Regisztráció Blogot indítok
Adatok
amugy36

0 bejegyzést írt és 93 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt mondta a barátnőm, hogy ez azért történt velem, mert amióta ideköltöztünk, minden olyan nagyon simán ment nekem (meg a költözés is), hogy muszáj volt már valami, ami problémát okoz, meg ami felébresztheti bennem a küzdőszellemet. Hát lehet. De az is lehet, hogy azért…..
Mai mese a falusi életről Reflex 2010.03.05 23:18:00
Azt még nem is meséltem, hogy elkezdtem két tanfolyamot. Távoktatásban hallgatok fitoterápiát, és háromszor három nap alatt - remélhetőleg - megtanulom a reflexológiát, vagyis a talpmasszázst. Ennek két hete volt az első három napja, és néhány döbbenetes élménnyel…..
Arról is fogok majd mesélni, hogyan sikerült ideköltöznünk, és milyen viszontagságok vártak ránk, de hogy ne csigázzam tovább az érdeklődést, jöjjék először az új házunk hevenyészett alaprajza (nem igazán pontos, de azért nagyjából tükrözi, hogy mi hol található.…..
Mai mese a falusi életről Semmi 2009.11.30 22:32:31
Amikor még egyetemre jártam, abban a kivételes szerencsében volt részem, hogy hallhattam Feldmár Andrást előadni, többször is. Nagyon szerettem a stílusát, az őszinteségét, a mindenen áthatoló bölcsességét. Azt, hogy nem alkuszik. Hogy nem meggyőzni akar, és mégis lehengerel,…..
Mai mese a falusi életről Csoda? 2009.11.03 21:16:00
Vagy a sors? Esetleg csak véletlen? Nem tudom, viszont az utóbbi tíz nap történései miatt valahogy helyére kerültek a mozaikok, az elmúlt pár hónap csalódásai. De menjünk csak sorjában. Azért nem írtam eddig, mert nem akartam elkiabálni. Ma viszont aláírtuk a…..
Végre - sok-sok keresgélés után - megtaláltuk Őt. Az új lakásunkat. Negyedik emelet, tetőtér, hatvan négyzetméter, és gyönyörű. Az általam előre felállított kívánalmaknak (gáz-cirkó fűtés, külön wc és fürdőszoba, sok ablak, világos terek, szép és jól használható,…..
Igazából nem hagy nyugodni ez a dolog. Amikor megírtam az előző bejegyzést, egyszeri történetnek szántam, de mivel a forgalmazó idetalált (nem volt nehéz dolga, én is megnézem, milyen hivatkozásokról jönnek a blogomra, itt köszönném meg pl. szilviainmadridnak, hogy szerepelhetek…..
Kedves Mindenki, akik eddig türelemmel kivárták, hogy írjak végre! Kicsit sűrű volt az elmúlt két hét, de - remélem! - vége jó, minden jó. Eladtuk a házat, így a falusi mese itt és most véget ér. A történet eléggé jó példázza, hogy a világon minden mindennel összefügg,…..
Nagyobb baromnak érzem most magam, mint amikor azt hittem, hogy dobott a Pultos Csaj. Mondjuk kicsit ambivalens, mert a lényeg, hogy nem akart dobni, csak találtak egy csomót a mellében, amit ki is vettek, és félt, hogy esetleg rosszindulatú, ezért nem akart róla szólni. Szerintem ez…..
Ebéd után úgy döntöttem, hogy ismét lelépek. Azt mondtam, hogy kinti melót megyek megnézni. A parkolóban át akartam menni az autókereskedő csajhoz, hogy szívjuk el amim van, de végül csak a kocsiban nyomtam el egy gyengét, még ott, egyedül. Kibaszott büdös lett… Aztán…..
Azt hiszem, szakítottunk. Még munkaidőben hívtam, de nem vette föl, aztán írtam neki, hogy mi van, hogy van, este jöjjön filmet nézni. Válaszolt, hogy nem így akarta, de mostanában nem fog tudni annyi időt rám fordítani, és igazából majd szól, ha ráér…   Csak az…..
Szakítottunk a Kis Édessel. Már egy ideje le se szartam, aztán tegnap gondoltam felhívom, mivel a pultos csaj egész héten a nagymamájánál van. Kérdeztem, hogy mi van, mit csinál este, és hívtam, hogy jöjjön át este. Azt mondta, hogy lenne kedve, de ezt nem csinálhatom vele, ettől…..
Tegnap délután vettem a pultos csajnak egy fülbevalót, gondoltam, megfogadom a nő tanácsát, és meglepem valamivel. Aztán most délelőtt hívtam, hogy mikor jön haza, meg hogy mikor találkozunk, mert van egy kis ajándékom a számára. Mondta, hogy még nem tudja, valamikor ma, azt…..
amugy36 2009.07.31 14:36:58
Este megvolt az első popószex a Pultos csajjal. Tegnap délután elmentünk egy szexshopba, szétnéztünk, meg vettünk masszázsolajat, és síkosítót. Megint olyan kis nyugodt volt a hangulat. Ittunk pezsgőt, aztán közös zuhany, kis cumi alatta, de nem hagyta végig, mondta, hogy…..
amugy36 2009.07.23 09:03:46
@Botfülű Suzan Boyle hasonmás: azt olvastam, hogy teljesen átváltoztattak és szőrös nőből díva lettél. Zoltán atya mit szólt a változáshoz, és a kórustagok? Jól érzed magad az új köntösben?
