóztatná a füvet. Arnold Schwarzenegger kormányzó kedden erre azt reagálta, hogy csak további alapos vizsgálatok után lehet a marihuána adóztatásáról dönteni: Azt hiszem, ennek még…..
osska 2009.05.11 17:06:58
@BushDoctor: hehe :D nem tudom de lassan eljutok odáig hogy nem is érdekel... Magyarországban nem csak a drogpolitikával van baj, hanem alapból az embereknek az új dolgokhoz a hozzáállásán. Meg sajnos seggfejek. Nyugat- Eu.-ban életképes, vidám, 21. századi gondolkodású és nyitott emberek élnek itt meg szemellenzős bunkók :S Ezt tapasztalom Bépén
Természetesen vannak pl. spanyol vagy cseh seggfejek és magyar jófejek úgyszintén de kevés
Forradalom! :D Az egyik legpontosabb közvéleménykutató, a Zogby mérése szerint az amerikaiak 52%-a, azaz mondhatjuk, hogy többsége (Obama pl. 54%-kal elnök), legalizálná, adóztatná és államilag szabályozná a marihuána termesztését és terjesztését. Ez gyors volt, gecó!…..
osska 2009.05.10 23:52:39
@Prala: Nem zavar hogy mindenki ellenkező állásponton van mint te? Örülök hogy itt vagy mert nagyon bekávéztam és nem tudok aludni, de engem zavarna a helyedben ha 3-4 lepukkant, züllött drogossal, bigott legalizációpártiakkal kellene marakodnom. (este 6-8 óra körül még viccesebb lesz holnap, mert akkor 30 ember fog téged képzeletben tökönszúrni a mostani 4 helyett) Nehogy kihagyd :)
osska 2009.05.11 00:29:06
@Prala: Hogy te milyen egy sznob vagy! Azért, mert te egészségesen akarsz élni, rögtön divatból azt mondod hogy aki nem akar norbi kaját enni és 900 évig élni azt sitteljék le. Hogy ENGEM csukjanak le. Most olyan szívesen mondanám azt rád hogy te szemellenzős agymosott söpredék geci de semmi esetre sem mondom mert az engem minősítene bunkónak :) Minden jómodoromat összeszedve és fogamat összeszorítva kurva jó éjszakát és szép álmokat kívánok!