Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csőke Zoltán

7 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Art Brut - Brilliant! Tragic!(Cooking Vinyl)Anglia generációnként kitermeli a saját zenekarait, amelyekben alapvetően ártatlan, de fogós alapokra húznak domináns dalszövegeket a kisember problémáival, mindenféle pátosz vagy emelkedettség nélkül és egy halom öniróniával, jópofa…..
Bizonyos olvasmányok egyszerűen megfekszik az ember gyomrát. Időként még a legedzettebb gyomrokat is, úgy látszik, nem is olyan egyszerű közömbösnek maradni, még akkor sem, ha egyesek előszeretettel állítják ennek az ellenkezőjét.Jómagam számtalan holokauszt-memoárt olvastam…..
A zsidó világ-összeesküvés hívei szerint a kulisszák mögött mindig a zsidót kell keresni. A látszat ellenére is. A zsidók ugyanis minden körülmények között összetartanak. Éljenek bárhol a világon, tartozzanak a társadalom bármelyik csoportjához. Az ugyanis nem lehet…..
A bojkott hippiknek való. És mivel hippinek lenni tizennyolc/huszonegy fölött meglehetősen szánalmas, nem is hippisednék el inkább, főleg így, harmincon túl, mostanában egyébként is túlságosan sokan hordanak trapéznadrágot Che Guevara-pólóval súlyosbítva. A hippik…..
Az antiszemita gondolkodásmód a 19. század utolsó harmadában jelent meg Magyarországon. Azóta eltelt egy bő évszázad, nem túlzás tehát azt állítani, hogy a zsidóellenes előítéleteknek komoly hagyománya alakult ki hazánkban. A legtöbb európai országban szintén a nemzeti…..
Bizonyos olvasmányok egyszerűen megfekszik az ember gyomrát. Időként még a legedzettebb gyomrokat is, úgy látszik, nem is olyan egyszerű közömbösnek maradni, még akkor sem, ha egyesek előszeretettel állítják ennek az ellenkezőjét. Jómagam számtalan holokauszt-memoárt…..
Szombatblog A vérzsidó 2009.05.06 17:51:00
A hányinger kerülget, az Allprint Kiadó gondozásában ugyanis megjelent a Véres húsvét című könyv. Akit az ilyesmi érdekel, meg is veheti az egyik „könyvkimérésben”, amit onnan tudok, hogy Etgar Keret izraeli író novelláskötetét (19.99) keresve találtam rá. Ironikus…..
Csőke Zoltán 2009.05.22 09:54:45
@Azasöndör: Fogalmam sincs, milyen szándékok vezethették, nem is érdekel különösebben, de az ételek elkészítésére vonatkozó hagyományos zsidó előírásokat ismerve Toaff állításai teljesen hiteltelenek a számomra...
Csőke Zoltán 2009.07.15 18:53:53
@tesz-vesz: Csodálatos érzés, mi mást is mondhatnék?
Szombatblog Horr(or)ibile dictu 2009.05.07 13:51:00
Nemzethalál van már megint. Most éppen azért, mert Spiró Györgynek volt pofája arra vetemedni, mentségére szolgáljon, önhibáján kívül, hogy érettségi tétel formájában állítsanak neki szobrot. Botrány! Néhány széljobbos persze azonnal agyvérzést kapott a hír…..
Csőke Zoltán 2009.05.07 19:19:09
@Donorbusz: Ilyen a stílusom. Spiró pedig nem szorul rá a méltatásomra.