Új szokásomat figyeltem meg. Reggel, amikor nálam alszik a Pultos Csaj, fel szoktam hívni, mert tudom, hogy neki is indulnia kell dolgozni, újabban naponta. Szóval hívom, amikor már majdnem beérek, hogy ébredjen, és dumálunk, miközben kever egy kávét magának. Persze nem ilyen…..
Két leszbikussal is beszélgettem, és kiborítottak. Kimentem a nyári srác helyett egy felmérést megcsinálni. Egy baszomnagy családi házhoz kell külső épületet tervezni, ami kapcsolódik az eredetihez, és a medencés cuccokat rejti. Na persze a megrendelő nem volt otthon, amikor…..
A legénybúcsú valami elképesztően sikerült. Mondjuk kissé ambivalens, mert az éjszaka nagy része tényleg hatalmas buli volt, hajnalra viszont elcsúsztunk, és hányásos ásványvízkúra lett belőle, majdnem mindenkinek. Na de inkább a jó részét mesélném. Kis könnyű piálás…..
Átjött este a Pultos csaj, mivel már nem tudtam semmilyen kifogást találni, hogy lerázzam. De mondtam, hogy ha szeretné, kis gyertyafényes, sötétben romantikus estét csaphatunk, szeretkezős lassú dugással. Gondoltam, ez az egyetlen esély rá, hogy ne derüljön ki, hogy más csaj…..
amugy36 2009.07.10 13:05:36
@Bogi24: Én is P.Cs.-nek drukkolok.
amugy36 2009.07.10 13:06:25
@Botfülű Suzan Boyle hasonmás: Soxor szórakoztatóbb vagy, mint maga Zalán.
Bocsi Zalcsi, ne harizz....!!!!
Tegnap délután láttam, hogy a hétfői csaj felvett iwiwen. Ilyen baromságokat írt, hogy bánom-e az estét, meg hogy ő komolyan gondolta, amit mondott, de ne aggódjak, nem akar rámmászni, ilyesmi. Úgyhogy fel is hívtam, hogy ismételjük meg, de most józanul. Mondta, hogy oké, de ő…..
amugy36 2009.07.10 10:36:33
@SassyGurl: Én is megkuksiztam.
Vagy azért nincs kép mert kurva jó képű és már több nőt nem bírna el ;vagy annyira rém, hogy ...nem is tudom befejezni a mondatot.
Az alábbi történet elég hosszú, de a Naiv Ügyfél kérése ellenére nem rövidítettem le, mert annyira tanulságos, és igen szépen megmutatja, hogy a magyar bankok üzleti gyakorlata mennyire ügyfélellenes, kőkorszaki és mélyen kelet-európai. Hősünk, zé, egész extrém dolgokat…..
Káröröm - így jártam Bors 2009.06.19 12:49:00
Ez még a Flaming Lamborghini koktélnál is durvább:)   Azóta nem szeretem a borsot... Meccs utáni vacsorázás során történt velem mindez, amit most bepötyögök néktek. Egy kedves ismerős szezon utáni vacsival kedvezett a csapatnak (saját vendéglőjében). Jó kis…..
Tegnap Kis Édes és a Pultos csaj is felajánlotta, hogy meglátogatnának este. Sajnos, mivel volt az a baleset, a Pultos csajt kapásból lemondtam, Kis Édeshez meg csak simán nem volt kedvem. Azért sem, mert délután már nagyon el kellett kezdenem szervezni a szombati legénybúcsút. Ahogy…..
Este volt egy kis buli, ami nagyon durvára sikeredett. Egy lakásban voltunk, és mint a régi szép időkben, összejöttem egy csajjal. Fiatal kis szemüveges, de a kurvás fajtából. Persze elvonultunk, kicsit bensőségesebben beszélgetni, aztán a farkam a szájában kötött ki. Úgy…..
amugy36 2009.07.07 13:16:18
@redzsihemond: Nem ,nem csak Te!
Én már nem vagyok mai csirke, sőt Tyúknak is mondhatom magam (sajna) de ami most megy az már.... Bár régen is ez volt ám.
Csirke koromban egy szórakozó helyen dolgoztam pultosként...és amiket ott láttam hát...egész felháborító volt. A csajok sokkal veszélyesebbek mint a fiúk.
amugy36 2009.07.08 12:54:54
@a katona fehérben:
Már nagyon régen volt amikor és is P.Cs voltam...talán igaz sem volt.
De a csajok összeverték egymást a budiban a faszik miatt. A pult mellett állandóan kúrtak(ott volt a legsötétebb, és volt egy kis elbarikádozott hely). A bulik végén söpörtük a gumikat...
NAgyon soxszor detoxba vitték a tizenéveseket ájultan, mert sajna ájulásig itták magukat.
amugy36 2009.07.08 14:51:57
@a katona fehérben: Rendben, akkor nem is gondolkozom tovább.

Amúgy én is minden esetben elszomorodtam, pedig csak pár évvel voltam tőlük idősebb.

Most viszont még ennél is durvább dolgokat fogok átélni, ha visszamegyek dolgozni.
Most nem írok sokat, csak néhány, a napokban készült képet kommentálok.Őt ma láttuk meg a tornácon, épp akkor kelhetett ki a bábjából, legalábbis nem sokkal előtte. Itt még abban a stádiumban van, hogy pumpálja a szárnyait ezerrel, hogy kifeszüljenek. Itt már majdnem…..
Reggel, az első kávém után kimentünk Kis Édessel cigizni. Nem tudom, honnan volt neki, de nem is fontos. Mondta hogy jó lenne ismét találkozni, és szívesen átjönne este. Azt mondta, a palija kábé tízig lesz nála, he nem késő utána jön. Persze nem annyira tetszett az ötlet,…..
amugy36 2009.07.06 19:19:36
@jau: Pofád lapos puttana!
Amúgy meg azok táborát gyarapítom akik szívesen olvassák a mi kis Zalánunkat.