Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Coco21

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezzel a bejegyzéssel már vagy kb. másfél éve tartozok. Restellem, de nem is nagyon hiányolta a nagy közönség:) Az első rész itt. Mivel ezek klasszikusok, és a többség úgyis látta és/vagy olvasta őket, ezért nyugodt szívvel fogok spoilerezni, előre is bocsánat. Cujo…..
Köpök a sírodra - I Spit on Your Grave / Day of the Woman (1978)   Rendezte: Mair Zarchi Először is szeretném leszögezni, hogy 30 éve biztosan vérlázító alkotásnak számíthatott, és a nézőket sokkolhatta, de mai szemmel bizony roppant unalmas. Egy jó film pedig időt…..
Grotesque / Gurotesuku (2009)   Rendezte: Koji Shiraishi Újabb csemegével szeretném meglepni olvasóimat. Akiknek olyan gyenge a gyomruk, hogy már egy Csáth Géza novellától is kiakadnak, azoknak íme egy rövid kritika, hogy a többit ne kelljen elolvasniuk: Ez egy beteg,…..
Őrült történet a szerelmi sokszög közepéből, ahol a nő könnyedén botlik Józsiból Zoliba. Kedves szakítósblog! Én is régóta olvasom a blogot és nagyon tetszik, én a véleményetekre lennék kíváncsi tanácstalan vagyok mit tegyek.Szívesen veszem a kommenteket! Én Kriszti 16…..
Coco21 2009.05.14 11:36:28
@zebulon (harcilepke volt): ezzel a zoknis sztorival kicsit rossz fényt vetsz ránk, későn kelőkre.. de majd valahogy, egyszer csak kimagyarázom. (azt mondják, h eső es. papucs nem túl jó ötlet.)
Coco21 2009.05.14 12:12:05
@The King: rettenet unszórakoztató a menjünkmindagyilkosnyakára felállás. gyere King, tegyél tönkre, hadd legyek én is áldozat.
mentett msn beszélgetések - a DOLOG, amihez soha ne nyúljunk, mert mindenkinek szüksége van magánéletre. Hosszú de így teljes. Megismerkedtünk, összejöttünk, szerelem volt. Az én részemről biztosan. Szépen alakultak a dolgok. Én úgy éreztem. Férfi létemre a harmadik év…..
Coco21 2009.05.11 09:12:44
@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): egyetértek. önként vállalt érzelmi vakság, ami aztán le van tagadva vagy meg van magyarázva azzal, h Szerelem, ha netán nem úgy alakultak a dolgok, vagyis: már a romantikus nagyanyád is lehülyéz
Coco21 2009.05.11 09:14:19
@SciNu: okosság. *pacsi*
Coco21 2009.05.11 10:31:36
@100 % original primula: azt se rossz tudni, h a hülyeség még mindig közösségépítőbb dolog, mint egy kicsivel kontúrosabb, határozottabb, ezáltal jóval feltűnőbb, ergo: támadhatóbb látásmód bizonyos témákban. habár valóban igen hangzatos vállalni az esendő, egyszerű, de igaz érzelmektől vezérelt, porbólporráleszünkblabla embert. én mégis maradok a kódexnél :*
Imádjátok a sagákat, ismét egy folytatás.A kép innenBámulatos fordulatok!Ezen történet egy előzőnek a folytatása:http://szakitshabirsz.blog.hu/2008/11/08/bogtem_a_kocsmaigA fenti röviden: jártunk tiniként, kidobott, nem tudta miért, besztfrendek lettünk, de persze néha…..