Regisztráció Blogot indítok
Adatok
o33o

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Diák Vagyok Diákmatrica a piacon 2009.06.04 13:32:00
Azért jó (többek közt) diáknak lenni, mert akkor az igazolványnak köszönhetően számos kedvezményt vehetünk igénybe: MÁV, BKV, Volán, mozi, fénymásolás, stb. Na de mit tehet az a szegény pára, aki nem tudta tovább húzni iskolás éveit és megszerezte diplomáját? Vásároljon…..
Megcsaltalak Nem számítok neki 2009.06.04 06:13:00
A. leveleKövetkezik, akit a férje csalt meg, de nem tud tőle elszakadni, hiszen két gyermekük van, akik imádják az apjukat.Sziasztok!Tudnátok Nekem segíteni? Összezavarodtam. . .Engem is megcsalt a férjem, most derült ki januárban a 2. 3 év alatt. 8 éve vagyunk együtt.Először 3…..
o33o 2009.06.04 18:05:46
Attila küldte el a csodalinket, ahol június legdrámaibb reklámakciójával szembesülhettünk. A cserebere nevű induló online piactér a mocsokmarketingre szavazott, és megvásárolta a szilokonhorror királynőjét. Geronazzo Mária, a közepesen ismert kacsacsőrű emlős tényleg a…..
o33o 2009.06.04 14:09:01
 „Gazdag vagyok,határtalan.Azt sem tudom,hány ingem van!Hány ingemenhány gomblyuk van,hány gomblyukbanhány gombom van!”Tamkó Sirató Károlynak ezt a rövid kis versét dúdolgatom, mióta csak olvastam, hogy Gyurcsány Ferenc az utolsónak hitt kormányülésen…..
Long time no see - Néhány barátom az utóbbi időben azt kérdezgette, teljesen megmurdált-e a blogom... Nem, csak egy kissé szétforgácsolódtam.Ma olvastam egy véleményt a TotalCaron. A cikkíró egy rossz tapasztalatát mesélte el: miután néhány barátjával szép estét töltött…..
Itt a befejező rész, teljesen bizarr fordulatokkal, ez a játék nem komplett, minden tekintetben. A héten még sok Lulás bejegyzés lesz, aztán örökre elég volt belőle. Index olvasóknak: 1. rész & 2. rész  Soundtrack: Psycho filmzene ++ Bobby Darin: Splish Splash  ..
o33o 2009.05.20 08:24:00
Van olyan ismerősöd, aki egy olyan helyen dolgozik, ami számodra álommelónak tűnik, ő mégis mindig csak panaszkodik? Én egy fotóst ismerek, aki csinos lányok ledér képeinek készítésével keresi a kenyerét, de rühelli az egészet, mert ő inkább fotóművészként érvényesülne.…..
 Az EP-választások, a józan magyarság és a fogápolás terjedése. Ezzel azonosítanák Magyarországot azok az olvasóink, akik ötleteket küldtek be legutóbbi felhívásunkra.  Az ötletet egy amerikai lap kísérlete adta, amelyben arra kértek fel kreatív szakembereket és…..
A Zugügyvéd egy mai bírósági történetet oszt meg az olvasókkal, amit az egyik bíróság folyosólyán hallott:A felperes azért indított személyiségi jogi pert, és azért kívánt kártérítési igényt érvényesíteni, mert az alperes a haját frigidvörös jelzővel illette.A…..
Finalizálódott a Kendermag Egyesület május 10.-i margitszigeti Legalizációs Piknikjének programja. Talán nem akkora meglepetés, hogy elsősorban a szmóker előadók jönnek szmóker rendezvényre ingyen zenélni: Irie Maffia Sound – Dermot, Jumurjack, MC Colombo Love Alliance Sound…..
o33o 2009.05.09 00:17:15
nák-olás: „Az alanyi ragozás jelen idő egyes szám 1. személyében nincs illeszkedés: (én) fáznék, bocsátanék, húznék. A –nák toldalékos (én) fáznák stb. igen durva hiba!” /Nyelvművelő kéziszótár/ Elérkezett az ideje, hogy méltó választ adjak az on-line…..
o33o 2009.05.07 15:09:58
A sertésinfluenza elnevezés miatt már jó ideje tiltakoznak a tenyésztők, kereskedők és más érdekvédelmi szervezetek. Ennél tovább azonban nem jutottak, az "új influenza" elnevezésnél jobb ötletük nekik sem volt. Ezért nagyszerű az a kezdeményezés amelynek keretében…..
Az első. A legelső. A kép innen Az első. A legelső, amikor az ember még szűz mindennemű csalódástól , hazugságtól, féltékenységtől és  bosszútól. Ilyenkor még minden egyes mozzanatról csak magasztosan és elfogultan tud beszélni. Az általános iskola 8. s egyben…..
o33o 2009.05.07 11:01:30
Nick Denton, a félig magyar New York-i blogpápa, a Financial Times egykori budapesti tudósítója már rég bebizonyította, hogy a link, de annál szórakoztatóbb blogok versenytársai lehetnek a hagyományos médiának, Ahogy a nyomtatott lapok állnak az Egyesült Államokban, most már úgy…..
o33o 2009.05.07 10:14:09