Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ballag

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az első kísérlet vidéki életemben, hogy egy komolyabb beavatkozást kövessek el a Mazdán, sajnos - egyelőre - megfelelő infrastruktúra nélkül. Lássuk miből lesz a cserebogár! Végeztem a fűnyírással, itt az ideje levonni a konzekvenciákat, és az új adatok alapján…..
Az első kísérlet vidéki életemben, hogy egy komolyabb beavatkozást kövessek el a Mazdán, sajnos - egyelőre - megfelelő infrastruktúra nélkül. Lássuk miből lesz a cserebogár! Ott tartottunk, hogy némi vidéki találékonyság segítségével sikerült kibányászni a donort a régi…..
Belsőség Idióta + hó = SUXX 2009.12.19 17:56:00
Végre megjött ma a rendes hó, ilyenkor a legjobb dolog a meleg lakásból kifelé bambulva nézni az időt, a legrosszabb meg közlekedni. Reggel arra ébredtem, hogy a szomszédasszonyom kért segítséget megcsúszásilag, pedig van téli gumija. Most meg Vomit kolléga dobta be ezt a videót…..
ballag 2009.12.19 21:54:50
@Hagalex:
Nem akarok a téligumi ellen beszélni, de akkor az is gyilkos, aki nem veszi meg a darabjaként 10.000 fttal drágább minőségi gumikat, amik féktávban több métert jelenthetnek?
Remélem jó volt a kávé, mert most jön a legnagyobb ajándék, ez tényleg világszenzáció. Persze ez az egyetlen, amit mindenki tudott előre, hiszen az egész karácsonyi ajándékakció beharangozó posztjában ezt az egy tételt veséztük ki alaposan. Remélem már izgulnak, itt tényleg…..
Napsugaras hajnalhasadtát, kedves álmatlan Saab-buzik!Lássuk a kérdést, melynek első jó megválaszolója viszi az Elise Berthier tervezte Lexon tollat és a bőrös agymozgatót, a Move your mind feliratú Saab filofaxot! A kérdés pedig nem más, mint ami most következik. Vagyis: a…..
Amikor Richelieu ír, azt sosem ússzuk meg egy perc olvasással. Most a Margit híd budai lábának környékén alkalmazott rakpart átalakítási munkálatokat vette célkeresztbe, mert ugyan még nem adták át a forgalomnak azt a részt, amit kifogásol, de úgy gondolja, hogy okosabban is…..
Belsőség A jövő mindent vivője 2009.05.06 03:08:00
  Érzetre minden ízében papundekli. Ennek csak az mond ellent, hogy a legváratlanabb helyeken rozsdásodik - kínai elektromos autót teszteltünk.  Vélemények az azonos című írásunkról...