Regisztráció Blogot indítok
Adatok
carryboy

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Dezső a műtőasztalon 2010.10.03 07:49:00
Először is, magyarázattal tartozom. Amikor normálisan autót veszek, legalább három, de inkább tíz kocsit meg szoktam nézni élőben, mindezt annak ellenére, hogy impulzív vásárló vagyok. A legdrágább kocsi, amit vettem, 850 ezer forint volt, és a szívinfarktus kerülgetett, amikor…..
carryboy 2010.10.03 08:00:02
BrikóFilm Néha itthon 2009.12.06 09:58:00
Ismét eltelt két hét, amiben az volt a változás, hogy néha, a kezelések közötti napokon, hazajöhetett Lilu.Itthon is maximális higéniára kell törekedjünk, bevásároltunk fertőtlenítőszerekből amennyit csak tudtunk. Nagyon örül az itthonlétnek, egyedül a visszamenetellel…..
14:15 Bendével az irodájában éppen a Hotel Daniaban készült videót nézzük, amikor Vályi Pista nevét írja ki a telefonom: Történelmi pillanat, a Ponty és a csapat megérkeztek Viszre. Öröm, eufória és könnyek. Margó, Karesz felesége pityereg a megkönnyebbültségtől, közben meg sem áll, mert gigantikus…..
A Domsjö expedíció mindkét egysége rendíthetetlenül hatol előre az éjszakában. Bendééknél partihangulat van, éppen most tették meg az ötezredik kilométert, valahol Prága alatt. Pozsonyban találkoznak a kopaszra borotvált Pistával, erről poszt is születik majd. Aztán visszaviszik a tréleres srácokat…..
carryboy 2010.03.07 23:16:09
@biker_kolee: Most már Vályi Pista is kopasz?!! :)) Ezt hívom én aztán konszolidációnak! .)
A múlt hétig eszembe nem jutott volna, hogy Pontont rajzoljak. Annyi legendás amerikai izomautó, lapos olasz autószobor, modern japán rizsrakéta van a listámon, nem biztos, hogy a Merci valaha sorra került volna.Magát az autót is eléggé felületesen ismertem: az első…..
Belsőség Megoldás? 2010.03.06 11:44:00
Ahogyan számítottam rá, reggelre mindenki kipihente magát, és sokkal optimistábban, rugalmasabban hoztunk döntéseket. Nyoma sem volt a tegnap esti feszültségnek. Az összeszokott csapatban mindenki tette a dolgát, hogy mihamarabb útra kelhessünk. Külső segítséggel ugyan, de megtaláltuk a megoldást a…..
  Darwin-díjas ügyfelek, vagy műszaki hiba? A világon hatmillió, itthon akár húszezer Toyotát hívnak vissza a gázpedálok miatt. Elmondjuk a titkot, hogyan ússza meg, ha önnél is beragad. Vélemények azonos című írásunkról...
Belsőség Vasárnapi rettegés 2009.05.06 03:23:54
  A fiatal házaspár, ahol anyu vezet, apu meg magyaráz, még a kormányba is belenyúl neki. Nyúlkálhatna inkább máshová, de ne a közúton tanítgassa. Adjon neki vibrátort inkább.  Vélemények az azonos című írásunkról...