Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Danika_

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma mindenkit ez az üzenet fogadott a Prizee-on:News on Prizee! The Show Window, Auction, Queue and Scratching are disapearing... Goodbye gifts, Bubz will now have a new use ! You had engaged Bubz for several gifts ? Don't worry, they have been added to your chest and are now available ! From now…..
A Béta Prizee elindultA Béta Prizee elindult lehet regisztrálni és gyűjteni a gyöngyöket. Még csak 5 játék van rajta és a butik még üres, de érdemes regisztrálni hogy amikor jönnek az ajándékok már legyen gyöngyünk és hamar be tudjunk állni a sor elejére :D Szerintem gyorsan…..
Danika_ 2009.06.15 08:33:36
@Angelwings89: Én dettó ugyanígy jártam kb 1 hónapja. Sejtettem, hogy magyarul nem lenne szabályos írogatni (meg ugyan ki értené), így angolul akartam kommunikálni a 3D chat-en lévőkkel. És elég otrombán leszóltak engem is, hogy itt csak franciául szabad beszélni. Vmit fenyegetőztek is, hogy ha nem beszélek franciául akkor kitiltanak a chat-ről. Nem értem a máig sem, hogy miért. Szabályzatot se találtam, ahol ez le lenne írva. Amúgy kicsit tudok franciául, de nagyon alapokat. Sokkal jobban megy az angol, így nekem is elment a chateléstől a kedvem. Meg a stílus se volt szimpi, ahogy követelték, hogy franciául írjak. Hát ez van... én már elpártoltam a prizeetől is és a prizee betától is.
PRIZEE Minden amit tudni kell a Prizee-ról Frissítve: 2008.07.16 Ajándékok   A Bubzokat a bal oldali menün a GIFTS-re kattintva tudod beváltani. Négy féle lehetőség van a Bubzok beváltására:     -          SHOW WINDOW:…..
PRIZEE Maxpack szerzés könnyedén Mit jelent pontosan a MaxPack? A MaxPack az oldal saját kódja, amellyel plussz partikat tudsz vásárolni az általad kiválasztott játékban. Az ügyességi játékokban 15 a kaparósokban 45 partit kapsz. A MaxPack beváltásakor a plussz partikon kívül…..